Eşim beni mutlu edemiyor

Mrs Owl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
126
194
33
25
Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımla bir süredir birlikte yaşıyoruz haliyle daha çok yakınlaşmalarımız oluyor. Eşim yapısal olarak çok kilolu spor ve diyet yapıp zayıflaması için uğraşıyorum ancak spora da ilgi duymuyor bu yüzünden cinsel organı çok küçük öyle ki çoğu zaman içime giremiyor bile.

Dün gece ilişkiye girdiğimizde sadece ucu girebildiği için gıdıklandım bir yandan da komiğime gitti yarıda kestim kendimi kadın gibi hissedememeye başladım. Bu sabah kendimi mutlu etmek için o hayatımda yokken kullandığım ufak bir vibratörü kullanmak istediğimi söyleyince bianda delirdi ve oyuncağı kıskanmaya başladı çok sinirlendi bunu aldatmak olarak görüyormuş oyuncakla olursam benden ayrılacağını söyledi. Ben mi çok bencilce davranıyorum daha önce cinsel sorunlar yüzünden ufak ayrılıklarımız olmuştu.

Ayıptır söylemesi becerildiğimi hissetmiyorum tatmin olmuyorum bu yönden mutsuzum. Sizce ne yapmalıyım?

Ne diyeceğimi bilemedim ya. Cinsellik ilişkide çok önemli. Eşiniz çok üzülmüştür evet ama siz başlarda destek vermişsiniz sanırım zayıflaması konusunda

Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımla bir süredir birlikte yaşıyoruz haliyle daha çok yakınlaşmalarımız oluyor. Eşim yapısal olarak çok kilolu spor ve diyet yapıp zayıflaması için uğraşıyorum ancak spora da ilgi duymuyor bu yüzünden cinsel organı çok küçük öyle ki çoğu zaman içime giremiyor bile.

Dün gece ilişkiye girdiğimizde sadece ucu girebildiği için gıdıklandım bir yandan da komiğime gitti yarıda kestim kendimi kadın gibi hissedememeye başladım. Bu sabah kendimi mutlu etmek için o hayatımda yokken kullandığım ufak bir vibratörü kullanmak istediğimi söyleyince bianda delirdi ve oyuncağı kıskanmaya başladı çok sinirlendi bunu aldatmak olarak görüyormuş oyuncakla olursam benden ayrılacağını söyledi. Ben mi çok bencilce davranıyorum daha önce cinsel sorunlar yüzünden ufak ayrılıklarımız olmuştu.

Ayıptır söylemesi becerildiğimi hissetmiyorum tatmin olmuyorum bu yönden mutsuzum. Sizce ne yapmalıyım?
Partneriniz kaç kilo? Vibratör kullanmak ile aldatmak ne alaka? Ya vibratör ya ben? Şaka mı bu ? 🙄🙄

Ayrıca siz bencil değilsiniz. Cinsellik çok önemli. İki taraf da bakımlı olmalı, fiziğine dikkat etmeli.

Partneriniz uzulecegine kilo versin sorununu çözsün ama sırf kilo yüzünden o kadar küçük olamaz, kilo en fazla 1 -2 cm etkiler.

Birlikte yaşadığınız için eşiniz olmuyor bu arada, sorunu çözmeden yasal olarak evlenmeyin.

Erkekler kilo aldikca testesteron hormonlari duser yani memeler buyur, duygusallik artar, sakallar dokulur, kadinlasir... kadinda kilo aldikca erkeklesir hatta. (Sanirim.bu yuzden ben de bazen heriften hallice davraniyorum esime 😁) yani her anlamda zarar. Kilo vermek zor evet yeme bagimlisi biri olarak cok.iyi biliyorum ama iliskinizde bu denli sorun oluyorsa ve karsi taraf yinede sizin mutlulugunuzu onemsemiyorsa iliskinizi gozden gecirin bence.

Erkeklerin tek bir amacı var onu da ilaçla hallediyorlar diyor meşhur biri🤭 Tedavisi mümkün şeylerin derdini de siz çekmeyin. Erkek arkadaşınıza zahmet olmayacaksa diyetisyen ve üroloji ile birlikte çözsün sorununu.

Ben olsam hayatında ben olmam başkası da olsa bunu sen ömür boyu çekeceksin. O yüzden uğraş bunun için derdim.

Becerilmek nedir arkadaş? Daha düzgün bir dille ifade edemiyor musunuz kendinizi? Mutlu değilseniz ayrılın.

İnanır mısınız bilmiyorum ama herşeyi açıkça konuşup buraya yazdıklarımı ve sizin fikirlerinizi söyledim az önce ve beni terk etti. Tam şuan evden gitti bittiğini söyledi ne diyeceğimi bilmiyorum.

İnanır mısınız bilmiyorum ama herşeyi açıkça konuşup buraya yazdıklarımı ve sizin fikirlerinizi söyledim az önce ve beni terk etti. Tam şuan evden gitti bittiğini söyledi ne diyeceğimi bilmiyorum.
Konu gerçekse giderse gitsin , siz de penisi büyük, iyi sevişen birini bulursunuz madem. Cinsellik çok önemli. Israrla çözüm aramıyorsa kapı orda

Keşke sahte olsaydı az önce gitti ama üzgün hissetmiyorum bu kadar aşırı tepki vermesine ve kolayca bitirmesine şaşırmış vaziyetteyim şuan

Keşke sahte olsaydı az önce gitti ama üzgün hissetmiyorum bu kadar aşırı tepki vermesine ve kolayca bitirmesine şaşırmış vaziyetteyim şuan
Kırılgan erkeklik işte, boş verin. Bi kaç hafta sonra yazar "diyete başladım çözüm arıyorum vb." Barışmak için.

Ben de ayrıl demek istiyordum içimden ama ayıp olur diye yazmıyordum. İyi olmuş. . Cinsel oyuncakları çiftler birlikte de kullanabilirler, ilişkiye renk katmak ve zevki arttırmak için. Oyuncağı kıskanması çok saçma.

Back