Eşim beni aldattı unutamıyorum

Pancar23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
4
1
1
35
Merhaba benım 2 cocugum var biri 4 yasında dıgerıde 5 aylık bebegım 1 aylıkken bosanmak istedi nedenını anlamadım esımın babasının lokantası var orda calısıyor sabah gıdıyor aksam 12 de evde bende soylenırdım bızımle ılgılenmıyorsun dıye o yuzden bunaldımdedım sonra msjlarını yakaladım yıkıldım lohusalıgımı yasayamadım bıle hata yaptım dedı ama bem unutamıyorum aksamlatı icip geliyor soylenıyorum tabı bıktım ne olur dertlesmek ıstiyorum

Bırseye soylendıgımde eskıye donucez herhalde diyor beni tehdit edıyor babam yok zaten annemde evlendı nereye gıdıyım napayım kabul ettım ama ben mahfoldum beni sevdıgı ıcın dondu zannettim yanıldım sanırım

Aslında affedilecek bi durum değil ama insanın başına gelmeden konuşması da kolay oluyor ALLAH yardımcınız olsun

Çalışıyor musunuz
Mesleğiniz var mı
Aileniz destek mı
Boşanmak istiyor musun
Unutulur kabul edilir birşey değil ki

Hayır calısmıyorum kendı ailem destek degıl cunku babam yok annemde evlı. Bosansam bır dert Bosanmasam ayrı dert
Su an esım duzelmeye calısıyorum dedı o kadınlada ılıskıyı kestı ama ben evde sureklı kurup duruyorum en ufak tartısmamızda gerı doner mı onu ozluyomu diye

Back
X