• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor mu nasıl bulabilirim

bluemystery

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2024
24
18
3
29
Selamlar yeni evliyim eşimle nöbetleşe çalıştığımız için az denk geliyoruz sık ve uzun çevrimiçi oluyor sorduğumda politik cevaplar veriyor ya da kızıyor bana güvenmiyor musun diye ama bu kadar evde boş kalması vs aklıma tedirginlik düşürdü. Açıkçası eve gizli ses kayıt cihazı ya da kamera koymak istiyorum ama dandik bir şeye de para verip üzülmek istemiyorum. Şu iyidir dediğiniz bir cihaz var mı ses kayıt ya da kamera fark etmez. İçimde bir sıkıntı var yani peşine düşmeden edemeyeceğim. Ama güvendiğiniz bir şey önerin ilk linki göndermeyin olur mu uzunca bir gün kayıt alabilmeli. Çok mutlu olurum teşekkür ederim. Whatsapo web vs bunlara bağlanınca maalesef anlıyor. Başka gizli bir uygulama varsa söyleyebilirsiniz

Buna sebep olan farklı bir davranışı daha var mı? Yoksa çok kıskanç yapıda biri misiniz? Benim aklıma gelmiyor ben yokken napıyor bu adam diye çevrimiçi olduğunda da sormuyorum bile. Demek istediğim sizi şüphelendiren bir şeyler mi var?

Selamlar yeni evliyim eşimle nöbetleşe çalıştığımız için az denk geliyoruz sık ve uzun çevrimiçi oluyor sorduğumda politik cevaplar veriyor ya da kızıyor bana güvenmiyor musun diye ama bu kadar evde boş kalması vs aklıma tedirginlik düşürdü. Açıkçası eve gizli ses kayıt cihazı ya da kamera koymak istiyorum ama dandik bir şeye de para verip üzülmek istemiyorum. Şu iyidir dediğiniz bir cihaz var mı ses kayıt ya da kamera fark etmez. İçimde bir sıkıntı var yani peşine düşmeden edemeyeceğim. Ama güvendiğiniz bir şey önerin ilk linki göndermeyin olur mu uzunca bir gün kayıt alabilmeli. Çok mutlu olurum teşekkür ederim. Whatsapo web vs bunlara bağlanınca maalesef anlıyor. Başka gizli bir uygulama varsa söyleyebilirsiniz
Psikolog bence çare olur. Adam çok çevrimiçi diye sizi aldattığını neden düşünüyorsunuz. bide bu güvensizlikle nasıl evlendiniz

yapmayın ne olur sırf çevrimiçi diye niye aldatıyor olsun

ben de sürekli çevrimiçiyim çünkü webden kullanıyorum

eşim de aynı şekilde ama özellikle çevrimiçi mi diye bakmak aklıma gelmezdi webden kullanmasaydı bile

Hem zaten cikarki ortaya varsa böyle birsey o karşıdaki kadın ifşa eder kendini buna inanın.Allah neyi gizli bırakmış ki kim aldatilip anlamamış.Cikar önünüze hiç bulaşmayın suç olan şeylere öyle yollara....bu tarz şeyler uzun süre gizli kalmaz.Siz bunu bilin önlem olarakda bir süre çocuk düşünmeyin .Kim naparsa kendine yapar sonuçta bu hep böyle

Ben böyle şeyleri hiç doğru bulmuyorum zaten yasal da değil.Cok paronayak durumlar.Siz güvensizlik yaşadığınız bir adamla neden evlendiniz ? Ya da siz aşırı kıskanç olabilir misiniz .Gerçi ben bunun adına kıskançlık demiyorum da anlaşılır olması icin öyle yazdım.Evli kalmayı tercih edeceksiniz şüpheden vazgeçip güvenmeyi tercih edin siz ne kadar takip etseniz de size de zarar verir bu.Zaten bir anormallik olunca ortaya bir şekilde çıkıyor diye düşünüyorum.Ama her şeyden de nem kapılmaz yoksa bu evlilik sallantıda olur.

Hem zaten cikarki ortaya varsa böyle birsey o karşıdaki kadın ifşa eder kendini buna inanın.Allah neyi gizli bırakmış ki kim aldatilip anlamamış.Cikar önünüze hiç bulaşmayın suç olan şeylere öyle yollara....bu tarz şeyler uzun süre gizli kalmaz.Siz bunu bilin önlem olarakda bir süre çocuk düşünmeyin .Kim naparsa kendine yapar sonuçta bu hep böyle
Katılıyorum cocuk bi süre yapmayın.

Nereye kadar takip edeceksiniz bu işin sonu yok. Güvenmeyecektiniz ne diye evlendiniz. Hadi evlendin bu tarz kuşkuyla adamı bunaltıp evden, evlilikten soğutursun boşanırsınız. Yapacak adam zaten yapar. En basit başka hat alır ne yani yeter ki kandırmak iste

Telefonuna yapışık yaşıyor mu? Telefonunu elinize aldığınızda tedirgin oluyor mu? Mesajlaşırken siz görmeyin diye çabalıyor mu? Telefonun Şifresini biliyo musunuz? Vee daha önce bu kadar çok online oluyor muydu yoksa bu yeni olan bir şey mi?

Back