Esim baba olduğunu görmüş üzgünüm:(

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3.678
3.862
133
34
Merhaba arkadaslar bu ay aslinda 20 subatta adet olmam gerekiyordu olsaydim klomen tedavisine baslayacaktik ama hala olmadim 3 aydir gecikiyor ama 4 gun felan bu ay cigir acti testler yapuyroum yok negatif yani doktora gittim yok ilac vermek istemedi doktorum pko luyum zaten esimde bu sabah demesin mi ruyamda baba oldugumu gördüm normalde surekli takip eden illaki olsun diyen biri degildi ama bugun cok kotu oldum vucudumda ters giden biseyler mi var ne dusunecegimi bilemedim:KK43:

Hormonlarına baktır canım pkolularda geçikmeler oluyo malesef,umutlanıyoruz sonrası hayal kırıklığı ama pes etmek yok. Klomenle hamile kalan birçok kadın var.

Hormonlarına baktır canım pkolularda geçikmeler oluyo malesef,umutlanıyoruz sonrası hayal kırıklığı ama pes etmek yok. Klomenle hamile kalan birçok kadın var.
Hormonlarima bakiyor doktor yaklasik4 aydir gidiyorum bi siknti yoktu hrmonlrda ama 2 aydir da adet olmadigim icin hormonlara bakamdi cunku onemli olan adetin 3. Günü adet olma durumu da evlendikten sonra duzene girmisti su 4 aydir boyle bide inofolic de iciyorum ma gercekten klomen e bende baslamak istiyordum bu seferde adetim gelmiyor Allah im biliyor her seferinde sonucu ona birakiyorum ama insan duauncelerden alamiyor kendini bide boyle esimin ruya gormesi onceki ay bende görmüştüm

Hormonlarima bakiyor doktor yaklasik4 aydir gidiyorum bi siknti yoktu hrmonlrda ama 2 aydir da adet olmadigim icin hormonlara bakamdi cunku onemli olan adetin 3. Günü adet olma durumu da evlendikten sonra duzene girmisti su 4 aydir boyle bide inofolic de iciyorum ma gercekten klomen e bende baslamak istiyordum bu seferde adetim gelmiyor Allah im biliyor her seferinde sonucu ona birakiyorum ama insan duauncelerden alamiyor kendini bide boyle esimin ruya gormesi onceki ay bende görmüştüm
Benimde rüyalarımda hep bebekler.Hamile olmadığından emin degil mi doktor normalde tarlusal veriyorlar.

Benimde rüyalarımda hep bebekler.Hamile olmadığından emin degil mi doktor normalde tarlusal veriyorlar.
Ya 15 gun sonra gel kan tahlili yaptiririz o zaman veririz ilac dedi simdi hemen ilac vermek istemiyorum dedi ya ilce deyim calisiyorum yoksa bu ilcedeki doktorla kalmam da imkanlar boyle

Back