• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim akillanirmi

Linoya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
248
118
53
30
Biliyorum beni çok eleştirecek siniz ama danışmak istiyorum iki yıllık evliyim evlendigimden beri hep hakaret hep aşağılanma sesimi yukseltigimde karşılık verdiğimde şiddette uyguladı eve geldiği yok sohbetimiz muhabetimiz yok oturup bir televizyon bile izlemiyoruz herşeyde kendisi haklı bide üstüne kusuyor konuşmuyor haftalarca hamileyken bir kez kontrolume dahi gelmedi evdede sorumsuz çalışan insan olmama rağmen evin bütün sorumluluğu bende fazla maaş alıyorum ondan birde benim maasimida alıyor kredi kartıyla alıyorum herşeyi maaşım yattimi internet bankaciligindan ödüyorum hemen çocuk doğduktan sonrada benim yanımda olmadı evde mesela uykusu bölünmesin diye işe giderken kaynanama götürüyorum öyle geçiyorum ise çocuğunu çok seviyor başını yıkıyor arada dışarı çıkarıp yarım saat gezdiriyor evde olduğu kısa sürede çocuğu seviyor bu kadar ayrılmak istediğimi söyledim çocuğu bırakmam diye tehtid ediyor eşim sorumsuz biri ben çocuğumu çok seviyorum bir an ayrılmak bile istemiyorum çocuğu bırakıp aileme gitsem akillanirmi sizce eşim

Çocuğu bırakmak mı yapmayın Allah aşkına ya bu nasıl bir mantıktır aklım almıyor eşinizin işine gelir böyle bişey Bi daha da çocuğunuzu göremezsiniz azıcık aklınızı kullanın

Biliyorum beni çok eleştirecek siniz ama danışmak istiyorum iki yıllık evliyim evlendigimden beri hep hakaret hep aşağılanma sesimi yukseltigimde karşılık verdiğimde şiddette uyguladı eve geldiği yok sohbetimiz muhabetimiz yok oturup bir televizyon bile izlemiyoruz herşeyde kendisi haklı bide üstüne kusuyor konuşmuyor haftalarca hamileyken bir kez kontrolume dahi gelmedi evdede sorumsuz çalışan insan olmama rağmen evin bütün sorumluluğu bende fazla maaş alıyorum ondan birde benim maasimida alıyor kredi kartıyla alıyorum herşeyi maaşım yattimi internet bankaciligindan ödüyorum hemen çocuk doğduktan sonrada benim yanımda olmadı evde mesela uykusu bölünmesin diye işe giderken kaynanama götürüyorum öyle geçiyorum ise çocuğunu çok seviyor başını yıkıyor arada dışarı çıkarıp yarım saat gezdiriyor evde olduğu kısa sürede çocuğu seviyor bu kadar ayrılmak istediğimi söyledim çocuğu bırakmam diye tehtid ediyor eşim sorumsuz biri ben çocuğumu çok seviyorum bir an ayrılmak bile istemiyorum çocuğu bırakıp aileme gitsem akillanirmi sizce eşim
bastan berı senı sevmıyormus dovuyor hakaret edıyormus. ölsen umrunda olmucak adamdan cocuk yapmıssın..onun gerı donusu yok da ne bıleyım bı ınsan hıc mı rahatsız olmaz yasadıklarından bı adım ılerısını dusunmez.?. zaten gıdersen gıt cocuk kalsın dıyor. yanı senı ıstemıyor. sen gıdersın baskasıyla evlenırım mantıgı. sen de saplantılı sevdıgın( kı sevmek bu değil) kocan ıcın cocugundan olmayı goze alacaksın. bence sen akıllı davranıp cocuguna sahıp cıkıp kurtar kendını..

... rağmen 2 senedir evlisiniz.
Kusura bakmayın başınıza gelen her şey sizin hatanız ve haketmişsiniz

Akılsız adamlarla evlenip onları akillandirma görevi falan mı veriliyor acaba bazı kadınlara .
Siz bi deneyin bakalım belki akıllanır ama inşallah dayak yemezsiniz sonunda .
Peki siz ne olursa akıllanırsınız? Bir de boşanma ihtimalinin b sinin bile ihtimal dahilinde olmama sebebi ne ? Adamın şeyi altından olsa çekilmez çünkü bu kadarı, merak ettim gerçekten.

Back
X