eşim askerr ve ben ne yapacağımı ve ne ediceğimi bilmiyorum çıkmazdım ve çıldırıcam..

selensfk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
20
0
86
İstanbul
ben işin içinden çıkamıyorum doluya koysam olmuyor boşa koysam dolmuyor eşim 12 gunluk asker ailesiyleee yaşıyorum bildim bileli anlaşamam ailesiyle kanım uyuşmaz düğünümden tutun 4 yıllık evliyim 4 yıldır hayatımızı hayellerimi mahvetmişlerdirr şimdiii çok sorumlu aileymiş gibi davranlamaları beni çıldırtıyor eşim 12 günlük asker bir kere bir şeye ihtiyacın varmı diyee sormadılar bugun kaynım eşimin yanınaa gitmiş sormayın ki evdeki şuann konuşmalarıı çok melekmiş gibi büyük oğulları ballandıra ballandıra anlatıyorlar kaynım dicek adam bundan 2yıl önce beni kocama şikayet eden ama kendi karısı kendi ailesine ağzına gelip etmediği küfür kalmıyıp ama karısına laf söyletmiyen biri ve benim kocamda kendi ailesine kendi karısı için tek laf etmeyen biri onuda geçdim onca borç var ve iş bulamıyorum işin içinden çıkamıyorumm eşimin özlemi bir yandan ailesi ir yandan borçlar bir yandan cebinde beş kuruş para kalmayan ben lanet ediyorum kendimee ben ne yapıcamm bilmiyorum......

Son düzenleme:
canım benim şimdi okudun yazını ve o kadar çok üzüldüm seni en iyi benim gibi eşi uzaklarda olan anlar benimde eşim hakkaride polis evleneli 6 ay oldu ve ben esimle toplasan 1 ay bir arada durabildik ve arkadaslık sürecimizide katarsak 1 yıldır beraberiz ve toplamda 47 gün bir arada durabildik ve özlemlerdeyimm senin gibi o nedenle syazını okurkende biraz gözlerim yaşardı en zoruda sevmediğin insanlarla bir arada olman allahıma bin sükür eşimin ailesi beni el üstünde tutuyor el bebek gül bebek bakıyorlar çok şükür rabbime böyle derdim yok ama sen gene de bir çok seyi görmezden gel duymazdan gel hayat öyle acımasız ki bazen olmadık seyler cıkartabiliyor karsına herseyi düsünür kafaya takarsan emin ol fazla gecmez sağlığına zarar vermeye baslarsın herseyin bası sağlık ve enn çok allaha sığın yani ben öyle yaptım her gün yalvardım ykardım kuranlar okudum namazlar kıldım yoksa onca zaman onsuz nasıl gecerdiki öyle feraklık rahatlık geldi ki ondan habersiz yaptığım borclar tepeme binmiş öde öde die baskı yapıyordu allah karsına öyle sebepler cıkartıyor ki yetetrr ki istemesini bil tatlımm üzülme...:((

canım benim şimdi okudun yazını ve o kadar çok üzüldüm seni en iyi benim gibi eşi uzaklarda olan anlar benimde eşim hakkaride polis evleneli 6 ay oldu ve ben esimle toplasan 1 ay bir arada durabildik ve arkadaslık sürecimizide katarsak 1 yıldır beraberiz ve toplamda 47 gün bir arada durabildik ve özlemlerdeyimm senin gibi o nedenle syazını okurkende biraz gözlerim yaşardı en zoruda sevmediğin insanlarla bir arada olman allahıma bin sükür eşimin ailesi beni el üstünde tutuyor el bebek gül bebek bakıyorlar çok şükür rabbime böyle derdim yok ama sen gene de bir çok seyi görmezden gel duymazdan gel hayat öyle acımasız ki bazen olmadık seyler cıkartabiliyor karsına herseyi düsünür kafaya takarsan emin ol fazla gecmez sağlığına zarar vermeye baslarsın herseyin bası sağlık ve enn çok allaha sığın yani ben öyle yaptım her gün yalvardım ykardım kuranlar okudum namazlar kıldım yoksa onca zaman onsuz nasıl gecerdiki öyle feraklık rahatlık geldi ki ondan habersiz yaptığım borclar tepeme binmiş öde öde die baskı yapıyordu allah karsına öyle sebepler cıkartıyor ki yetetrr ki istemesini bil tatlımm üzülme...:((

çok teşekkür ederimm canımm yaa duaa edıyorum zatenn ondan baska yapıcak hıc bırseyım yokk amaaa o kadar cok cıkmazın ıcersındeyım kıı esımımı dusuneyım hasretmı cekeyım borclarımı dusuneyım yoksa aılesınımı dusuneyım bılmıyorum zaman durdu gecmıyorr sankıı tıkandımm

Back