Eşim benden çok utanç verici birşey yüzünden soğudu..

ya kızlar sizin dilinize düşen yandı ha,burda bittim koptum yorumlarınıza kaydirigubbakcemile3

inşallah kısa sürede eşin unutur canım ya :)

anaaaaaa accık çocu uyutmaya gittiydim nolmuş yavv konu tavan yapmış kızlarrr alkisalkisalkisalkisalkisalkis

yada şöyle yapsaydı elinde bi bardak suyla gelip yatakta içiyomuş gibi yapsaydı sonrada bi anda bardak elinden düşseydi o anda ortalık karışsaydı adam uyansaydı su döktüm falan kalk çabuk değiştiriyim çarşafları diyip o karmaşada halletseydi ama bu seferde yataktamı içilir derdi oda uyku sersemliği desin:))

:roflol::roflol:ay şimdi bende altıma edecem ama gülmekten:roflol:

ben demedimmidelikafaduldendelikafadulden

gece bu konu rüyada aklımıza gelicek..

bir kalkıcaz her yer ıslak yeter ya alay etmeyelim boş verin.....

yarın burda herkez bende işedimmm bende bende evet bende işedim yazmasınn

:roflol::roflol::roflol:

gülme komşuna gelir başınakaydirigubbakcemile3

okudum esıme de okudum ,

hala gülüyor,gülmekten altına kacıracak neredeyse olan bızım koltuga olacak :roflol:

sende az tilki değlmişsin haaaakötükedihüsokötükedihüso

gece işersem bisüre siteye girmem wala :1ninca:

arkadaşım işediysen işedin insanlık hali olabilir.ama adamı ıslatmak niye hangi halet-i ruhuye içinde bunu yaptınız.yani siz kendinizi aklamak adına en sevdiğiniz insanı karalamışsınız pardon ıslatmışsınız diyecektim delikafadulden yazık adamcağız farkettiği halde uyur numarası çekip sizi utandırmamış ama maruz kaldığı muameleye bak çok ayıp etmişsiniz hem de çok biraz alttan alıp adamcağızın gönlünü alın .

yok böyle bişey yaaa:) gülmekten az kalsın erken doğum yapacaktım:) ya ben bişeyi merak ettim acaba severekmi evlendi bu arkadaş yoksa görücü usulümü?

ben mutfağa gittim filan diyince öyle yapacak sandım. Aklıma ilk o geldi yani kaydirigubbakcemile3

Herkesin başına gelebilecek bir olayken, siz olayı değitirmişsiniz....niye bu şekilde kamufle ettiğinizi anlayamadım doğrusu....insanlık hali bir durum olmuş ama siz bunu karşı tarafa suç atacak şekilde değiştirmeye kalkmışsınız....eşinizden özür dileyin....o anda ne yaptığımı bilemedim falan deyin....kim olsa çok kızar....lmaz:

bende eşime anlattım adamda gülmekten altına kaçırcak sen naparsın diyom ben yata işesem hiç napıcam gülmekten bende işerim heralde diyo:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…