Ya çok zor şeyler yasiyorumSakin hamile falan kalma demeye geldim
Şamarı geçtim artık şamar atiyo sora geliyo sarılıyo özür Diliyo sora tekrar aynı şeyler geceleri hiç uyumuyo gündüzleri uyanmiyoyuh yani, yüzünüze şamar atmalar falan, bu nedir ya, çok vahim durum.
Hayır siz bu kadar şey yaşarken nerde demek istedim .Aynı Oturdugum sehirde
Solemedim ailemedaha çok yeni evliyiz belki duzelir diye bekledim ama yokk olan bana oluyoHayır siz bu kadar şey yaşarken nerde demek istedim .
Mutlaka ailenize anlatın. Anneniz babanız elin adamı sizi dovsun diye mi buyuttu.
Söyleyin mutlaka. Hastalık bu sonuçta. Baya baya dengesiz davranıyor esiniz. Allah korusun size çok daha farklı zarar da verebilir.Solemedim ailemedaha çok yeni evliyiz belki duzelir diye bekledim ama yokk olan bana oluyo
Bende ondan korkuyorum...Söyleyin mutlaka. Hastalık bu sonuçta. Baya baya dengesiz davranıyor esiniz. Allah korusun size çok daha farklı zarar da verebilir.
Işte tam da bu yüzden önlemini al. Ilac falan kullandığına gore eşinin rahatsızlığı ileri seviyede olabilir.Bende ondan korkuyorum...
Hiç farketmedim okadar iyisini bana karşı şimdiki insani taniyamiyorum bile..benmde pskilojim iyi değil artık herşeyi burnumdan getiriyo yaslansim 5 aydaIşte tam da bu yüzden önlemini al. Ilac falan kullandığına gore eşinin rahatsızlığı ileri seviyede olabilir.
Hiç birşey insanın kendi canından kıymetli değil. Gerekirse ailenize gidin bir sure. Esiniz gitsin tedavi olsun daha sonra dönersiniz.
Ayrıca insan evlenmeden önce nasıl söylemez? Siz hic farketmediniz mi?
Ne yapmayı düşünüyorsun?Hiç farketmedim okadar iyisini bana karşı şimdiki insani taniyamiyorum bile..benmde pskilojim iyi değil artık herşeyi burnumdan getiriyo yaslansim 5 ayda
Şuan bilmiyorumm anneside ayrı bi dert zaten altinlari aldı vermiyo bide onla ugrasiyorum surekli benden sakliyolar diyorum annem sakliyo hiç gostermiyolae öle sineye cektiler beniNe yapmayı düşünüyorsun?
Ooooo seni şimdiden sindirmişler.Şuan bilmiyorumm anneside ayrı bi dert zaten altinlari aldı vermiyo bide onla ugrasiyorum surekli benden sakliyolar diyorum annem sakliyo hiç gostermiyolae öle sineye cektiler beni
8 9 ay kadarHemen ailene bu durumu anlat ve ordan kendini kurtar!!!
Ne kadar nisanli kaldiniz?