Eşim beni sevmiyor hissediyorum 😔

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
Merhaba kk üyeleri.son yıllarda özellikle de son günlerde okadar ilgisizki eşim.evde olsa bizimle plan yapmaz kendi gezer gelir arkadaşlarını.bi yerlere gidelimmi desem hemen kendi ailesine gitmeyi planlar.sanki ben kimsesizim.gideyim ben ailemi özledim bir iki gün kalayım desem ben evdeyim ayıp ediyorsun der göndermek istemez gitsem iki gün suratı dogrulmaz.bir arada iken sohbet edemeyiz espiri yapsam gülmez iki beşlik bozalim desem sonuç kavgaya varır.son günlerde çocuklarımıza da parlıyor en küçük şeyde.artik eskisi gibi davranmiyosun ilgili değilsin dediğimde offf başlama yine der konuyu kapatir.artik akşam yemeğine beklemeyin calisicam iş yerinde demeye başladı.belki benden bekliyordur diye üstüne düşsem sanki kabahatli sorunlu benmişim gibi davranır.ve bu davranisim ters teper hep.ne yapayım inanın bilmiyorum artık.moralim bozuluyor aklıma ona konduramadigim şeyler geliyor artık.😔

Ailenize gitmek için neden eşinizden onay bekliyorsunuz ki? Haber vermek ve izin almak aynı şeyler değil. Çok bunaldiysaniz alın cocuklarinizi üç beş gün gidin annenize. O da gelsin işi bitince boş evinde takkeyi ortaya koyup düşünsün. Bence biraz single takılın,böyle ikiniz de birbirinizden bunalmış gibi duruyorsunuz. Gerçi eşiniz anlattiginiz kadarıyla bu kadarını düşünebilir mi,orası muamma.. aldatmadan mi şüpheleniyorsunuz?

Açıkçası benim ilk aklıma gelen başka biri olduğu, konduramam demeyin, bende konduramazdım ama aldatıldım. Bence biraz araştırma yapın bu konuda.
Ayrıca, ailenizin yanına gitmek için ondan izin istemenize ne gerek var? Alın çocukları gidin, ona mı sorucaz?

Ailenize gitmek için neden eşinizden onay bekliyorsunuz ki? Haber vermek ve izin almak aynı şeyler değil. Çok bunaldiysaniz alın cocuklarinizi üç beş gün gidin annenize. O da gelsin işi bitince boş evinde takkeyi ortaya koyup düşünsün. Bence biraz single takılın,böyle ikiniz de birbirinizden bunalmış gibi duruyorsunuz. Gerçi eşiniz anlattiginiz kadarıyla bu kadarını düşünebilir mi,orası muamma.. aldatmadan mi şüpheleniyorsunuz?
Evet ne yalan söyleyeyim aldatma geliyor aklıma.yakin zamanda açık açık sordum bile seni Allah a havale ediyorum ded

Sizi üzmek istemem ama benimde aklıma kondurması zor olan şeyler geldi umarım düzelir bu durum, acaba biraz bağımsız gibi davransanız umursamıyor gibi geri çekilseniz nasıl bir geri dönüş alırsınız merak ettim, acaba üstünüze mi düşer neden böyle diye durumu fark edip yoksa işine mi gelir
Onuda denedim iyice soguduk birbirimizden

Evet ne yalan söyleyeyim aldatma geliyor aklıma.yakin zamanda açık açık sordum bile seni Allah a havale ediyorum ded
Bundan suphelenmenizi gerektiren tek şey umarım işten geç çıkması değildir? Başka şeylerde olmalı bunu yüzüne soyleyebilmeniz icin

Adam kendine kondurmus

Siz ben konduramiyorum nasıl diyebiliyorsunuzz ?
Babanızın oğlu mu ? Ki babalarinin ogullarindan da ne kazıklar yiyor insanlar
Habille kabul kardesti misal 🤷

Açık açık sordum Allah'a havale ediyorum dedi demişsiniz
Tabi ki aldatıyorum hayatım diyecek hali yok zaten ki 😓😓😓

Açıkçası benim ilk aklıma gelen başka biri olduğu, konduramam demeyin, bende konduramazdım ama aldatıldım. Bence biraz araştırma yapın bu konuda.
Ayrıca, ailenizin yanına gitmek için ondan izin istemenize ne gerek var? Alın çocukları gidin, ona mı sorucaz?
Üzüldüm sizin adınıza.umarim sizin yaşadığınızı ben yaşamam.zira kaldıramam bu hatasını.

Adam kendine kondurmus

Siz ben konduramiyorum nasıl diyebiliyorsunuzz ?
Babanızın oğlu mu ? Ki babalarinin ogullarindan da ne kazıklar yiyor insanlar
Habille kabul kardesti misal 🤷

Açık açık sordum Allah'a havale ediyorum dedi demişsiniz
Tabi ki aldatıyorum hayatım diyecek hali yok zaten ki 😓😓😓
Tabiki demezde sen böyle bir şeyi nasıl düşünürsün diye iki gün küstü bana.cok agirina gitmiş.

Tabiki demezde sen böyle bir şeyi nasıl düşünürsün diye iki gün küstü bana.cok agirina gitmiş.
Bişey diyeyim mi klasik harejetler
Ablaminda kocası ablam aldattığını yakalayınca ona küsmüştu saçmalıyorsun sen nereden uyduruyorsun bizimki borç harç ilişkisi bilmem ne bunu nasıl düşünürsün diye ayrı yattı ablamla uzun süre ...
Neymiş ağrına gitmiş beyefendinin.
Halbuki açık açık kadınla fotoğraflarını yakalamıştı 🤷nasıl göz göre göre bile inkar edebiliyorlar insanın aklıyla oynuyor bunlar

Bişey diyeyim mi klasik harejetler
Ablaminda kocası ablam aldattığını yakalayınca ona küsmüştu saçmalıyorsun sen nereden uyduruyorsun bizimki borç harç ilişkisi bilmem ne bunu nasıl düşünürsün diye ayrı yattı ablamla uzun süre ...
Neymiş ağrına gitmiş beyefendinin.
Halbuki açık açık kadınla fotoğraflarını yakalamıştı 🤷nasıl göz göre göre bile inkar edebiliyorlar insanın aklıyla oynuyor bunlar
Ben banna sevgisinin bittiğini düşünüyorum sadece.yani ne bileyim zaten şunu aklım almıyor birlikte bişey yapamıyorsan hoslanmiyorsan karşındaki den neden hala biraradasin.bosanalim de sevgim bitti de neden hala uzatiyorsun karşındakine de eziyet ediyorsun.

X