- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi Disi_kurt2323
-
Ben bunları son günlerde eşime yaptım. Çok rahatlatıcı. Aileme bana sürekli iftira atıyordu agzını açında elimde ne varsa firlatıp kırıyordum ödü kopuyordu. Allah a şükür kurtuldum.Sen de onlari assagila. Delirmis gibi davran, bi laf soylediklerinde cok bagir falan. Bak bakalim bîr daha bi sey soyluyorlar mi?
Cidden yap bunları. ..
Hahaha bizimkilere bunu yapsam deli diye adımı çıkarırlar kaynamamda bu gelin beni istemiyyyyy diye esimi doldururBen bunları son günlerde eşime yaptım. Çok rahatlatıcı. Aileme bana sürekli iftira atıyordu agzını açında elimde ne varsa firlatıp kırıyordum ödü kopuyordu. Allah a şükür kurtuldum.
Aile içerisinde sayğı yok olmuş onlar seni beğenmiyor sizde otomatik olarak onları beğenmiyorsunuz sizin yada onlar için değişim beklemek bu an içinde zor bir birinizi böyle kabul edinElazığ gibi medeniyetten uzak yoksun bir ailenin içindeyim kültür seviyesi sıfır oysa baba evinde boylemiydim babam bilgime bilgi katmam için roman getirirdi her hafta ben profesyonel bir sekilde ju-do sporuyla ugrasirdim babam musabakalarima gelir katılırdı izlerdi sosyal bir insan babam çağdaş bir babaydı eşim ve ailesi öyle değil ne yazıkki ki yanı bunlar akıldan ve bilinçten anlamaz
Zaten adımı deliye çıkarmışlardı yapıyımda bari yeri olsun dedim :)Hahaha bizimkilere bunu yapsam deli diye adımı çıkarırlar kaynamamda bu gelin beni istemiyyyyy diye esimi doldurur
İyi yapmışsn o zamnZaten adımı deliye çıkarmışlardı yapıyımda bari yeri olsun dedim :)
Sen de onlari assagila. Delirmis gibi davran, bi laf soylediklerinde cok bagir falan. Bak bakalim bîr daha bi sey soyluyorlar mi?
Cidden yap bunları. ..
dimi dişe diş göze gözSen de onlari assagila. Delirmis gibi davran, bi laf soylediklerinde cok bagir falan. Bak bakalim bîr daha bi sey soyluyorlar mi?
Cidden yap bunları. ..
Evet kayınbaba yasli ve yatağa mahkum olduğu için beraber yasiyorz ama gerçekten artık dayanamıyorum herşeye katlanirimda anneligimi sorgulamasinlar
o zaman kv de var bi katakulliBirde şu var esinle başbaşa kaldigimizda melek gibi her istediğimi yapıyor alıyor beni güldürüyor bilmiyorum nasıl olacak sonum
tövbeEvet evlendiği zamanlar sakin ruhluydum esimde iyiydi bana karşı ama zaman geçtikçe değişti annesi de değişti ve artık eskisi gibi sakin ruhlu olmamaya karar verdim cevabını veriyorum kadn öyle bi şey ki su icsem yudumları sayıyor sanki
Ve benimki öyleymiş kaynanası ondan önce rahmetli olmuş .ptövbeestağfurullah la bu kaynanalar hiç gelin olmadan direk kv mi oluyor anlamadım gitti
işin var senin arkadaşımVe benimki öyleymiş kaynanası ondan önce rahmetli olmuş .p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?