canım benim şimdi okudun yazını ve o kadar çok üzüldüm seni en iyi benim gibi eşi uzaklarda olan anlar benimde eşim hakkaride polis evleneli 6 ay oldu ve ben esimle toplasan 1 ay bir arada durabildik ve arkadaslık sürecimizide katarsak 1 yıldır beraberiz ve toplamda 47 gün bir arada durabildik ve özlemlerdeyimm senin gibi o nedenle syazını okurkende biraz gözlerim yaşardı en zoruda sevmediğin insanlarla bir arada olman allahıma bin sükür eşimin ailesi beni el üstünde tutuyor el bebek gül bebek bakıyorlar çok şükür rabbime böyle derdim yok ama sen gene de bir çok seyi görmezden gel duymazdan gel hayat öyle acımasız ki bazen olmadık seyler cıkartabiliyor karsına herseyi düsünür kafaya takarsan emin ol fazla gecmez sağlığına zarar vermeye baslarsın herseyin bası sağlık ve enn çok allaha sığın yani ben öyle yaptım her gün yalvardım ykardım kuranlar okudum namazlar kıldım yoksa onca zaman onsuz nasıl gecerdiki öyle feraklık rahatlık geldi ki ondan habersiz yaptığım borclar tepeme binmiş öde öde die baskı yapıyordu allah karsına öyle sebepler cıkartıyor ki yetetrr ki istemesini bil tatlımm üzülme...
(