amerikada neredesiniz? çok az kazanıyormuşsunuz gerçekten TR'de bile durumlar daha iyi benimde erkek arkadaşım hollywooda çalışmak için gidecek vize alırsa saatliği 40$ yaptığı iş
Yanı bu tıp durumda esının durumunıyıse alsın dıcektım
Ama yanı okurken bıle burs almıssınız neyıne guwenıyokı
Insanın calısmakla bırlıkte dınlenmeyede ıhtıyacı var ınsanın saglıgı elden gıdınce. Bunların hıc bırını yapamaz hafta ıcı calısyomus hafta sonu da olursa saglından olur bu esını heleeee sen bı al karsına konusssss once ama sakınce sole
Yarın bı gun bızım de cocugumuz olucaakkkk ona da bı suru mama bez oyuncak saglık gıderı olucagını
Turkıyede dusundugu aılesınede otursun kocası alsın tasası sıze mı dustu dert yokken dert yaratıyorrrrr bunu aklına ınce ınce sokkkkkkkk bı kere ılerde bu allah korusun bosanma sbebınız olur gunumuzde bosanma kavgaları oncelıkle aldatma sonra para yuzunden cıkmıyormu
Parasız kalıncada. Sıddetttt!!!!!!!!
Sonunuz hayrolsun zaten senden habersız parayı gondermıs kapora dıyeeee Bence bazı selerı bıdaha dusun sen olumlu olumsuz olarak herseyıyle
Gece saat 4 su an ve ben uyuyamadim sinirimden.
Aksam esimle konustum banka hesap isini ve yardimi ablasina gondermemiz konusunu. sakince beni dinledi ve hak verdi.. Ben de bir dusuneyim dedi...
Bi kac saat sonra da ablasini aradi, konusmalarindan cok anlamiyorum ama " ev, yarin banka, sorun yok" kelimelerini anlayabildim cok kullandiklari icin. Sonra da esime ne oldu ne konustunuz ablanin yarin bankayla ne isi varmis dedim sok oldu anlayacagimi beklemiyordu. Sonra da agzindan cikardi baklayi.
2-3 gun once ablasi bir ev bulmus acil satilik!! Benmki de kapora gondermis 3000$!!!!!!!! Benim derslerim yogun bi de bunlari dusunmeyim diye de soyleme geregi duymamis!!
Hayatimda ilk kez kenara para koymustuk, bana sormadan kulustur bir araba alacak kadar birakip gerisini ablasina gondermis. Ben universite hayatm boyunca marketlerde calistim haftasonlari 30-35lliraya gunluk. Hic birikms param bi guvencem olmadi.. Ilk kez bankada paramiz var diye mutlu oluyordum kendimi guvende hissediyordum.....
Cok kotu kavga ettik. Bana sormadan nasil gelecegimizi dusunmeden kararlar alabiliyor? Hic mi saygisi yok evliligimize?
Cok sukur ki siddeti bilmez. Ama kendimden emin degilim ben uygulayabilirim sinirim gecmezse.
lilycim cok guzel yazmissin tesekkur etmek istedim canim. Ben bnden saklamasina da kizdim ama ne yalan soyleyim paramizi gondermis olmasina daha da kizdim. Ben o kadar idare ediyorum evime bir sey almiyorum, o benim biriktirdigim parayi sormadan harcayabiliyor... Bi de beni mesgul etmek istememismis sanki atomu parcaliyorum burda ne mesgul olucaksam
Neyse gece sinirimden uyuyamamistim sirf pislik olsun diye 42inch smart televizon aldim internetten esime sormadan. TV gelince de seni mesgul etmek istemedim dicem anlarsa anca boyle anlar. Yoksa ben saatlerce konussam hak verir gibi yapar, dusunmeye deger vs diyip benim gazimi alir ama kendi bildigini yapar hep. Benim adim dirdirciya cikar sadece.
lilycim cok guzel yazmissin tesekkur etmek istedim canim. Ben bnden saklamasina da kizdim ama ne yalan soyleyim paramizi gondermis olmasina daha da kizdim. Ben o kadar idare ediyorum evime bir sey almiyorum, o benim biriktirdigim parayi sormadan harcayabiliyor... Bi de beni mesgul etmek istememismis sanki atomu parcaliyorum burda ne mesgul olucaksam
Neyse gece sinirimden uyuyamamistim sirf pislik olsun diye 42inch smart televizon aldim internetten esime sormadan. TV gelince de seni mesgul etmek istemedim dicem anlarsa anca boyle anlar. Yoksa ben saatlerce konussam hak verir gibi yapar, dusunmeye deger vs diyip benim gazimi alir ama kendi bildigini yapar hep. Benim adim dirdirciya cikar sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?