- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- Konu Sahibi Disi_kurt2323
-
Yok canım olmuyor anne çocuğun ihtiyaçlarını karsilayabilmeliymis yoksa olmuyor
Gerçi nafakada var onu hesaba katmadm olabilir aslındaOluyor canım oluyor
İyi araştır
Zaten babası nafaka verecek çocuğa.
bazı insanlar ailelerine çok bağlı olur. onlar kırılmasın diye başka sevdiklerinin kırılmalarına göz yumabilirler. kocanda öyle bir tip. bak başbaşayken ilgileniyormuş seninle. evleri ayırıktan sonra da bi gözlemle ondan sonra kararını ver
haydiii ve dedesi gibi mi :)Evleri ayırmak da geçici çözüm
En güzeli dağın başına çıksınlar. Kimseyi görmesinler. Hep başbaşa, gülerek, eğlenerek mutluluk içinde yaşasınlar.
Evet evlendiği zamanlar sakin ruhluydum esimde iyiydi bana karşı ama zaman geçtikçe değişti annesi de değişti ve artık eskisi gibi sakin ruhlu olmamaya karar verdim cevabını veriyorum kadn öyle bi şey ki su icsem yudumları sayıyor sankiAnladığım kadarı ile kendini ezdirmişsin bu zamana kadar, bir de gıkın çıkmamış sana laf ettiklerinde, o yüzden karakter olarak silik durumda görünüyorsun gözlerinde.. Böyle giderse kendi çocuğun da büyümeye başladıkça sana aynı muameleyi gösterecek malesef....
Evlilik demek kendinden vazgeçmek demek değildir. Boşan diyemem ama bunu değiştirmeye uğraş en azından.
Baskın karakter olmayı öğrenmelisin. Eğer iki kişilik evlilikte birbirini dengeleyemiyorsa, baskın karakter hep kadın olmalıdır diye düşünüyorum..
okuyorum ama eşim devlet kapısından başka işte Çalışmamı istemiyor . o zaman resime ilgim olduğu için kursa yazdr diyorum okulunu bir snra diyor eve mahkummuyum bn diyorum GiT gez diyor ama okul bitene kadar çalışmak yok diyorBakin bu erken yaşta evlenmenin elinde mesleginizin olmamasinin kaynanaya yakin olmanin bir sorunu
Sizi uzmek istemem ama nasi geldiyse oyle gider. Uğradığıniz bi siddet var ortada
Bak Can'ım akıllı ve bilinçli davran onlar senin konuşmalarını boş buluyorlar demekki zekanı kanıtla bak Nasıl değişiyorlarArtık dayanamıyorum . 18 yasında severek evlendim .Sevdiğim adam bu değil çok değişti . Sürekli beni başkalarının yanında küçük düşürüyor . Köle muamelesi yapıyor . Bir fikrimi söyleyecek olsam "öff tamam suss " diye lafı agzima tıkıyor . Hiç arkadaşım yok derdimi anlatamıyorum kimseye arkadaşlarımla görüsturmuyor . Annesi de sürekli benim ogluma karşı olan anneligimi sorguluyor bundan rahatsız olduğumu çok dile getirdim ama inatla yapmaya devam ediyor . Oğlum gezerken dustu gelip bana "sen yaptın sen düşürdün " diyor Ya ben bi anneyim nasıl bilerek oğlumu dusururum Onu herkesten çok ben düşünürüm ben severim üzerine titrerim ..... Sen dusurdun diyor ama bunu söyleyen kaynanada ogluma tek bisey almamış bir çorap bile almadı Doğumum da da bana yardımcı olmadı dikislerimden dolayı kalkamiyordum bi bardak su vermedi .. Artık evde kavga ediyoruz sürekli anneligimi sorguladığı için . Eşim de annesini tutuyor küfür etse haklı Ne yapmalıyım bana bir akıl verinn ....(((
1yil oldu eşim 20ben 19 yaşındayımNe zamandır evlisiniz ? Eşiniz kaç yaşında siz kaç yaşındasiniz ?Disi_kurt2323
Elazığ gibi medeniyetten uzak yoksun bir ailenin içindeyim kültür seviyesi sıfır oysa baba evinde boylemiydim babam bilgime bilgi katmam için roman getirirdi her hafta ben profesyonel bir sekilde ju-do sporuyla ugrasirdim babam musabakalarima gelir katılırdı izlerdi sosyal bir insan babam çağdaş bir babaydı eşim ve ailesi öyle değil ne yazıkki ki yanı bunlar akıldan ve bilinçten anlamazBak Can'ım akıllı ve bilinçli davran onlar senin konuşmalarını boş buluyorlar demekki zekanı kanıtla bak Nasıl değişiyorlar
Elazığ gibi medeniyetten uzak yoksun bir ailenin içindeyim kültür seviyesi sıfır oysa baba evinde boylemiydim babam bilgime bilgi katmam için roman getirirdi her hafta ben profesyonel bir sekilde ju-do sporuyla ugrasirdim babam musabakalarima gelir katılırdı izlerdi sosyal bir insan babam çağdaş bir babaydı eşim ve ailesi öyle değil ne yazıkki ki
Ailen bu kadar iyi yetiştirmiş ama burda anlattığın gibi bir aileyi kabul ederken kafanda ne vardı? Eleştirmek için demiyorum....Elazığ gibi medeniyetten uzak yoksun bir ailenin içindeyim kültür seviyesi sıfır oysa baba evinde boylemiydim babam bilgime bilgi katmam için roman getirirdi her hafta ben profesyonel bir sekilde ju-do sporuyla ugrasirdim babam musabakalarima gelir katılırdı izlerdi sosyal bir insan babam çağdaş bir babaydı eşim ve ailesi öyle değil ne yazıkki ki yanı bunlar akıldan ve bilinçten anlamaz
Gerçekten normalde çok temiz kalpli ama soz konusu aile olunca ben hep2. Plandayim esimde sosyaldi aynı okuldaydik gezerdik tozardik her gün beni okula beraber gider gelirdi gece gelirdi camdan baba bakardi giderdi . evlendikten sonra aşırı değişti .hissediyorum beni seviyor ama ailesi söz konusu olduğunda beni umursamiyorEşinizde sizi çeken neydi merak ettim.
Bana sanki sizi kayınpederinize hasta bakıcı, kayınvalidenize hizmetçi, eşinize de aşçı ve seks işçisi olarak almışlar gibi geldi.
Hem de karın tokluğuna... Ama yudumlarınız sayılarak tabi o ayrı.
İşte biz ona sevmek demiyoruzGerçekten normalde çok temiz kalpli ama soz konusu aile olunca ben hep2. Plandayim esimde sosyaldi aynı okuldaydik gezerdik tozardik her gün beni okula beraber gider gelirdi gece gelirdi camdan baba bakardi giderdi . evlendikten sonra aşırı değişti .hissediyorum beni seviyor ama ailesi söz konusu olduğunda beni umursamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?