Eşim bana toplum içinde iyi davranmiyorr :((

Okuyorum diyosun bide neden bu kadar erken yasta evlendin?aceleniz neydi kardesimdaha olgunlasmadan da cocuk yapmissin..allah bagislasin artik olan olmus, esin ben bilirim kocayim hersey benden sorulur havalarina girmis..herseye sen bilirsin agamsin pasamsin demiyeceksin seninde fikirlerin,isteklerin hayallerin var sende insan evladisin bikere bunu anlamasini saglaman lazim..kv de gelince lafini esirgeme ama saygisizkta yapma ki esine karsi elinde kozu olmasin,bak azcik kurnaz ol sinirden catlasanda belli etme sakayla karisik ver agzinin payini asla altta kalma,politik davranicaksin anlicagin sessiz ve derinden yuruteceksin isini hakimiyeti eline almaya bak zorla degil guzellikle esinle iyi oldugun zamanlarda firsatlari degerlendir azcik cilveyle istedigin seyleri soyle,rahatsiz oldugun seyleri anlat vs iste..valla toplum icinde rencide etmesi assagilamasi da cok cirkin!!onceliklede buna bi cozum bulmaya calis konus onunla ben cocuk degilim de anlat icindekileri bazen erkekler yuzune vurmadigin muddetce yaptiklari seylerin farkina varmazlar malesef..

Yapılacak çok fazla bişey yok aslında ya bu deveyi güdersin yada bu diyardan gidersin bu adamda değişmez anneside. Rabbim sabırlar versin sana

Bizim ulkemizde evlenir evlenmez hemen cocuk yapiliyor. Kari koca birbirini tanimadan cocuk yapmamali kesinlikle. Sonra cocuk var diye dert cekmek zorunda kaliniyor. Esinin ve kv nin degismeyeceginden eminim. Benzer seyleri annem de yasadi. Bizzat tanik oldum. Cocugun biraz daha buyuyunce bir ise girip calisabilirsin. Daha az vakit gecirirsin. Tabi duzelme olmazsa ya da bosanma.

Eşim dersleri konusunda hep benden geridir bu benim için avantaj hep diyorum ona inş ilerde saygın ve iyi bir mesleğimm olacak sana hep yukarıdan bakacağım şuan tek yapmam okulum bitip kazanana kadar sabretmek

Son düzenleme:
Sen de onlari assagila. Delirmis gibi davran, bi laf soylediklerinde cok bagir falan. Bak bakalim bîr daha bi sey soyluyorlar mi?
Cidden yap bunları. ..
Ben bunları son günlerde eşime yaptım. Çok rahatlatıcı. Aileme bana sürekli iftira atıyordu agzını açında elimde ne varsa firlatıp kırıyordum ödü kopuyordu. Allah a şükür kurtuldum.

aslında kayınvalidenizle beraber yaşıyorsunuz yani destek olsanız birbirinize çok güzel olur bence eşinizden önce kayınvalidenizi alın karşınıza evde kimse yokken geçin boş bi odaya derdinizi anlatın bana anne ol de bakalım belki huyuna giderek çözerseniz ha olmazsa o zaman sizde ona göre tavrınızı koyun.. ters tepki verirse de eşinize de deyin ben annenle aram iyi olsun istiyorum ama kendi izin vermiyor diyin.. yani ayrıştırıp, bölmek yerine onun algısını değiştirin belki bunda fayda olur denemekten ne çıkar ki kötü bişey değil..
eşiniz sizi toplumda kötülüyorsa benden tavsiye pek değişecek bi karakter gibi durmuyor onu susturmak yerine siz çok konuşmayın o da sus demesin.. belki sorar neden konusmuyorsun diye sizde söylerseniz mahcup olmamak için konusmuyorum hayatım bazen sen şakasına takılıyorsun yani hani ama dışardan kötü duruyor üzülüyorum diyebilirsin belki bi daha yapmaz..

Ben bunları son günlerde eşime yaptım. Çok rahatlatıcı. Aileme bana sürekli iftira atıyordu agzını açında elimde ne varsa firlatıp kırıyordum ödü kopuyordu. Allah a şükür kurtuldum.
Hahaha bizimkilere bunu yapsam deli diye adımı çıkarırlar kaynamamda bu gelin beni istemiyyyyy diye esimi doldurur

Aile içerisinde sayğı yok olmuş onlar seni beğenmiyor sizde otomatik olarak onları beğenmiyorsunuz sizin yada onlar için değişim beklemek bu an içinde zor bir birinizi böyle kabul edin

Sen de onlari assagila. Delirmis gibi davran, bi laf soylediklerinde cok bagir falan. Bak bakalim bîr daha bi sey soyluyorlar mi?
Cidden yap bunları. ..

Kadına çocuğu düştü diye neler söylüyorlarmış.
Bir de böyle davransın da tımarhaneye mi yatırsınlar ..

Ev ev üstünde olmaz eşin annesinin yanında karısına değer vermeyen her dediğini yaptıran Annesinin oğlum oh ne güzel gelinin burnundan getiriyor diye sevindiriyor kazak erkek densin bu canavarlarla bir ömürler aynı çatı altında yaşanmaz ya kocan olacak lafta kocayla ayrı evde duracaksın yada sen onları kendi adilikleri ile başbaşa bırakıp alıp çocugunu çekip gideceksin yesinler birbirlerini ..

Evet kayınbaba yasli ve yatağa mahkum olduğu için beraber yasiyorz ama gerçekten artık dayanamıyorum herşeye katlanirimda anneligimi sorgulamasinlar

Canim herseye katlandigin için bu noktaya gelmişsin. Bence artık itiraz etmenin vakti gelmiş. Hem eşine hem kv ye. Buraya yazdıklarını kv ye de söyleyerek başla. Bir çorap bile almadi torununa hala gelmiş ne anlatiyorsun de.

Eşine ise sana sus mu dedi. Lafı ağzıma tıkla çok duymak istemiyorsan dinleme de.bakalım ne diyecekler. Sen böyle değilsin vs diye laf ederlerse sustum sustum sabır taşı catladi artık dersin.

Üzgünüm ama eşin sana değer vermiyor. Kv de bunun farkında o da bir de ben burayı derdinde sanirim

tövbe estağfurullah la bu kaynanalar hiç gelin olmadan direk kv mi oluyor anlamadım gitti

Ya kusura bakma ama ben kendini boyle ezdiren insanlara özelliklede kadınlara cok kiziyorum... yapmayin abi ezdirmeyin kendinizi kim olursa olsun karsinizdaki !
Ne kocana ne kaynanana ezdirme kendini ver cevabini gerektigi yerlerde
Kavga et demiyorum ama fikrini soyle kabul ettir,senin dogrun neyse onu yap.
Sen nasil kabul etmissin simdiye kadar onlarin dogrularini sende onlara yaptir.
Ben valla yeri geldi kayinpederime bile rest cektim,kocamı saymıyorum bile CUNKU BEN HAKLIYDIM.
EZDIRMEYIN KENDINIZI YAA NOLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…