Valla ben kimim yorum yapıyorsunuz o halde ? Görmeseydiniz . Saçma de geç o halde terbiyesizliğe gerek yokSiz kimsiniz ki böyle bir şey yapayım? Konunuzu baştan sona şöyle iyyice bir okuyun saçmalığı fark edersiniz.
On kere beni ezdi geçti demişsiniz. Siz de eşinizi ezip geçmişsiniz. Empatisiz insanlara saygı duyamıyorum. O bir baba ve çocuğuyla arasına giriyorsunuz her şeye müdahale ederek. Ağlayıp sızlayarak çocuğun tipine gereğinden fazla önem atfederek belki çocuğu da rahatsız ediyorsunuz. Büyüyün biraz.Canım bu kime olan sinirinin öfkesi ? Senden sakinim emin ol .böyle bir gerginlik çekilecek gibi değil yazık sana
bence siz bu saatte bi mesaja bu kadar öfkeliyseniz ve böyle saçma yorumlar yapabiliyorsanız asıl sizn büyümeniz lazımOn kere beni ezdi geçti demişsiniz. Siz de eşinizi ezip geçmişsiniz. Empatisiz insanlara saygı duyamıyorum. O bir baba ve çocuğuyla arasına giriyorsunuz her şeye müdahale ederek. Ağlayıp sızlayarak çocuğun tipine gereğinden fazla önem atfederek belki çocuğu da rahatsız ediyorsunuz. Büyüyün biraz.
Kestirse ne olacak anlamadım gittiCabucak uzar da, babasinuzun sac sevmiyorsa yine cocugu berbere zirt pirt gorturup kestiririr mi bilemiyorum
Her şeye müdahale ettiğimi nerden çıkardınız mesela? Tipine fazla önem atfetmek falan ? Kafanızda neler var böyle başkası ile mi karıştırdınız ? Ay Allahım ..On kere beni ezdi geçti demişsiniz. Siz de eşinizi ezip geçmişsiniz. Empatisiz insanlara saygı duyamıyorum. O bir baba ve çocuğuyla arasına giriyorsunuz her şeye müdahale ederek. Ağlayıp sızlayarak çocuğun tipine gereğinden fazla önem atfederek belki çocuğu da rahatsız ediyorsunuz. Büyüyün biraz.
Nereden mi çıkardım? Sabahtan beri beni ezdi geçti diyorsunuz. Yok ağlayacağım yok şoka girdim yok bilmemne.Her şeye müdahale ettiğimi nerden çıkardınız mesela? Tipine fazla önem atfetmek falan ? Kafanızda neler var böyle başkası ile mi karıştırdınız ? Ay Allahım ..
tamam da ben saç konusu konuşuyorum genel neden yargıya vardınız beni tanıyor musunuz ?ay şu mesajlarınız beni güldürdü cidden sağolun ya :)) okumayın geçin yani bu ne öfkeNereden mi çıkardım? Sabahtan beri beni ezdi geçti diyorsunuz. Yok ağlayacağım yok şoka girdim yok bilmemne.
Yahu bi uyanıyorum çocuğun saçı kel ???
Hic öyle düşünmedim. Düşüneni de görmedim. Aksine çok uzun çocuğun rahat kullanmayacağı estetik kaygılarla uzatılmış saçlarda aile hakkında olumsuz düşünüyorum.Aynen haklısınız ama değişiyor yüzleri evet ..daha masum olmuş gördükçe ağlamak istiyorumsanki böyle bakamıyoruz da kesilmiş gibi durmuş
yani 1 saat ağlayacak bir şey yok bence + kış günü niye kestirmek istemiyorsunuz kafası üşür falan diye mi düşündünüzMerhabalar oğlum 1.5 yaşında saçlarını şuana dek 1 defa kestirmiştik ,tekrar uzadı ..eşim kestirmek istedi ,istiyordu ben de her defasında yok dedim kış günü kestirmeyelim istemiyorum demiştim .o da erkek çocuğu kestireceğim demişti ..beraber gidelim vs dwnişti yok dedim ısrarla .aşırı uzun da değildi zaten .ben gündüz yorgun olduğum için uyumuştum uyandım bir baktım bebeğimin saçı makineyle kesilmiş nerdeyse sıfırçok moralim bozuldu ve 1 saat ağladım sanırım .. uyanıyorum ve bir bakıyorum saçı yok ..uyurken götürmüş berbere ..eşimim yaptığı saygısızlık değil mi şimdi ?? Şuan konuşmuyorum ve hala moralim çok bozuk.siz olsanız tepkiniz ne olurdu ?
Anne olunca hassas olunuyordur belki ilk çocuk falansaBu çocuk saçı konularını neden vatan millet meselesi gibi karşılıyor herkes anlayamıyorum. Kestirse nolur kestirmese nolur? Buna bu kadar ağlayan insanın hayatta gerçek anlamda derdi yoktur.
E canım o anneyse ben de kayınço değilim yaAnne olunca hassas olunuyordur belki ilk çocuk falansa
Bence de yapın.Oyle kafasına göre davranıp hiçe sayılmak nedir görsün.O yapıcı olsun o alttan alsın, o küssün, o ben diliyle konuşsun bakalım.Yapacağım evet yapımda yoktur bu ama yapmam lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?