Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibi
suyu ılıtmışsın ya hani ne yapacağını şaşırmışken suyu ılıtmak nasıl aklına geldi? fisfisfis
bak cidden merakımdan soruyorum cezvede mi ısıttın çaydanlıkta mı mirmirmirmir
valla ben öyle bişey yapsam aklımaa ne su dökmek gelcektee bide suyu ısıtmakta gelcek -tatlicadiarzu-
ben detayları öğrenmek istiyorum :uhm:
Ya..şimdi bişey diycem..Cocuklar için gece kilodu var..
Hatta kızlar için ayrı model,erkekler için ayrı model..
Hemde 15 yaşa kadar numarası var..
Bana geçen gün numunesi geldi..oğlumda ,daha denemedim..
Denemeyi düşünüyorum ama kerata gece hiç altına kaçırmıyo...:icecream:
şimdi suyu kaç dereceye kadar ılıttın, belki idrar sıcaklığını geçtiği için eşin çakmıştıryerimseniben
merak ediyorum ama yazdı gitti konusunu bizle bidaha ilgilenmiyorNe diyosun arkadaşım ya öldüm gülmekten cezve de mi ısıttın dedi ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
konu sahibi
suyu ılıtmışsın ya hani ne yapacağını şaşırmışken suyu ılıtmak nasıl aklına geldi? fisfisfis
bak cidden merakımdan soruyorum cezvede mi ısıttın çaydanlıkta mı mirmirmirmir
valla ben öyle bişey yapsam aklımaa ne su dökmek gelcektee bide suyu ısıtmakta gelcek -tatlicadiarzu-
ben detayları öğrenmek istiyorum :uhm:
şimdi suyu kaç dereceye kadar ılıttın, belki idrar sıcaklığını geçtiği için eşin çakmıştıryerimseniben
merak ediyorum ama yazdı gitti konusunu bizle bidaha ilgilenmiyor
![]()
cattle war kızım ne cezwesi:mymeka: kısa sürede pratik çözüm
demi yani su 100C kaynadığına göre ortalama sıcaklık fazla olmamalı, yani okadar sıcak şeyi içimizde nasıl tutoruzki haşlanır idrar yollarımız Allah korusun:1ninca:
demi yani su 100C kaynadığına göre ortalama sıcaklık fazla olmamalı, yani okadar sıcak şeyi içimizde nasıl tutoruzki haşlanır idrar yollarımız Allah korusun:1ninca:
a doğruu kaydirigubbakcemile2
bu konuda mı yalan...
hey allahım ya... geri aldım yorumumu...
bir dahakine suyun içine soğan koy...
annem zayıflamak için içiyordu soğan suyunu...
aynı çiş gibi kokuyor...rengide sarımtırak... anlamaz durumu o zaman...
kız cattle'de kaynar kaynar oluyor onu bir de soğutması var yoksa mazallah akannehir :roflol:
kız cattle'de kaynar kaynar oluyor onu bir de soğutması var yoksa mazallah akannehir :roflol: