- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 29
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Senin için zor..ama sabret.. Gitmek isteyeni şimdi döndürsen bile ömür boyu ne zaman gidecek korkusu olacak..1 senelık evlıyız esımle birtakım tartısmalar yasıyorduk aramızda ufak meseler, esım bunları hep kendı ailesiyle paylasirdı aılesıde esımı bana karsı doldurdu ve en sonunda esım benden sogudu, bana bosanma davası actı, 2 aydır ayrıyız. henuz resmi olarak bosanmadık avukatlar gorusuyor. Yuvamı kurtarmak için cok cabaladım esıme telefon ettm yalvarmadgm kaldı ama onu ikna edemedım bı turlu, bosanmakta kararlı.. Sizce bana döner mı pısman olur mu.. Esım yengec burcu
Kendisine 1 saat yalvardım yuvamızı dagıtmayalm dıye ama hıcbır sekılde istemiyor kafasına koymus bosanmayı cok kararlı. Daha da ogundem sonra knsmadk.. Benı engellemıstı vhatsaptan. gecenlerde baktım engelı kaldırmıs. Benım numaram onda hala kayıtlı ama onunkı bende kayıtlı dglSenin için zor..ama sabret.. Gitmek isteyeni şimdi döndürsen bile ömür boyu ne zaman gidecek korkusu olacak..
Kendini küçük düşürme.. O sonradan pişman olacaktır..
Seni bırakanı sende bırak. Anladığım kadarıyla çocuk yok. Bu iyi yani bırakman için.. Sana ayrıl demiyorum. Ama kocan ayrılıyorsada yalvarma küçük düşme diyorum sadece..
Okdr haklısınız ki.. Ama ben babaevıne gelelı daha 2 ay oldu, olaylar cok yenı oldugu ıcım takıntı yaptım sanırım. Gerı dönse bıle affetmem ımkansız gbı bısı ama üzülüp pısman olmasını cok ıstyormUfak meseleleri bile ailesiyle paylaşıp, ailesinin sizi kötülemesine izin veren, bide üstüne üstlük onlardan gaz alıp ciddi bi sorun olmamasına rağmen size boşanma davası açan eşin geri dönmesini istemem. Saçmalık resmen ortada bi sorun bile yok.
Dedikoducu, laf taşıyıcı, ara bozan erkek. Ne yalvarıyorsun, boşa gitsin. Ailesi ile aranı açan o, baş suçlu o. Kimse ondan daha fazla suçlu değil.1 senelık evlıyız esımle birtakım tartısmalar yasıyorduk aramızda ufak meseler, esım bunları hep kendı ailesiyle paylasirdı aılesıde esımı bana karsı doldurdu ve en sonunda esım benden sogudu, bana bosanma davası actı, 2 aydır ayrıyız. henuz resmi olarak bosanmadık avukatlar gorusuyor. Yuvamı kurtarmak için cok cabaladım esıme telefon ettm yalvarmadgm kaldı ama onu ikna edemedım bı turlu, bosanmakta kararlı.. Sizce bana döner mı pısman olur mu.. Esım yengec burcu
Gorumcem bana 10 dakika mesafede oturuyor hep o doldurdu esımu zaten. Zaten gerı donerse dırek tasınıyoruz diye sart koycm ama asla gerı donmyck emınım, cnku benım esım aılesıne ozellıkle ablasına tapıyor resmen. Onun kıcından ayrılmaz.Eğer ki eşin sana dönerse. Ona şart koy. Yani aileden uzak olacağız diye. Yoksa zor..
Yalvarman hoşuna gidiyor, kendini bişey sanıyor. Yalvar diye kaldırmış engeli. Şöyle dandik dundik heriflere bu kadar kıymet vermeyin. Ederinden fazla değeri taşıyamayıp sapıtıyorlar böyle.Kendisine 1 saat yalvardım yuvamızı dagıtmayalm dıye ama hıcbır sekılde istemiyor kafasına koymus bosanmayı cok kararlı. Daha da ogundem sonra knsmadk.. Benı engellemıstı vhatsaptan. gecenlerde baktım engelı kaldırmıs. Benım numaram onda hala kayıtlı ama onunkı bende kayıtlı dgl
Kesınlıkle haklısınız butun suc esımde. O anlatmasaydı nerden bilceklerdı bu kdr olayı. Ben en cok onu sucluyorm ztn. Ama pısman olup üzülmesini cok ıstyorm affedecegmden degılDedikoducu, laf taşıyıcı, ara bozan erkek. Ne yalvarıyorsun, boşa gitsin. Ailesi ile aranı açan o, baş suçlu o. Kimse ondan daha fazla suçlu değil.
Ben bırınden kurtulmak ıstesem onun yalvarmasını bıle ıstemem kı kacarm.ama dedıgınız gbı de olablr. Ne dyım allahından bulsun ınsallahYalvarman hoşuna gidiyor, kendini bişey sanıyor. Yalvar diye kaldırmış engeli. Şöyle dandik dundik heriflere bu kadar kıymet vermeyin. Ederinden fazla değeri taşıyamayıp sapıtıyorlar böyle.
Kım isterkı yuvası dagılsınEşiniz ile evliliğiniz bitmesin onu çok istiyorsunuz o belli daha önce de bir çok kez bununla ilgili konu açmışsınız Sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama karşı taraf kararlı ise size de kabul edip yolunuza bakmak düşer.bu adamlara bu kadar anlam yükleyip bulunmaz hint kumaşı yapmak da ne bileyim ne derece sağlıklı sizi istemeyeni siz neden istiyorsunuz ki salın gitsin
Cok haklısınız.. Sadece pısman olmasını üzülmesini cok ıstyorm.. Affedecegımden degıl ama bunu cok ıstyorm. Ben cektım oda ceksın istiyorumGönlü yola cıkmış adamı döndürmek kendine yapacagin en buyuk kotuluk olur.
Donse bile surekli "cok yalvardin diye döndüm, sansini zorlama" edasinda olacak. Sorunlar kucuk olabilir ama o ailesine tasima, doldurusa gelip hayat arkadasini yari yolda birakma gibi buyuk hatalar yapmis, hem de basit mevzular uğruna. Değmez.
Ya amcam var böyle, zamanında eşiyle olan her tartışmayı yaşlı babanneme yetiştirirdi, kadın yazık bişey var sanardı, ben yengemden dinledim, bu amcam da kadını çok kaşımış, çocuk çocuk hareketleri vardı amcamın, yengeme üzülmüştüm, babamgile de dedim, '' Bütün suç el kızında değil, sizin oğlunuz da az değil. '' diye. Kadın bildiğin bizim amcayı idare ediyormuş, ama nasıl anlatıyor sanki yenge gevur eziyeti ediyor ona. Ne oldu, bu laf taşımaları yüzünden yine kendi huzurları bozuldu. Neyse gidebildikleri kadar uzağa gittiler de artık evin içinde olandan kimsenin haberi yok.Kesınlıkle haklısınız butun suc esımde. O anlatmasaydı nerden bilceklerdı bu kdr olayı. Ben en cok onu sucluyorm ztn. Ama pısman olup üzülmesini cok ıstyorm affedecegmden degıl
Sen kendi önüne bak, belki pişman olmaz, kendi dengini bulup mutlu olur. Denklik çok önemli, insan sürüne sürüne de olsa bulur dengini. Bırak kendi gibisini bulsun da anlasın.Cok haklısınız.. Sadece pısman olmasını üzülmesini cok ıstyorm.. Affedecegımden degıl ama bunu cok ıstyorm. Ben cektım oda ceksın istiyorum
Benim gitme sansım yok cnku esım ablasına tapıyor asla tasınmaz ablasına cok yakın oturuyoruzYa amcam var böyle, zamanında eşiyle olan her tartışmayı yaşlı babanneme yetiştirirdi, kadın yazık bişey var sanardı, ben yengemden dinledim, bu amcam da kadını çok kaşımış, çocuk çocuk hareketleri vardı amcamın, yengeme üzülmüştüm, babamgile de dedim, '' Bütün suç el kızında değil, sizin oğlunuz da az değil. '' diye. Kadın bildiğin bizim amcayı idare ediyormuş, ama nasıl anlatıyor sanki yenge gevur eziyeti ediyor ona. Ne oldu, bu laf taşımaları yüzünden yine kendi huzurları bozuldu. Neyse gidebildikleri kadar uzağa gittiler de artık evin içinde olandan kimsenin haberi yok.
Insallah bulamaz dengini mtlu da olamaz ınsSen kendi önüne bak, belki pişman olmaz, kendi dengini bulup mutlu olur. Denklik çok önemli, insan sürüne sürüne de olsa bulur dengini. Bırak kendi gibisini bulsun da anlasın.
Haklısınız ama bence siz dönmesi için ikna etmeye çalıştıkça havalara girmiş kendini çok önemli biri zannediyor. Bi daha barışmak için bir girişimde bulunmayın. Kağıda boşanmak için imzayı atın geçin ve hiç ses çıkarmayın. O zaman pişman olmaya başlar. Olmuyorsa da hiç düşünmeden boşanın zaten doğru kararı vermişsiniz demektir.Okdr haklısınız ki.. Ama ben babaevıne gelelı daha 2 ay oldu, olaylar cok yenı oldugu ıcım takıntı yaptım sanırım. Gerı dönse bıle affetmem ımkansız gbı bısı ama üzülüp pısman olmasını cok ıstyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?