Eşim arkadaşının düğününde içip içip saçmaladı? Evden gidesim var

genc1kadin

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
1.526
3.606
29
Arkadaşlar bugün düğüne gittik herkes eşiyle oturuyor felan. Benimki ortada yok. Neyse sonra bu geldi. İçmiş iyice. Kafa güzel. Saçmalıyor. Neyse yanına oturdum. Çaktırmıyorum. Bu kızlara felan laf atıyor. Yani kötü laflar değilde nerelisin felan gibi şeyler. Ama tanışmıyoruz sonuçta çok gıcık oldum. Sonra iyice sarhoş oldu. Daha düğünün başında eve geldik. Rezil etti beni resmen. Normalde içmezdi aslında. Eve geldim iyice ağladım. Şuanda herşeyden nefret ediyorum. Oda uyuyor. 1 kaç gün anneme mi gitsem?

Eğer geri gelecekseniz hiç gitmeyin. Evinizde durarak tavrınızı koyun

Annenize gitmenizin ilişkinize nasıl bir faydası olacağını düşünüyorsunuz ?

Eşiniz arkadaş grubuyla almamış mı alkolü ? Düğün eşinizin arkadaş çevresinden birinin düğünü müydü ?

Annenize gitseniz ne olacak sanki. Rezillik olmuş zaten ben daha kafayi buldugunu farkettigim anda eve gotururdum yerinizde olsam.

Türlü türlü degisik dusuncede insan var tanimadigi kadinlara nerelisin gibi kişisel sorular sorup durduysa rahatsiz olan olmuş olabilir kim.bilir ne dusunduler. Normalde el alem ne derci değilim ama " kocasi dugunde kafayi bulup kizlara takilmiş" diyen olsa olayin kendisine ayri, duyulmasina ayri cildirirdim galiba. Cozum yok bu saatten sonra anca tekrarlamamasi icin burnundan getirilebilir onun icin de evde kalsaniz daha iyi halledersiniz

Evet, hayır herkes az içti bi bu böyle

Alkol alırken yanlarında mıydınız ? Eşiniz çok mu içmiş , farklı içkileri mi karıştırmış , bünyesi mi kaldırmamış bilmiyorum ; bunların yanıtını kendisi verebilir ancak.

Eşiniz düğünün başında eve gelecek kadar mı kötüleşti ,yoksa siz yabancı insanlara laf atmasına kızdığınız için mi erkenden ayrıldınız ?

Dugunde bu kadar icmenin hicbir sekilde mantigini anlamiyorum ben.
Hem siz rahatsiz olmussunuz hem etraftaki tanismadiginiz kizlari rahatsiz etmis
Orada iclerinden birinin esi, babasi vs sikinti cikarsaydi ya da esiniz saldirganlassaydi dugun sahibinin en guzel gunu de mahvolabilirdi
Gercekten rezillik
İyi bir dersi hak etmis ama benim yontemim anne evine gitmek olmazdi

Bir de bu var tabi. Rahatsiz olan olmuştur mutlaka ama dugun sahibine ayip olmasin diye olay yaratmamiş olabilirler. Kendim de tanimadigim asiri sarhoş adamin biriyle sohbet etmek istemem, gelip boyke sorular sorsa canimi sikardi.

Bir de bu var tabi. Rahatsiz olan olmuştur mutlaka ama dugun sahibine ayip olmasin diye olay yaratmamiş olabilirler. Kendim de tanimadigim asiri sarhoş adamin biriyle sohbet etmek istemem, gelip boyke sorular sorsa canimi sikardi.
Tabii, tanisiyor olsalar bir ihtimal ama tanimadiklari birinin sohbet etme cabasi kizlari da ailelerini de varsa eşlerini de gerebilirdi.
Neyse ki olaysiz kapanmis, konu sahibi eve goturmus ama 'neden yan baktin'la baslayip ölümle sonuclanabilen seylerin yasandigi bu cagda buyuk bir tepki verirdim esime.
Kizlarin da keyfi kacmistir, yazik.
Sevimli bir durum degil sonucta.

Neresiyle icmisicmeyi bilmiyorsa, hele ki öyle bir ortamda duracağı noktayı bilmiyorsa öyle bir adamla o ortamlara girmeye ben şahsen bir daha korkarım,alın karşınıza adam gibi konusun,durumun tekrar etmemesi icin.icti sarhoş oldu ona buna laf attı diye baba evine gidilmez,sonra ne olacak geri dönünce olaylar yaşanmamış mi olacak ne hallolacak?

Öyle şeyler hâlâ var mı ya
Düğünde kıyıda köşede içen tipler.
Bence arkadaşlarının gazına gelmiş.
Bunu da carpacagini bildikleri için icirmisler.
Kocan seni ve kendisini rezil ederken,onlarda izleyip gulduler muhtemelen.
Anneye gitmek fazla olur bence.
Ama bu rezaletin de bir karşılığı olmalı..
Ne yapsan ki..

baya baya rezil olmuşssunuz , buraya yazacağınıza adamı uyandırıp bi güzel çemkirseniz.
muhtemelen bidaha kimse esinizi düğünde görmek istemeyecek .götürmeyin bidaha

Eşinizle yüzgöz olmamak için gitmek istiyorsunuz ama sorunlar böyle çözülmez.
Oturup konuşun içebiliyorsa ağzıyla içsin,içemiyorsa ki belli içemiyor içmesin.
Nefret ediyorum içip millete salça olan tiplerden

Uyanınca "miden kötü olmuştur al şu sütü iç" de bas müshil ilacını içine
Wcden çıkamasın o arada yediği b.kları düşünme fırsatı bulur belki

Normalde de alkol kullanir mi yoksa o gun icin mi boyle olmus? Yani bu aliskanligi varsa cozulmez, bunu bilerek hareket edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…