• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim Aldatiyor beni

Visne27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
2.547
3.237
63
34
Kizlar suan öluyorum lutfen yardim edin.Daha bir kac saat önce beraber cay icerken esimle basima bunlatin gelecegini nerden bileyim.lutfen yardim edin Allah askina beynim durudu.
Esimin benden once bir sevgilisi vardi uzun iliskileri bir kac yil surmus .bende biliyordum kizla zaten tanisiyoruz ayni mahhaleden dolayi.Esimle uzaktan akrabalar.
Esim sabah ise erken gidecegi icin bana saati ayarla dedi.Bende ayarladim o sirada mesaj geldi yabanci no da .Kaydetim vatsaptan baktim eski sevgilisiymis basimdan asagi kaynar sular dokuldu.Kiz ee yazmis
Bende sordum esime bilmiyorum densiz diye atmis dedi.Dedim bak dogruyu soyle muhhabet etmisiniz ki mesaj yazmis ee diye eveledi geveledi sonunda itiraf etti neymis bayramdan once kiz yanlisikla esime mesaj atmis.Akraba olduklari icin telinde kayitliymis hanfendinin.Sonra esim bayramda da aramis bayramini kutlamis:KK43:(dusunebiliyormusunuz.Sonra yeminler etti birdaha aramadim diye.Sonra ben bu sirada her konusmayi ses kaydina aldim .Sonra kiza ee anlat yazdim bu sirada esim alma telefonu diyor.Kizda cevap yazmadi aradim.Acti sesimi duyunca hemen kapatti.bende dedim ki kiza ben visne acarmisin teli noldu canim yazmis:KK57:sonra yine aradim acti bu sefer konus.dedim bu saate neden mesaj cektin esime dedim. yanlisikla sonra dedim bak dogruyi soyle rezil olmak istemiyorsan.Esim ne dediyse aynilarini soyledi basta yanlisikla mesaj attim sonra bayramda o beni aradi.Simdide bir soru sorcaktim ondan yazdim dedi.Ne sorcaktin dedim akraba olduklari icin bir esimin yuklu bir miktarda borc altina girmisti dogru mu diye sorcaktim dedi.Kiza ne dedim başka inanin bilmiyorum cok kafam alak bulakti kizla konusurken bir yanda kapat teli diyor esim panikce kizda duyuyor tabikide.sonra kiz dediki yemin ederi visne esinle aramda bir sey yok benim sevdigim var òlmus babamin uzerine yemin ederim kardesimin uzereine yemin ederim dedi.Esin benim icin abi kardestir ayrildiktan sonra dedi.Hala diyor ki sen esine guvensen beni aramazdin bende dedim sen olsan aramazmisin kocana gece yarisi eski sevgilisimden mesaj gelse dedim.Evet haklisin dedi kizda.Dedi lutfen kimseye soyleme nosunu siliyorum dedi.Kapatmadan bir de dediki esin benle cikarkende beni aldatmisti esinin icinde varsa eve baglasan durmaz dedi.Bende dedim kimse kimseyi baglamaz eve gitmek isteyene yol veriririz dedim .Tabi bu konusmalar olunca esim panik halinde teli kapat diyor.sonra kiz rica etti kimseye soyleme diye bende susutum teli kapadim.Esime dedim ki kararimi vericem dedim .Odayi kilitledim.Sizden akil istiyorum ben simdi napiyim kizlar.
Daha oncede esimle cok olay yasadik ailesi yuzunden baba evine dondum 2 ay kaldim cehenemdi bana .Simdi de daha kotiyum ikizlerim var 10 aylik meslek yok lise mezunuyum ailem yok napiyim kizlar ben soyleyin:KK61:dedim ki esime bundan sonra hersey bitti aramizda karar verene kadar evde arkadasiz sadece cocuklarin ihtiyaci karsilayan maddi gelirim olcaksin dedim.ne diyo sen dedi manevi anlamda hersey bitti dedim.
Simdi napmaliyim lutfen yarfim öluyorum suan soktayim karisik yazdiysam affola:KK61::KK43:((

Son düzenleme:
Kızı rezil et
Bi yandan bişey yok aramızda derken bi yandan kocana laf çakıyo. Sen hayırdır sen kim köpeksin derler adama.
Mesleğin yoksa ve ailende yoksa dediğin gibi aynı evin içinde yok gibi davran.
Bende oyle yapicam ama simdilik yemine derim soktayim ellim titriyor suan .ama Allah biliyor ya boraz birikmis var cocuklar buyusun gidicem

Bu arada dedim Ki cocuklarimida alip gidicem beni hic bir yerde bulamicaksin dedim

Baba evine dönmen zor ise ve geçimini sağlayamayacak gibiysen bir süre bekle ve durumu sindirmeye çalış bence. Eşini de sıkı takibe al bu arada tabi. Biraz zaman geçtikten sonra halen eşinle bir arada yapamayacak gibi hissedersen de bi iş bulmaya çalış :(

Kız resmen ilk ben iletişim kurdum; ama devamını eşin getirdi. Sen istediğin kadar engel ol, benle olmasa da seni aldatacak kocan demiş.
Ben olsam cidden bu kızı rezil ederdim. Koca konusunda artık kimseye bir şey demiyorum; çünkü desek de yapılmayacak.

Ben kıza ayrı bir kıl oldum. Ağzına kürekle çakasım geldi, bir de laf sokmuş haspam..Valla böyle kızlar sayesinde hanımefendi çizgimden çıkıp carlamak benim işim.. İçiniz soğuduysa bir daha ısınmanız çok zor olacak orası bir gerçek. Eşinize karşı sakın yumuşamayın. Yumuşarsanız "nasıl olsa affedecek ne yaparsam yapayım" diye algılayacak. İçinize atmayın derim ben. Karşınıza alıp ciddi ciddi konuşun. Tavrınızı sürdürün. Ayrıca öncelikle sakin olun lütfen kendinize yazık..Ama kız da bir işler var gibi geliyor bana. Sessizce çaktırmadan gözlemleyin.

Bide şunu söyleyim kizin yanlışlıkla mesaj atması tamamen hikaye..Kız eşinizle konuşmak iletişim kurmak istemiş bence.
Biliyorum ne halt olduklari esde oda iletisim kurmak istemis ikside itiraf etti zaten bir bakima.Oncede seviyormus cok esimi zaten.Yeminler etti benim icin abi dir diye

Kız resmen ilk ben iletişim kurdum; ama devamını eşin getirdi. Sen istediğin kadar engel ol, benle olmasa da seni aldatacak kocan demiş.
Ben olsam cidden bu kızı rezil ederdim. Koca konusunda artık kimseye bir şey demiyorum; çünkü desek de yapılmayacak.
Inanin suan soktayim ikiz bebkerim var cok huysuzlar rezil etsem bile beni ugrastircaklar :((

Inanin suan soktayim ikiz bebkerim var cok huysuzlar rezil etsem bile beni ugrastircaklar :KK43:(
Uğraşın ya ne olacak? Az haddini bilsin, ona ne sizin evlilik hayatınızdan, kim oluyor da dilini uzatıyor. Nasıl bir ahlaksız olduğunu ben olsam yayarım akrabalara.

Ben kıza ayrı bir kıl oldum. Ağzına kürekle çakasım geldi, bir de laf sokmuş haspam..Valla böyle kızlar sayesinde hanımefendi çizgimden çıkıp carlamak benim işim.. İçiniz soğuduysa bir daha ısınmanız çok zor olacak orası bir gerçek. Eşinize karşı sakın yumuşamayın. Yumuşarsanız "nasıl olsa affedecek ne yaparsam yapayım" diye algılayacak. İçinize atmayın derim ben. Karşınıza alıp ciddi ciddi konuşun. Tavrınızı sürdürün. Ayrıca öncelikle sakin olun lütfen kendinize yazık..Ama kız da bir işler var gibi geliyor bana. Sessizce çaktırmadan gözlemleyin.
Inanin suan perisan haldeyim gidececrk ailem olsa yarin direk giderdim yemin ediyorum maalesf yok dedigim gibi ayni evdr arkads gibi dedim .Manevi anlamda hic bir sey olmicak sadece maddi

Kızin sana verdiği mesaj şu bırak kocani o aldatmaya meyilli bı adam zaten,benleykende aldatma yüzünden ayrıldık sen bitir evliliğini de meydan bana kalsın demek istemiş..Lütfen meydanı ona bırakma iki evladın vvarmis.kocanla gerekirse aile terapistine gidersiniz toparlarsiniz durumu.

Bence bi aldatılma yok ortada kız belliki eşine mesaj atmış o kadar yoksa yanlışlıkla mesaj attı muhabbetini ikisi aynı zamanda nasıl söyleyecek doğru demek ki :KK66:
Evet ikiside ayni seyi soyledi .esim ne dediyse kizda aynisini soyledi ama ben simdi napmaliyim .Nasil bir tavir gostermiliyim

Back