• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benimle konuşmuyor

Canimsinsen

✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
635
463
18
Kızlar benim 5 eltim var kaynanam yok kayinbabam var eşim en küçükleri eşimden bir buyuguyle kalıyor kayinbabam yıllardır köyde biz merkezde kalıyoruz eşimin işi yüzünden. Eltim geçenlerde sıkıldığını onunda bı düzeni olması gerektiğini söyledi ben hiç sesimi cikarmadim. Biz nisanliyken de eşime birkaç birşey demişler eltiler artık sizde kalır gibisinden bende duydum cinnet geçirdim eşimden bana söz vermesini istedim ne olursa olsun oturamam bakamam diye eşim de söz ama abilerim bakmazsa sokakta mı birakicaz dedi bende baban köy hayatı olmadan yapamaz önce onların bakması lazım dedim. Her neyse konu yine açılınca eşimin morali bozuldu eve gelince ben senden zamanında söz istemiştim dedim gelsin kalsın 1 hafta ama temelli ben bakamam bı evin içinde ev olmaz dedim o tabi sürekli babasını savunup durdu eltim çok şikayetçi kayinbabadan 10 dakika kendi odamda uzanamiyorum diyor banyo yapamıyorum diyor ben bunları düşündükçe kadına hak verdim kaynana olsa bir nebze yine ama ben kalamam dedim. Eşime babanla oturmayı kabul edersen ben giderim bu evden oturamam dedim sebebi de eltilerimin kayinbabamla oturan eltimi gelip doldurmaları sen yıllardır bakıyorsun artık en küçüğü baksın sen çok çektin demeleri. Bu kadar düşünüyorlar siz bakın o zaman diyemiyor insan. Eşim de ben giderim dediğim andan itibaren soğuk buz gibi hiç konuşmuyor benimle bir yandan sen bilirsin diyorum içimden bir yandan da çok dokunuyor tavırları .

adam kaç yaşında ki ? illa birilerinin mi bakması gerekiyor?
evlat çokmuş dönüşümlü bakılabilir , bakılması gerekiyorsa tabi..
Bana da koyan bu zaten hiçbiri bakmak istemiyor evlat çok bakan yok derler ya öyle aynen 75 yaşında ya benimde dedem var 75 yaşında herşeyini kendi yapıyor

Bir oda dolusu cocuga adam bakmış büyütmüş evlendirmiş bi oda dolusu çocuk baba yaşlanmış satacak yer aramış bir babaya bakamamış :işsiz:

Sizin babanız böyle bi durumda kalsa aynı şeyi eşiniz sizden istese neler olurdu kim bilir Eşinize aynı tepkiyi verecekmiydiniz :kahve:

Ya hamilesin bir de. Eltilerin hamile olduğu için gidemez eli kolu bağlı diye düşündüler demekki. Net ol. Kayınpedere bakacak bir kadın bulalım bir de ev tutalım. Masraf neyse bütün kardeşler bölüşüp ödesin deyin. Ya da o kadar kardeş varsa her ay birinde kalsın ama sen mecbur değilsin. Düzenin duman olur...

Bana da koyan bu zaten hiçbiri bakmak istemiyor evlat çok bakan yok derler ya öyle aynen 75 yaşında ya benimde dedem var 75 yaşında herşeyini kendi yapıyor
75 yas 50 yas gıbı degıldır yanlız herkes aynı olmaz bırı kendıne ıyı bakmıstır yormamıstır kendını ezmemıstır saglamdır oburu yok yıpranmıstır beden olarak aynı olmaz. ne kadar acımasızsınız ustelık hamılesınız

adam haklı .
Bence herkesde donusumlu kalmalı mesela 1 ay sende , 1 ay oburunde , 1 ay oburkunde belkıde yıllardır bakan eltınde hıc kalmamalı artık o anlasmaya baglı
Böyle olsa kabul ederim gerçekten ama yok yüzümüze gülüp arkamızdan laf ediyorlar ben hep kayinbabami çağırıyorum telefonda yemin ederim ben şehirde yapamam diyor arkamızdan da hiç cagirmiyorlar onlar orda rahat diyorlar sinir oluyorum

dönüşümlü kalabilir yada yakınlarınızda ev tutabilirsiniz kışın merkeze gelir yazın köye gider sonuçta 75 yaşınd tek başına yaşasa işini gücünü rahat yapamayabilir eğer birde sağlık sorunu varsa.

kendi evi yok mu ? kendi işini yapamayacak durumda mı?
eşinize dönüşümlü bakmayı teklif edin.. yanında kaldığı eltinize de yazık.

Ya hamilesin bir de. Eltilerin hamile olduğu için gidemez eli kolu bağlı diye düşündüler demekki. Net ol. Kayınpedere bakacak bir kadın bulalım bir de ev tutalım. Masraf neyse bütün kardeşler bölüşüp ödesin deyin. Ya da o kadar kardeş varsa her ay birinde kalsın ama sen mecbur değilsin. Düzenin duman olur...
Yemin ederim böyle düşünüyorum ama böyle düşünecek insan yok aralarinda

dönüşümlü kalabilir yada yakınlarınızda ev tutabilirsiniz kışın merkeze gelir yazın köye gider sonuçta 75 yaşınd tek başına yaşasa işini gücünü rahat yapamayabilir eğer birde sağlık sorunu varsa.
Sağlık sorunu yok çok şükür eltilerim fesat dönüşümlü teklif etsek o nasıl iş derler

Eltilere uzak misin yakin misin? Yakindan ev tutsaniz orda kalsa arada yemek falan goturseniz?

Eltilerim fesat ve çok fenalar yüzüme gülüp arkamdan hiç cagirmiyorlar orda rahat onlar demişler bana çok dokundu oysa yemin ederim kayinbabami her aramamda gel burdada kal diyorum

Yanlış anlamayın ama kimin kimin eline düşeceği hiç belli olmuyor yapmayın derim :KK43:
Esinizde konuşun 1 ay sizde 1 diğerlerinde kalsın hem daha adil hemde 5 ayda bir Hiç biriniz in yanına sigdiramayacak degilsinizdir diye düşünüyorum
Çokda dillendirip hem adamcagizi hem eşinizi gucendirmeyin bu gün esinizin varlık vesilesi kayınbabanız

Eltilere uzak misin yakin misin? Yakindan ev tutsaniz orda kalsa arada yemek falan goturseniz?
Aramızda 2 saat var biz şehirde onlar koydeler ben şöyle düşündüm adama ev tutun iki üç günde bir gideriz yemeğini yapar evini temizleriz ama böyle düşünecek insan yok

Yanlış anlamayın ama kimin kimin eline düşeceği hiç belli olmuyor yapmayın derim :KK43:
Esinizde konuşun 1 ay sizde 1 diğerlerinde kalsın hem daha adil hemde 5 ayda bir Hiç biriniz in yanına sigdiramayacak degilsinizdir diye düşünüyorum
Çokda dillendirip hem adamcagizi hem eşinizi gucendirmeyin bu gün esinizin varlık vesilesi kayınbabanız
Evet öyle gerçekten yemin ederim ben bakarım bir ay ama kimse böyle kabul etmez bu teklifi sunsak o nasıl iş derler adım gibi eminim

Eltilerin cogu koydeyse bi ev tutulsun herkes sirayla yemek gotursun sende musait zamanlarinizda gider yemek temizlik vs yaparsin. Bi sen şehirdeysen neden senin yanina gelecek ki? Köy yasamindan sonra sehir zor gelir. Sıkılır. Dedemi de şehire hic getiremezdik ikinci gün baslardi köyü özledim diye.

Back
X