Eşim benden çok utanç verici birşey yüzünden soğudu..

canım görücü usülüylemi evlenmiştiniz,yada tanışalı kısa bir zamanmı oldu?galiba öyle.kendimi düşünüyorum biz 6 yıl beraberlikten sonra evlendik heralde benim başıma gelse oadar büyütmezdim eşime söylerdim.ama yinede utanırdım.ama onu yeni yeni tanıyorsan çok utanman normal.o an panikleyip böyle birşey yaptın heralde.bence eşini al karşına konuş okadar utandımki böyle bir saçmalık yaptım de özür dile.başına böyle birşey ilk kezmi geldi bilmiyorum ama ilk kez olduysa onuda belirt.şunuda söylemeden geçemiycem bu sitede okuduğum en ilginç konulardan biriydi.

Kendinizi sıkmayın çünkü en geç 1 sene sonra karnınız ağrıyana kadar güleceksiniz eşinizle beraber sanırıma.s.
Olayın şokunu bi atlatın da:teselli:

:roflol::roflol::roflol:

İlahii tabi eşiniz durumu çakmasaydı şaşkınlıkla uyandığında sırtını sıvazlayıp takma canım kafana olur böyle şeyler diye teselli edecektiniz ama olmadı. :1ninca:

eee ne demişler neye niyet neye kısmet.

ayy kiyamam yaa keske suyu hic dokmeseydin adamin uzerine sanirim ona sinirlenmisir onu suclamak icin yaptigini dusunmus tur kesin, insanlik hali kerkezin basina gelebilir bu konuya fazla takmamaya calis yoksa bu seferde pskolojik olarak tekrarlar Allah korusun, esiyinde ustune gitme ve hic olmamis gibi davran ve zamanla unutulur

arkadaşlar bazı arkadaşlar dalga geçmiş aman bizide sulama filan diye bende ilk evlendiğim ay yapmıştım olabilir ama ben eşimide uyandırmıştım
dr üşütmekten demişti tabi başkası diye sorduk yani ben çoğuyeni evlide olduğunu duydum hatta evlenince insanların yürüyüşü bile değişiyor
ama bu dediğim ilk kez avlendiğinde birliktelik yaşayanlar için
bütün vücut dengesi bozuluyor

konu sahibesi hapları var bunun :hulya: bi tane içiyon o gece işemiyon sositososito

ayyy konu süper ama...dogruysa şayet,çocukluk yapmşsınız...
kocaz utansa erkek olarak,daha zor durumda kalırdı bence...affettir bi şeklde kendini

ilahi arkadas oanda dusune dusune bunumu buldun kacis yolu cok sacma ben utanmadan bisekilde olayi aciklardim sonucta esinin dedigi gibi insanlik hali bunda utanilacakta bisey yok,yada nebilim su icerken elimden kacirdim derdim yatakta islandi,ama kim olursa olsun hicbizaman baskasinin uzerine atip temize cikmamaya calis cunku bu seni bulur,biraz zamana birak hersey yoluna girir kendiliginden.

keşke üzerine su dökmeseydin

alemsin yaa

eşinde abartmış bence

benim eşim bana yapsaydı gülerdim

pis sidikli derdim şakaya vurur geçerdim

baya ciddi bir eşin olmalı :)

fazla takma bence geçer hayatım

bi talihsizlik olmus, insaniz hepimizin basina gelebilir,
pismanligini esine anlat samimi oldugunu, yaptiginin aptalca oldugunu.
seni gercekden bagislamasi gereken kisi o.

ha busorun bazi kisillerde olabiliyo malesef,
ablamin kaynannasi yilda bikez yaparmis dedigin olayi:roflol:
hala gülerim oturup anlatirdi bide amanin bi yapmisim diye:roflol:
bi tanidigimda yapiyo malesef(akadasimin 19 20 yaslarindaki cocugu)
gerci olan benim yataga oldu onun yüzünden.
yatagimi degistirmek zorunda kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…