daha 2 sene bile olmadı evleneli ama eşim bana şiddet uyguluyor. Çok severek evlendik.Hiç böyle bir olayını görmedim duymadım da. Taki evlenene kadar..İşine gelmediği bir konuda, ya da kendi kafasına yatmayan bir şeylerde önemli değil yani saçmalasam bile herhangi bir konuda o kadar kızıyor ki. Bende durmuyorum tabi o saçmaladıkça yanlış anlıyosun yapma etme ben sadece böle düşünüyorum derken ufff adam zaten gitmiş kafası. Sonra başlıyor pata küte ilkinde annemn evine gittim. 2.sinde gitmedim çünkü alıştım vurmalarına heryerimin morarmasına.Ama ben çok mutsuzum ve eşim bunu farketmedi bile.Not: O bana vurduğunda bende ona vurmaya çalışıyorum ve arbede çıkıyor. Ben sadece köşeye sinip o bana vurduğunda daha kötü oluyodm şimdi ona nazaran daha iyi oluyorum..Ve ilk şiddeti de koca evinde görmüş biri olarak yazıyorum.
Seviyorum o konuda sıkıntımız yok ama mutsuzum. O benimleyken harika hissediyomuş. Ama artık ben tükendim. Siz neler yaptınız hayatlarınzda böyle şeyler yaşandığında etrafınızda?
Ben ne yapmalıyım?
Seviyorum o konuda sıkıntımız yok ama mutsuzum. O benimleyken harika hissediyomuş. Ama artık ben tükendim. Siz neler yaptınız hayatlarınzda böyle şeyler yaşandığında etrafınızda?
Ben ne yapmalıyım?