• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benden çok utanç verici birşey yüzünden soğudu..

şimdi suyu kaç dereceye kadar ılıttın, belki idrar sıcaklığını geçtiği için eşin çakmıştıryerimseniben

Son düzenleme:
olaya güldüm ama yorumlarla etiketlere daha çok bittim :roflol:

bu arada geçmiş olsun arkadaşım, insanlık hali :1hug:

konu sahibi
suyu ılıtmışsın ya hani ne yapacağını şaşırmışken suyu ılıtmak nasıl aklına geldi? fisfisfis
bak cidden merakımdan soruyorum cezvede mi ısıttın çaydanlıkta mı mirmirmirmir
valla ben öyle bişey yapsam aklımaa ne su dökmek gelcektee bide suyu ısıtmakta gelcek -tatlicadiarzu-
ben detayları öğrenmek istiyorum :uhm:

Ne diyosun arkadaşım ya öldüm gülmekten cezve de mi ısıttın dedi ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Ya..şimdi bişey diycem..:emir_bebek:Cocuklar için gece kilodu var..
Hatta kızlar için ayrı model,erkekler için ayrı model..
Hemde 15 yaşa kadar numarası var..
Bana geçen gün numunesi geldi..:emir_bebek:oğlumda ,daha denemedim..
Denemeyi düşünüyorum ama kerata gece hiç altına kaçırmıyo...
:icecream:

Konuyu açan arkadaş kaç yaşında acaba? laelaelaelaelae

bide neden ılıtılmış suyu direk ilgili bölgeye döküyosun arkadaşım, uyanır tabii adam, az kenara döksene, bi dahakine daha dikkatli ol ha:hulya:

neden böyle bir şey yaptığınızı açıklayın...
neden korktuğunuzu...belki bir faydası olur...
ama eşiniz haklı verdiği tepkide... çok haklı hemde... aynı tepkiyi bende verirdim... eşimi düşünemiyorum..
eş durumunu geçin... kendinizi aklamak için başkasını karalıyorsunuz... ciddi bir şey bence bu... güvenin sarsılması gayet normal... elbetteki geçecektir... unutması için zaman verin...

konu sahibi
suyu ılıtmışsın ya hani ne yapacağını şaşırmışken suyu ılıtmak nasıl aklına geldi? fisfisfis
bak cidden merakımdan soruyorum cezvede mi ısıttın çaydanlıkta mı mirmirmirmir
valla ben öyle bişey yapsam aklımaa ne su dökmek gelcektee bide suyu ısıtmakta gelcek -tatlicadiarzu-
ben detayları öğrenmek istiyorum :uhm:

cattle war kızım ne cezwesi:mymeka: kısa sürede pratik çözüm :delphin:

şimdi suyu kaç dereceye kadar ılıttın, belki idrar sıcaklığını geçtiği için eşin çakmıştıryerimseniben

demi yani su 100C kaynadığına göre ortalama sıcaklık fazla olmamalı, yani okadar sıcak şeyi içimizde nasıl tutoruzki haşlanır idrar yollarımız Allah korusun:1ninca:

demi yani su 100C kaynadığına göre ortalama sıcaklık fazla olmamalı, yani okadar sıcak şeyi içimizde nasıl tutoruzki haşlanır idrar yollarımız Allah korusun:1ninca:

kız cattle'de kaynar kaynar oluyor onu bir de soğutması var yoksa mazallah akannehir :roflol:

allah iyiliğini versin yorum süper :roflol:

bu konuda mı yalan...
hey allahım ya... geri aldım yorumumu...
bir dahakine suyun içine soğan koy...
annem zayıflamak için içiyordu soğan suyunu...
aynı çiş gibi kokuyor...rengide sarımtırak... anlamaz durumu o zaman...

bu konuda mı yalan...
hey allahım ya... geri aldım yorumumu...
bir dahakine suyun içine soğan koy...
annem zayıflamak için içiyordu soğan suyunu...
aynı çiş gibi kokuyor...rengide sarımtırak... anlamaz durumu o zaman...

kaydirigubbakcemile3Allah iyiliğini versin inşallah...

kız cattle'de kaynar kaynar oluyor onu bir de soğutması var yoksa mazallah akannehir :roflol:

ay yıkıldım şuan hala gülüyorum:roflol::roflol::roflol:

acaba arkadaş kaaç yaşında ya....:roflol::roflol:

yaramaz çocuk işi gibi çok komik... birde suyu ılıklaştırmışya süper.....:roflol::roflol:

bu arkadaş şuanda nerde cevaplasa daha süper olurduuudelikafaduldendelikafadulden

suyu serptinmi dökerken yüz ifaden nasıldı merak ediyorum.anlatırmısın lütfen?
ona göre yardımcı olucam sana kaydirigubbakcemile

Back