Burası da doğru, böyle için içini yiyerek oturmaktansa olmuyor biz boşanalım gel diyip yolları ayırmak lazım.Daha önceki konunuzu okumuştum resmen evliliğini berbat etmek için elinden geleni yapıyorsun. Madem aşamiyorsun boşan güzel güzel aşarsınız yada boşanma böyle devam edin zeten o bir noktadan sonra boşar sizi.
Boşanın,buraya konu açıp kocama güvenmiyorum diyen bin tane konu sayabilirim,bu yaptığınız kendinize haksızlık herşeyden önce,bu konuda kafası karışan herkesede söylim,tanımadan,inanmadan,güvenmeden bir insanla evlenmeyin,güven olmadan ilişki olmaz ki zaten güveniyor olsaydınız o güveni size vermiş olsaydı yaptığı hiçbir hareketten şüpelenmezdiniz,yazık değilmi size ya,hergün aynı konu açılıyor neden elin adamlarının derdine bu kadar düşüp kendinizi mahfediyorsunuz,sizde ana baba evladı değilmisiniz,kimki bunlar aldattımı aldatıldımmı diye kurup hayatı cehennem ediyorsunuz,öf be senlemi uğraşacam deyip çıkıp gidin işte,niye bu kadar değer önem veriliyor bunlara anlamıyorum.Eşim daha 1 aylık evliyken bana yalan söyledi. Ve bende güvensizlik oluştu. Ben bu durumu aşamıyorum. Arada böyle tartışırken yalan söylemenin normal bir şey olduğunu söylemeye çalışıyor bana, ben aynısını yapsam ne yaparsın dediğinde sen yapamazsın diye çıkışıyor. Kadın iş arkadaşıyla iş için bir yere gittiğini günlerce saklamıştı benden daha doğrusu önce erkek arkadaşımla gidiyorum dedi sonradan kadın olduğu ortaya çıktı , şimdi de iş yerindeki başka bir kadın hakkında çoğu şeyi biliyor. Başka bir arkadaşının anlattığını söylüyor ama bu kadar şey bilmesi beni rahatsız ediyor, kızın çok cana yakın olduğunu benim kıskançlığımın gereksiz olduğunu mesafeyi koruduğunu söylüyor ama başka biri hakkında bu kadar bilgiye sahip olması beni rahatsız ediyor. Şu an iş gereği başka şehirlerdeyiz, ben aynı şehre gidemedim tayin bekliyorum ve onun tek başına olduğu şehirde benden bir şeyler saklaması sonradan söylediği yalanı açıklaması falan beni çok geriyor. Ve ben artık mutlu değilim güvenemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım.
Kadınlar göz göre göre neden evleniyorsa bazı adamlarla, bu adam da öyle olmuş olabilir. Ben bu olayı daha fazla tek taraflı irdeleme taraftarı değilim dediğim gibi. Haklı da olabilir üye velev ki. Ama ben daha detaylı çıkarım yapmaktansa karşı tarafı da dinleyemeyeceğimiz için yorumumu devam ettirmeme taraftarıyım. Üye de sürekli depresif yaşayıp konu açmaktansa bu işi burada noktalandırmalıBu yoruma kısmen katılıyorum takıntı olmuş olabilir ama katılmadığım kısmı hırsızın hiç suçu yok mu kısmı da var? İnsan bir anda hastalıklı bir ruha sahip değilse kadın için diyorum kıskançlık da yapılır ama adam kıvılcımı tetikliyor.
Evlenmeden önce de iş güç ortam aşağı yukarı biliniyordur.
Şeffaf olunmayacak ise niye evlenilir ki?
Hadi diyelim bu kız takıntılı psikopatEvlenmeden önce de bellidir bu. Niye evlenmiş bu kızla?
Yalan söylenebilir kısmından çok huylandım ben
Bunun su götürür yanı yok, başka yalanlar ortaya çıkarsa alt yapı hazırlıyor.
Gizlenecek ne var ki, kadın iş arkadaşım ile aynı arabada gittik. Bunu söyleyememek için farklı şeylerin de olması lazım. Sadece kıskançsın sen söylemiyorum tamam olayı değil. Kıskanç birine bile dürüst yaklaşırsan normalse eğer aaa bak ben böyleyim ama, ne yaparsa da genelde haberim var gizli saklı işler yok der insan dozu zamanla düşer. Evlilik oturur. Daha evlilik yeni ve oturmamışken yalan bombası bence ağır olmuş.
Boşan o zamanTakıntılı olmakla ne alakası var. Yeni evliyken eşin yalan söylemesini sineye çekip haklıdır kocam haklı yere yalan söylemiş mi diyeyim. İnsanları eleştirmek ne kadar kolay değil mi? Bazı şeyler başımıza gelmeden anlamıyoruz maalesef. Evliliğe yalan girmesi insanın aklını kurcalar, hep bir acaban olur. Bu takıntılılıkla alakalı değil. Sadece güvenim kırıldığı için kendimi rahat hissetmiyorum. Benim için evlilik saf ve temiz olmalı, o imzalar atıldıktan sonra yalan dolan girmemeli evliliğe, haksız mıyım?
Bende evliyim. Hep şüphe içinde olup iç kemirilmesi boşanmaktan daha zor bence.Sevgilim olsa evet derim ama evli olunca olmuyor bir anda. Ama katılıyorum güvenin tek kullanımlım olduğuna.
Bu yoruma kısmen katılıyorum takıntı olmuş olabilir ama katılmadığım kısmı hırsızın hiç suçu yok mu kısmı da var? İnsan bir anda hastalıklı bir ruha sahip değilse kadın için diyorum kıskançlık da yapılır ama adam kıvılcımı tetikliyor.
Evlenmeden önce de iş güç ortam aşağı yukarı biliniyordur.
Şeffaf olunmayacak ise niye evlenilir ki?
Hadi diyelim bu kız takıntılı psikopatEvlenmeden önce de bellidir bu. Niye evlenmiş bu kızla?
Yalan söylenebilir kısmından çok huylandım ben
Bunun su götürür yanı yok, başka yalanlar ortaya çıkarsa alt yapı hazırlıyor.
Gizlenecek ne var ki, kadın iş arkadaşım ile aynı arabada gittik. Bunu söyleyememek için farklı şeylerin de olması lazım. Sadece kıskançsın sen söylemiyorum tamam olayı değil. Kıskanç birine bile dürüst yaklaşırsan normalse eğer aaa bak ben böyleyim ama, ne yaparsa da genelde haberim var gizli saklı işler yok der insan dozu zamanla düşer. Evlilik oturur. Daha evlilik yeni ve oturmamışken yalan bombası bence ağır olmuş.
Bu ay sonuna kadar sonuçlanacak. Yaşadık ama çok az. İkimizde izin alamadığımız için şehirlerde uzak olduğu için sorun oldu maalesef. Ben önceden çok güvenirdim. Hiç denk gelmemiştim sakladığına benden bir şeyi. Ama o yalanından sonra hem çok kırıldım hem de güvenmekte zorluk çekiyorum.
O zaman evliliği yürütmenin manası yok ki uyumlu çift değilsin. Boşanmak mantıklı oluyor iki taraf için deBu yorumunun bir kısmın katılsamda bir kısmına katılmıyorum. Konu sahibi bana takıntılı gibi geldi. Şahsen ben takıntılı bir insanla hiç bir şey paylaşmam gerekirse doğruları da saklarım alınıyorsa da alınsın.
O zaman evliliği yürütmenin manası yok ki uyumlu çift değilsin. Boşanmak mantıklı oluyor iki taraf için de
mutlu değilsen boşanacaksın başka ne yapmayı düşünüyorsun?Eşim daha 1 aylık evliyken bana yalan söyledi. Ve bende güvensizlik oluştu. Ben bu durumu aşamıyorum. Arada böyle tartışırken yalan söylemenin normal bir şey olduğunu söylemeye çalışıyor bana, ben aynısını yapsam ne yaparsın dediğinde sen yapamazsın diye çıkışıyor. Kadın iş arkadaşıyla iş için bir yere gittiğini günlerce saklamıştı benden daha doğrusu önce erkek arkadaşımla gidiyorum dedi sonradan kadın olduğu ortaya çıktı , şimdi de iş yerindeki başka bir kadın hakkında çoğu şeyi biliyor. Başka bir arkadaşının anlattığını söylüyor ama bu kadar şey bilmesi beni rahatsız ediyor, kızın çok cana yakın olduğunu benim kıskançlığımın gereksiz olduğunu mesafeyi koruduğunu söylüyor ama başka biri hakkında bu kadar bilgiye sahip olması beni rahatsız ediyor. Şu an iş gereği başka şehirlerdeyiz, ben aynı şehre gidemedim tayin bekliyorum ve onun tek başına olduğu şehirde benden bir şeyler saklaması sonradan söylediği yalanı açıklaması falan beni çok geriyor. Ve ben artık mutlu değilim güvenemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım.
Bazıları evet abartıyor ama bazıları da gerçekten karısına o güveni vermiyor, karısına gelince dağ ayisi kendisi yapınca ;" ama sen kiskancsinnnn"...Siz adamı daraltiyorsaniz, aşırı derecede kıskanç ve evhamliysaniz; yalan söylemesi normal bence. Söylese bir türlü söylemese bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?