- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi Disi_kurt2323
Okuyorum diyosun bide neden bu kadar erken yasta evlendin?aceleniz neydi kardesimdaha olgunlasmadan da cocuk yapmissin..allah bagislasin artik olan olmus, esin ben bilirim kocayim hersey benden sorulur havalarina girmis..herseye sen bilirsin agamsin pasamsin demiyeceksin seninde fikirlerin,isteklerin hayallerin var sende insan evladisin bikere bunu anlamasini saglaman lazim..kv de gelince lafini esirgeme ama saygisizkta yapma ki esine karsi elinde kozu olmasin,bak azcik kurnaz ol sinirden catlasanda belli etme sakayla karisik ver agzinin payini asla altta kalma,politik davranicaksin anlicagin sessiz ve derinden yuruteceksin isini hakimiyeti eline almaya bak zorla degil guzellikle esinle iyi oldugun zamanlarda firsatlari degerlendir azcik cilveyle istedigin seyleri soyle,rahatsiz oldugun seyleri anlat vs iste..valla toplum icinde rencide etmesi assagilamasi da cok cirkin!!onceliklede buna bi cozum bulmaya calis konus onunla ben cocuk degilim de anlat icindekileri bazen erkekler yuzune vurmadigin muddetce yaptiklari seylerin farkina varmazlar malesef..