- 13 Haziran 2022
- 1.313
- 2.410
- 63
- 29
Doktorumuz bunun doğru olmadigini sacin genetik oldugunu söyledi eşim kel benim ise 5 yasına kadar sacım uzamamısti genetik, kestirsek de uzamayacakAma bu dogru eger saci cok az cansizsa kestirdikce gercekten canlaniyor..büyüdügünde kazitir gibi kesilmesini zaten istemeyecek küçükken düşünülebilir
Büyük konuşmayın bence mesele dış görünüşten çok Orta yolu bulamamış olmak .habersiz hareket etmek .ben oğlumun uzun saçını da kısa saçını da saçsız halini de çok severim .ama benden habersiz yapılmasına şok yaşatılmasına kızarımÇocuğunuzun saçı cılız da olabilirdi nedir bu ağlamak? Çocuğu şimdiden özgüvensiz birey mi yapacaksınız. Şekil şukul meselesinden yetişkin insanlar nasıl kavga edebilir ya? Çocuk yapma işini keşke erteleseymişsiniz
Ztn sorun bu zamana kadar esiniz sizi pek cok konuda takmamıs muhtemelen , siz de bu kücücük olayı kadınlar klübüne yazacak, hatta yetmeyip ağlayacak,Kimisi anlamış kimisi aşırı tepki vermiş bana ..evet ağlamam abartı olabilir .(size göre )hassas olduğum bir dönemdeyim yazdım zaten belki bundan dolayı cok üzülmüşümdür ..ve bunu o da biliyor buna gerek var mıydı ? benim en çok sinir olduğum uykumda yapmış olması ve ayrıca aşırı kısa olması .biraz kısaltsa ben kızardım habersiz olmasına ama yine de ağlamazdım sanırımama hem uykuda yaptırmış hem de kısacık yaptırmış yani .. tamam babası olabilir ama ben de annesiyim sonuç olarak eşitiz kesmiş güzel tamam uzar falan diyorsunuz ama bana tavrı ne olacak ?
Böyle basit bi meselenin krize dönüşmüş olması ve burda bu meseleyi çok önemseyip başlık açmanız kendinizi sorgulamanıza sebep olmalı. Geçmiş olsunBüyük konuşmayın bence mesele dış görünüşten çok Orta yolu bulamamış olmak .habersiz hareket etmek .ben oğlumun uzun saçını da kısa saçını da saçsız halini de çok severim .ama benden habersiz yapılmasına şok yaşatılmasına kızarımcocuk ne zaman yapacağıma siz mi karar verecektiniz ?saygınızı koruyun beni eleştireceğinize bi konuşmayı öğrenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?