- 19 Ocak 2016
- 76
- 101
- 8
- 27
- Konu Sahibi Disi_kurt2323
-
Artık dayanamıyorum . 18 yasında severek evlendim .Sevdiğim adam bu değil çok değişti . Sürekli beni başkalarının yanında küçük düşürüyor . Köle muamelesi yapıyor . Bir fikrimi söyleyecek olsam "öff tamam suss " diye lafı agzima tıkıyor . Hiç arkadaşım yok derdimi anlatamıyorum kimseye arkadaşlarımla görüsturmuyor . Annesi de sürekli benim ogluma karşı olan anneligimi sorguluyor bundan rahatsız olduğumu çok dile getirdim ama inatla yapmaya devam ediyor . Oğlum gezerken dustu gelip bana "sen yaptın sen düşürdün " diyor Ya ben bi anneyim nasıl bilerek oğlumu dusururum Onu herkesten çok ben düşünürüm ben severim üzerine titrerim ..... Sen dusurdun diyor ama bunu söyleyen kaynanada ogluma tek bisey almamış bir çorap bile almadı Doğumum da da bana yardımcı olmadı dikislerimden dolayı kalkamiyordum bi bardak su vermedi .. Artık evde kavga ediyoruz sürekli anneligimi sorguladığı için . Eşim de annesini tutuyor küfür etse haklı Ne yapmalıyım bana bir akıl verinn ....(((
Yazdıklarına katılıyorum yalnız çözüm önerin bu herif için çok insaflı. Imkanı olan böylesini kapıya koymalı.Buna psikolojik ŞİDDET deniyor duydunuz mu hiç?
Ben de boşanma aşamsında öğrendim, psikiyatristin biri tv de anlatıyordu.
Büyük ihtimalle eşinizin psikolojik sorunları var, kendisini sizden aşağıda görüyor. Bu ezikliği bastırmak için de sizi aşağılamaya çalışıyor.
Eşinizi psikoloğa götürmenizi tavsiye ederim.
Evet kayınbaba yasli ve yatağa mahkum olduğu için beraber yasiyorz ama gerçekten artık dayanamıyorum herşeye katlanirimda anneligimi sorgulamasinlarBirlikte yaşıyorsunuz heralde
Takıntılı ve saplantılı bir aile boşanma lafı çok girdi aramıza gidecem dedim . olmuyor eger Oğlum olmasa ardima bakmazdim vermem diyorYazdıklarına katılıyorum yalnız çözüm önerin bu herif için çok insaflı. Imkanı olan böylesini kapıya koymalı.
DenedimSen de onlari assagila. Delirmis gibi davran, bi laf soylediklerinde cok bagir falan. Bak bakalim bîr daha bi sey soyluyorlar mi?
Cidden yap bunları. ..
Takıntılı ve saplantılı bir aile boşanma lafı çok girdi aramıza gidecem dedim . olmuyor eger Oğlum olmasa ardima bakmazdim vermem diyor
Denedimolmuyor kaynamamda idrak edememe sorunu var arlanmiyorr ki ben olsam gururuma yediremrzdim
Birde şu var esinle başbaşa kaldigimizda melek gibi her istediğimi yapıyor alıyor beni güldürüyor bilmiyorum nasıl olacak sonum
İki güldürüyor diye herşeyi unutuyorsun hmm ok... o zaman esin seni güldürürken yani onun eşref saatinde ona ailenle yaşamak istemiyorum ayrı eve çıkalım deBirde şu var esinle başbaşa kaldigimizda melek gibi her istediğimi yapıyor alıyor beni güldürüyor bilmiyorum nasıl olacak sonum
Bunları biliyorum eğer annenin geliri iyi ise babada istediği an alabilir zaten . ben feminist bi insanım evlenmeden öncede sosyaldim zaten eşim bunu istemiyor sosyal olmamı . beni salak sanıyor herhaldeVermem diyor ve siz de inanıyor musunuz?
Verip vermemek onun elinde değil kusura bakmasın
Mahkemeler çocuğu anneden ayırmaz.
Sizi sindirmiş, bildiğiniz şiddet bu.
Kanun var, hukuk var, polise şikayet ediğ hapse bile attırabilirsiniz çocuğunuzu vermezse.
Sizi korkutmasına izin vermeyin.
Bunları biliyorum eğer annenin geliri iyi ise babada istediği an alabilir zaten . ben feminist bi insanım evlenmeden öncede sosyaldim zaten eşim bunu istemiyor sosyal olmamı . beni salak sanıyor herhalde
Söyledim zaten hazıran temmuz gibi çıkacağız diğer abisi gelecek yanına babasına o bakacak birazdaİki güldürüyor diye herşeyi unutuyorsun hmm ok... o zaman esin seni güldürürken yani onun eşref saatinde ona ailenle yaşamak istemiyorum ayrı eve çıkalım de
Yok canım olmuyor anne çocuğun ihtiyaçlarını karsilayabilmeliymis yoksa olmuyorAnenin hiç geliri olmasa da evladını alabilir
. Oda söylüyor psikolojik iyi değil diye ama kendini mükemmel sanıyor annesinin ve kendi hatalarını gormuyorDaha çocuk yaşta kişilikler oturmadan evlenmissiniz maalesef.... eşinin tahmin ettiğim karakterine göre psikoloğa gidip te yardım almayı kesinlikle kabul etmez... kaç senedir evlisin, ailen destek olmaz mı sana... bu yaşta evlendiğine göre üni, meslek falan da yok çalışmıyorsun da.... yapacağın tek şey eşine, senin de bir birey olduğunu seni ezemeyecegini koca olmanın seni bu şekilde manen şiddete maruz bırakma hakkı dogurmadigini anlatman.... yok olmuyorsa ailene sığınıp hayatına yeni bir yön vermelisin... daha çok ta gençsin tahminim, meslek edinip calisabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?