Aslinda affetmen Problem degil benim gözümde, cok cabuk affetmen problem olmus. Asil konu su degilmi: 15 ay senden ayri yasadi ve biriyle beraber olmus, bunu birde sana anlatip kendincede cok güzel rahatladi ve simdi top sende. Eeeee bir kac ay daha ayri kalsaydin - bosanmadan- adamda bir kendine dönüp "ben ne yaptim" diye bir soru sorma firsati olsaydi?!
Tamam kizin cok aci cekiyor sizin bu hallerinizi gördükce, ama sonucta o cocuk ve ikinizide sevmesi cok dogal, sen kizimi düsünüyorum diye kendini niye bukadar hic´e sayiyorsunki, ne gerek var bunlara. Hatta babasinin bir hata yaptiginin oda farkindadir, nasil olsa tüm sülale duymus, kac yasinda olursa olsun, bugün anlamasa yarin anlar zaten olup bitenleri. Inanki akli basina gelince kizinda bu hareketini onaylamaz. Yazik ediyorsun kendine!
Veee ayrica esini acayip derecede bencil buldum!!! Sadece seni aldattigi icin degil, bunu birde itiraf ettigi icin. Hala devam eden bir iliskisi olsaydi tamam, iyi etmis derdim, daha cok kandirmamis seni, ama sonucta bitmis gitmis, bunu sirf kendini rahatlamak icin yaptigi belli. Senin duygularin, senin öfken, hicbirsey umrunda degil adamin. O söylediya, sende affettin, tamam iste. Bundan sonra senin miden bulaniyormus, surat asiyormusun, icine sindiremiyormusun- kimin umrunda? Affettin bir kere, affedende katlanmak zorunda.
Cok güzel üstüne atmis tüm kötü hisleri, bunu asla bukadar kolay affetmemelisin!
Madem icine sinmiyor hala, yapamiyorum, sürekli aklima geliyor, istemiyorum daha fazla senle yasamak, kendime gelmek istiyorum de ve cek git. Bak bakalim nasil davraniyor. Bosanmak istedigine henüz emin olmadigini, ama tamamen unutmayada hazir olmadigini söyle. Kararini sonra verecegini, ondan uzaklastiktan sonra. Kizini herzaman gelsin görsün, ama sende bir insansin, bunun farkina varsin! O bir yanlis yapti ama senin kalbin kirildi, senin hayallerin yikildi, sende onla beraber ailelere eslere dostlara karsi dedikodu mazemesi oldun.
Ayrica hangi sebeblerden sevgilisinden ayrilmis, onu bile bilmiyoruz. Belki umdugunu bulamadi, belki hatta sevgilisi bunu terk etti? Biz gercekleri biliyormuyuz?
Ha birde seninde yakin arkadasindi, ihaneti öyle kolay kabul edebilecek bir cinsten degil. Tavir alman lazim yoksa mutlaka bir gün patlarsin hic yoktan, hersey daha kötü olur!