• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim bana cok bakimsizsin dedi :(

Fadile tuba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
1
0
1
33
arkadaslar mrb burada yeniyyim yeni dogum yaptim 3 ay oldu esim surekli bana cok bakimsiz oldugumu soyluyo yani kisisel temizligimi yapiorm ama neden oyle soyledi bakimli bir kadin neler yapmali bana yardimci olurmusunz bebekden dolayi biraz kilo aldim bana gore sadece bu ne yapmam lazm

Eşine ufak bebeğe bakmanın kolay olmadığını ve doğum yapan annenin en az iki sene de fiziksel olarak toparlandığını , zaman tanıması gerektiğini güzel bir dil ile izah et arkadaşım .
Yok anlamıyorsa söv....tövbe tövbe yeni doğum yapmış kadına ne biçim konuşuyor bu adamlar.

Ayy cnm benim ya kolaysa o doğum yapsaymis da gorseymisiz nasıl olacağını ne hallerde büyüdüğünü görmüyor mu

İlk çocuğunuz mu? Daha çok yeni doğumun. Erkeklere kolay geliyor hem çocuk hem ev çekip çevirmek, beyefendiler bi de dört dörtlük kadınlık beklerler.

Bakımlı kadin haftada üç gün spor salonunda günde 1 saat kuaforde.bakıcısı yanında hizmetcisi yanında evde nişan kıyafetleri toplu ayakkabı Topuz bir saç :)hayllerindeki kadın tiplemesi:)peki bulasilığı kim yıkıyacak evi kim silip supurecek kim tozunu alacak çocuğa kim bakacak yemeği kim yapacak bunları dusunen yok tabi elimize sihirli bi değnek de yokkkkkkkkkkk

Acaba bebek sahibi olduğunuzda bile sizden neler bekledi? Kusura bakmayın ama eşiniz bu davranışı aşırı yanlış madem sizi beğenmiyor kendi işini kendi yapar bebeğe kendi bakar ve size sürekli alışveriş parası harcar. O zaman görür bakımlı mısınız değil misiniz...

Sende ona söyle sen sanki çok mu bakimlisin. Metroseksuel erkek istiyorum de yüzüne pat diye

Back
X