Eşim beni seviyormu?Oral seks istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Blossom01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
4
0
26
Eşimle severek evlendik.(2yıldır evliyz)İlişkimizi şöyle anlatıyım.Ben süslenmeyi severim günlükde bakımlıyım ,hep parfum kokarım.Gecede ,farklı fantezi gecelikler giymeyi falan ,bir iki fıs sprey sıkınca anlıyor.Bir parfumum var onu seks yaptığımız zamanlarda sıkıyorum.Çıldırıyor.Gelip arkadan Sarılınca çabuk sertleşiyor.Seksde her şeyi yaparım (oral hariç),seks yaparken bile öpüşürüz,sesim hoşuna gidiyor.Seks boyunca sesimi duymak ,oda ses çıkarır.Her pozisyonda oluryz..Başladığım anda içime girdiği anda boşalıyorum.4 5 kez orgazm oluyorum.Oda sonda boşalıyor.Ondan sonra içime boşalmadığı için çıkarıp elimle okşuyorum öpüşüyoruz,sarılıyoruz,saçımı okşuyor ,yüzünü okşuyorum birbirimize böyle hamile kalmak istemediğim için .

Keçen sefer böyle sevişmelerin birinde beni öperek aşağıya indi ısırdı,hep yapdığı şey.Yalamaya başladı organımı bana karşı daha da böyle olması hoşuma gitti,2yıl içinde böyle bir isteğinin olduğunu söylememişdi,göstermemişdi.Sonra kucağına aldı yan odaya geçtik ,bana dediki bir birimize yapalım,ben hiç oral yapmadım şimdiye kadar(toplumdan dolayı,sıcak bakmadıkları için hep o duyguyu bastırdım ,hiç sevişmedim de bu ilk eşimle yaşadığım her şeyi onla yapdım).O benimkini yalayinca,bana da sende yap dedi.Öpmeye başladım ancak,sen ancak bunu mu biliyorsun diyip yanıma geldi,ağzıma almamı istedi ,tuhaf oldum ,bir kaç kez ağzıma aldım ,kendimi garip hiss etdim.Sonrasını yapamadım okşadım .Bana kırıldınmı dedim,yapmadığım için?Hayir sana kırılmakmı olur diyip sarıldı bana.Benim değilmisin her şeyini istiyorum dedi,aramızda mesafe olmasın bundan sonra .Biliyorum,kızlar arasında kötü karşılınıyor ,ikimizin arasında kalıcak bir şey bu.Benden hiç bir şekilde iğrenmediğini dedi .Bana da sordu iğreniyormusun? Hayir dedim.Hiç yapmadım dedim.Sonra öpüşüp devam ettik normal sekse.
Sevdiğiniz kişiden,eşinizden özellikle istemeniz normalmı ? Ben onu yaparsam gözünde ayni kalırmiyim? Asla Yapmam demedim,ne de o beni zorlamadı ilk sefer için .

Tamamlarım abisi

Eeeee anal felan yapiyor musunuz ?
Bosalma nasıl oluyor neyle korunuyorsunuz?

Tam olarak idrak edebilmemiz için bütün ayrıntı verilmiş. Resmen amme hizmeti. Oysaki oral seks normal mi gibi kısadan sorsa seksin tam olarak ne oldunu anlamayabilirdik. Teşekkürler konu sahibi

Ha bi de sekste öpüşmek absürt bi şey mi ki herkes öpüşmüyor mu yine bugün de bi şey ön s

Ha bi de sekste öpüşmek absürt bi şey mi ki herkes öpüşmüyor mu yine bugün de bi şey öğrendim
Sözde her kes karını seviyor.Ama Kadın var kocam sevişmeyi bilmiyor yazıyor,ön sevişmemiz yok yazıyor duymadınımız hiç .Dokunmuyor yazıyor.O yüzden detaylı anlattım bende.

Tam olarak idrak edebilmemiz için bütün ayrıntı verilmiş. Resmen amme hizmeti. Oysaki oral seks normal mi gibi kısadan sorsa seksin tam olarak ne oldunu anlamayabilirdik. Teşekkürler konu sahibi
Bunu yazmamın sebebi de bu.Yazmasam ,sorucaktiniz ön sevişmeniz varmı,sana karşı nasıl ,seni reddediyormu,bakımlımısın omu bu

Bu kadar betimlemeye gerek var mıydı ki ya

Bunu yazmamın sebebi de bu.Yazmasam ,sorucaktiniz ön sevişmeniz varmı,sana karşı nasıl ,seni reddediyormu,bakımlımısın omu bu
Oral sorusu için bunlara hiç gerek yoktu siz bana ayrıntı yazmışsınız ama yine de siz bilirsiniz tabi herkesin seksi kendine sonuçta

Midem bulandı sabah sabah teşekkür ederim. Yatak fantezileri izin ayrıntılarını bilmek zorunda mıyız biz ? İğrençsiniz ya

Yorumlarları okumaya geldim yorumlar efsane Harikasınız ya çok güldüm

Konu sahibi bu kadar detay vermenize gerek yoktu Oral seks de normal bir şey Yani seksin içinde yaşanabilir bir durum.

Sen sanıyorsun ki bir tek siz sevişiyor birtek siz seks yapıyorsunuz dhslhslshs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…