- Konu Sahibi Disi_kurt2323
-
toplum içinde seni bozan kocayı sende bozacaksın. kaynananda sen düşürdün diye havladığı zaman aaa delimisin nesin ben niye çocuğumu düşüreyim diyerek ağzının ortasına çat diye vuracaksınArtık dayanamıyorum . 18 yasında severek evlendim .Sevdiğim adam bu değil çok değişti . Sürekli beni başkalarının yanında küçük düşürüyor . Köle muamelesi yapıyor . Bir fikrimi söyleyecek olsam "öff tamam suss " diye lafı agzima tıkıyor . Hiç arkadaşım yok derdimi anlatamıyorum kimseye arkadaşlarımla görüsturmuyor . Annesi de sürekli benim ogluma karşı olan anneligimi sorguluyor bundan rahatsız olduğumu çok dile getirdim ama inatla yapmaya devam ediyor . Oğlum gezerken dustu gelip bana "sen yaptın sen düşürdün " diyor Ya ben bi anneyim nasıl bilerek oğlumu dusururum Onu herkesten çok ben düşünürüm ben severim üzerine titrerim ..... Sen dusurdun diyor ama bunu söyleyen kaynanada ogluma tek bisey almamış bir çorap bile almadı Doğumum da da bana yardımcı olmadı dikislerimden dolayı kalkamiyordum bi bardak su vermedi .. Artık evde kavga ediyoruz sürekli anneligimi sorguladığı için . Eşim de annesini tutuyor küfür etse haklı Ne yapmalıyım bana bir akıl verinn ....(((
Canım işte sorun orada başlıyor artık ters bir insanım kiziyorum bağırıyorum o yüzden hep tartışma oluyor esimleYa kusura bakma ama ben kendini boyle ezdiren insanlara özelliklede kadınlara cok kiziyorum... yapmayin abi ezdirmeyin kendinizi kim olursa olsun karsinizdaki !
Ne kocana ne kaynanana ezdirme kendini ver cevabini gerektigi yerlerde
Kavga et demiyorum ama fikrini soyle kabul ettir,senin dogrun neyse onu yap.
Sen nasil kabul etmissin simdiye kadar onlarin dogrularini sende onlara yaptir.
Ben valla yeri geldi kayinpederime bile rest cektim,kocamı saymıyorum bile CUNKU BEN HAKLIYDIM.
EZDIRMEYIN KENDINIZI YAA NOLUR
. Canım cahil insan işte anlamıyor ki aynısını eltimede yapıyor eltim hemşire ama ne kadar yiprandik k biz büyük bir evde 3 aile yaşıyoruz çünkü eşim ve abisi babadan uzak büyümüşler adam felc oluncada bırakmak istemediler onunla zaten KV ilgileniyor . eltimde bende tek yaptığımız ilaç vermektoplum içinde seni bozan kocayı sende bozacaksın. kaynananda sen düşürdün diye havladığı zaman aaa delimisin nesin ben niye çocuğumu düşüreyim diyerek ağzının ortasına çat diye vuracaksın
eltinin eşi de böyle patavatsız mı. Canım cahil insan işte anlamıyor ki aynısını eltimede yapıyor eltim hemşire ama ne kadar yiprandik k biz büyük bir evde 3 aile yaşıyoruz çünkü eşim ve abisi babadan uzak büyümüşler adam felc oluncada bırakmak istemediler onunla zaten KV ilgileniyor . eltimde bende tek yaptığımız ilaç vermek
Herşeye katlanirizda eltm ve benim çocuklarımıza önem vermedigimizi düşünüyorlar konu bu
İşE yariyoSen de onlari assagila. Delirmis gibi davran, bi laf soylediklerinde cok bagir falan. Bak bakalim bîr daha bi sey soyluyorlar mi?
Cidden yap bunları. ..
Allah sabır versin ne diyim canimBi noktaya da cok dikkat cekmek istiyorum, bu sekilde sizden cok sahiplenmelerine asla izin vermeyin gerekiyorsa tersleyin saygisizlik olur esim kizar falan bunlar icin sessiz kalmayin sakin, cocugunuz sizin ve onun icin daima en dogru kararlari verecek en dogru adimlari atacak sadece annesi ve babasidir. Sen gencsin tecruben yok zart zurt diye asla sessiz kalmayin.. Bu gece zerre uyumadim bunun gibi bi durum yuzunden anlatmak ornek vermek istiyorum. Annem evlendiginde 19 yasindaymis abimde 20 yasimdayken kucagindaymis. Anneme sen daha kucuk diye diye sutten kesilir kesilmez abimi almislar kafalarina gore buyutmusler simartmislar bir dedigi iki olmamis. Cocukken eve gelmek istemedigi zamanlari cok net hatirliyorum beni babaannem seviyor sen dokunma sen karisma diye isyan etmeye baslamisti. Su an ise isyankarligi son noktasinda.. Devamli kufur hakaret bizi begenmeme cahil gorme artik nefret eder oldum. Yaz tatillerinde subat tatillerinde bizde on onbes gun kalip kalan tatili gidip tamamen babaannemlerle geciriyor. Gecen gun yine asagiladi beni ne okuyosun bolumun cok mu iyi tip sanki senden hic bisey olmaz vs. Kendi okulu yuksek diye bizi ailemi asagiliyor halbuki ozel universitede okuyor ben devlette okuyorum emegimle geldim. Dunde kufurler etti bende dayanamadim kapistik en sonunda ustume bicaklayacakti beni annemler sakinlestirdi. Simdi evde yemek yemiyorum odadan cikmiyorum hayvanlik yapacak diye. Evlenip gitmeyi dusunuyorum tatillerde kendi evimde olurum bunlarla ugrasmam diye. Yasim 19 seneye yirmi olacak ve gercekten evlenmek tek carem gibi gormeye basladim artik. Bunlarin tek sebebi babaanne tarafindan simartilmis hayir demek nedir bilmeyen terbiyesiz ukala bi cocuk yetistirilmesi. Lutfen cok dikkat edin cok uzun yazdim biliyorum ama benim canim cok yandi yol yakinken size de boyle bisey olmasindiye anlatmak istedim herseyi. Kayinvalidenize karsi benden cocuguma zarar gelmez ben en dogrusunu yaparim diyin en ufak bi mudahalesinde bile. Zaten ihtiyaciniz olursa sizin soyleyeceginizi baska zaman karisilmasindan hoslanmadiginizi ifade edin. Sizin baskin tavrinizdan sonra esinizde sanmiyorum ki sizi kucuk dusurmeye cesaret etsin, sizden cevap gelecegini bilsinler o zaman boyle bi terbiyesizlik yapamazlar. Umarim bundan sonra cok huzurlu mutlu bi sekilde devam edersiniz evliliginize..
. Herşey köprüyü geçene kadarmis sen tavlayip evlenmeye çalıştığın birine kötü yönlerini gösterir misin ?18 yaşında seçilen eş böyle olur.
Sonradan değişti denilmesine asla inanmıyorum.
Kumaş bu, ne kadar rol yapabilir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?