- 30 Haziran 2022
- 1.526
- 3.606
- 29
-
- Konu Sahibi genc1kadin
Eğer geri gelecekseniz hiç gitmeyin. Evinizde durarak tavrınızı koyunArkadaşlar bugün düğüne gittik herkes eşiyle oturuyor felan. Benimki ortada yok. Neyse sonra bu geldi. İçmiş iyice. Kafa güzel. Saçmalıyor. Neyse yanına oturdum. Çaktırmıyorum. Bu kızlara felan laf atıyor. Yani kötü laflar değilde nerelisin felan gibi şeyler. Ama tanışmıyoruz sonuçta çok gıcık oldum. Sonra iyice sarhoş oldu. Daha düğünün başında eve geldik. Rezil etti beni resmen. Normalde içmezdi aslında. Eve geldim iyice ağladım. Şuanda herşeyden nefret ediyorum. Oda uyuyor. 1 kaç gün anneme mi gitsem?
Arkadaşlar bugün düğüne gittik herkes eşiyle oturuyor felan. Benimki ortada yok. Neyse sonra bu geldi. İçmiş iyice. Kafa güzel. Saçmalıyor. Neyse yanına oturdum. Çaktırmıyorum. Bu kızlara felan laf atıyor. Yani kötü laflar değilde nerelisin felan gibi şeyler. Ama tanışmıyoruz sonuçta çok gıcık oldum. Sonra iyice sarhoş oldu. Daha düğünün başında eve geldik. Rezil etti beni resmen. Normalde içmezdi aslında. Eve geldim iyice ağladım. Şuanda herşeyden nefret ediyorum. Oda uyuyor. 1 kaç gün anneme mi gitsem?
Evet, hayır herkes az içti bi bu böyleAnnenize gitmenizin ilişkinize nasıl bir faydası olacağını düşünüyorsunuz ?
Eşiniz arkadaş grubuyla almamış mı alkolü ? Düğün eşinizin arkadaş çevresinden birinin düğünü müydü ?
Evet, hayır herkes az içti bi bu böyle
Dugunde bu kadar icmenin hicbir sekilde mantigini anlamiyorum ben.
Hem siz rahatsiz olmussunuz hem etraftaki tanismadiginiz kizlari rahatsiz etmis
Orada iclerinden birinin esi, babasi vs sikinti cikarsaydi ya da esiniz saldirganlassaydi dugun sahibinin en guzel gunu de mahvolabilirdi
Gercekten rezillik
İyi bir dersi hak etmis ama benim yontemim anne evine gitmek olmazdi
Tabii, tanisiyor olsalar bir ihtimal ama tanimadiklari birinin sohbet etme cabasi kizlari da ailelerini de varsa eşlerini de gerebilirdi.Bir de bu var tabi. Rahatsiz olan olmuştur mutlaka ama dugun sahibine ayip olmasin diye olay yaratmamiş olabilirler. Kendim de tanimadigim asiri sarhoş adamin biriyle sohbet etmek istemem, gelip boyke sorular sorsa canimi sikardi.
Ne olacak gidince annenize?1 kaç gün anneme mi gitsem?