- 26 Haziran 2019
- 47
- 11
- 38
- 36
- Konu Sahibi Birhayvansever
Arkadaşlar eşimin bipolar oldugunu düşünüyorum zaten ailesinde hasta olan kişiler var.Bir anda aşırı dindar bir insan oldu çıktı buraya kadar sıkıntı yoktu ama şuanda bildiginiz uçmuş durumda.Seçilmiş kişi oldugunu falan düşünüyor.Gerçekdışı şeyler düşünüyor konuşuyor.Yaklaşık 20 gündür güneydoğuda türbe türbe geziyor arabada yatıyor uyuyor.Aşırı konuşuyor,aşırı para harcıyor,tanımadıgı insanlarla samimi oluyor.Her olayı kendine bağlıyor.Sürekli işaret takip ediyor.Sanırım halüsinasyon da görüyor.çünkü bana ayın parçalandıgını gördüğünü ,güneşin tersten dogdugunu gördügünü yakında kıyamet kopacagını vs söylüyor.İyi olmadıgını hasta oldugunu söyledigimde bana kızıyor ve asla kabul etmiyor.Şuan hala geziyor türbe türbe.20 gündür evden 1000 km ötede.Ve ona bu yolculuga çıkmamasını tedavi olmasını söyledim yoksa boşanacagımı söylemiştim(blöf olarak)bunu bile kaale almadı ve çıktı yola hala eve dönmedi.ne yapacagımı bilemiyorum artık.Ne ailesini dinliyor ne beni.Manik dönemde.İçimi dökmek istedim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayanlar vardır mutlaka.