Eşim beni artık istemiyor

wondji

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
1
0
35
Herkese merhaba,
Eşimle ilişkimiz ilişkimiz 2 sene önce başladı. Eşim Litvanyalı ve İsviçre'de yaşıyordu. Biz Türkiye'de tanıştıktan sonra, her ay beni ziyarete geldi, ta ki biz evlenene kadar. Birbirimizi o kadar çok seviyor ve arzuluyorduk ki, her ayın beni ziyaret ettiği bu birkaç günü cinsel olarak çok verimli geçiyordu. Hatta bu ona aşık olma sebeplerimden biriydi. Sürekli yeni şeyler deniyorduk ve aşkımızı doruklarda yaşıyorduk. İlk 1 senemiz böyle geçti, ancak 2. senemizde işler değişmeye başladı. Ben oturduğum evden taşındım ve bir arkadaşımın yanına yerleştim. Beni ziyarete her ay gelmeye devam etti, ancak artık benimle bu tarz muhabbetlere girmemeye başladı. İlk başlarda evde artık yalnız olmadığımız için rahat edemediğini düşündüm, sonra ben onun yanına İsviçre'ye gittim 1 haftalığına, ama orada da aynıydı, bu sefer de kendi evindeki ev arkadaşları yüzünden olduğunu düşündüm. Eşim çekingen bir insandır, kalabalık ortamlarda rahat edemez, daha önce evde biri var diye sevişmek istemediğini, insanların sesimizi duyduğunu düşünmenin onu çok rahatsız ettiğini söylüyordu. Ve sonra evlendik, kendi evimizde her şeyin düzeleceğini umut ederek kendimi avutuyordum. 5 aydır evliyiz, İsviçre'de yaşıyoruz, kendi evimizdeyiz. Ama sevişmiyoruz.. Daha doğrusu ben ona yaklaşmadığım sürece bir cinsel hayatımız yok. Ben haftada 3 4 kere ona yaklaşıyorum, bazen hayır çok yorgunum diyor, genelde geri çevirmiyor ama 10 dakika sürüyor ve benimle ilgilenmiyor bile, ön sevişme yok, kendi rahatladığında beni rahatlatmaya çalışmıyor. Ben lafını esirgeyen bir kadın değilim, her seferinde kavga ediyoruz. Bana cinselliğin onun için hiçbir zaman önemli olmadığını, ayda bir yapılan ateşli bir sevişmenin, haftada 3 4 kere yapılan alalade birlikteliklerden daha keyifli olduğunu söylüyor. Hatta bazen ileri gidiyor, orgazm olduğu anlarda bile bir şey hissetmediğini, bunun sadece fiziksel bir şey olduğunu, bana sarılıp beni öptüğünde, beraber yürüyüşe çıktığımızda, film izlediğimizde, yemek yaptığımızda daha çok keyif aldığını söylüyor. Ama ben cinselliğe çok düşkün biriyim, başta da söylediğim gibi, bana kendini aşık ettiği yönlerinden biriydi bu ve elimden aldı bunu. Ben ona yaklaşmasam, 2 ay birlikte olmadığımız oluyor. Yaklaştığımda hayır demiyor genellikle ama bir kadın olarak arzulanmak istiyorum. Şu an tek hissettiğim ben istiyorum diye yapıyor, aslında zevk almıyor bile artık.
Eşim sabah 6da evden çıkar, akşam 7de evde olur, haftada 2 gün üniversiteye gider işten sonra, 10 gibi döner eve haftaiçi çok yoğun, haftasonu da genelde birlikte ders çalışıyoruz ya da dışarı çıkıyoruz. En önemlisi bu ülkeyi sevmiyor,insanlarını sevmiyor, bu sebeple sürekli stresli ve mutsuz bir adam. İş yerinde ve okulda insanlarla sorunları var. Bu ülkede değil de başka bir üllkede olduğumuzda yeniden mutlu biri oluyor, ama burada stresli ve üzgün. Bense henüz iş bulamadığım için bütün gün evdeyim, arkadaşım yok, kimseyi tanımıyorum. Akşam olsa da eşimi görsem diye bekliyorum, ama o da geldiğinde sarılıp film izleyip uyumak istiyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok uzun yazdım, umarım sıkılıp da okumayı bırakmazsınız..
Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

X