Biliyorum beni çok eleştirecek siniz ama danışmak istiyorum iki yıllık evliyim evlendigimden beri hep hakaret hep aşağılanma sesimi yukseltigimde karşılık verdiğimde şiddette uyguladı eve geldiği yok sohbetimiz muhabetimiz yok oturup bir televizyon bile izlemiyoruz herşeyde kendisi haklı bide üstüne kusuyor konuşmuyor haftalarca hamileyken bir kez kontrolume dahi gelmedi evdede sorumsuz çalışan insan olmama rağmen evin bütün sorumluluğu bende fazla maaş alıyorum ondan birde benim maasimida alıyor kredi kartıyla alıyorum herşeyi maaşım yattimi internet bankaciligindan ödüyorum hemen çocuk doğduktan sonrada benim yanımda olmadı evde mesela uykusu bölünmesin diye işe giderken kaynanama götürüyorum öyle geçiyorum ise çocuğunu çok seviyor başını yıkıyor arada dışarı çıkarıp yarım saat gezdiriyor evde olduğu kısa sürede çocuğu seviyor bu kadar ayrılmak istediğimi söyledim çocuğu bırakmam diye tehtid ediyor eşim sorumsuz biri ben çocuğumu çok seviyorum bir an ayrılmak bile istemiyorum çocuğu bırakıp aileme gitsem akillanirmi sizce eşim