• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim agız kanseri

yasel

utkum iiki varsin
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
207
0
296
Kocaeli
slm arkadaşlar 3 hafta öncesi eşimle beraber diş doktoruna gittik onun dişi agrıyodu biz curuk diş die biliyoruz rntgen istedi doktor baktı iki tane gömülü dişin var bırı butun diğeri parcalanmış dedi bizi kocaeli diş fakültesine yönlendirdi gittik ordaki doktor baktı bitane gömülü diş parcalanmış olanda timör dedi tedavisi ameliyatmış ameliyatla timörü temizleyecekmiş ama randevu vermediler bu sene doluymuşlar biz sizi ararız dediler şimdi çok agrısı vart bugun tekrar başka bi hastaneye gittik kocaeli köseköy diş hastanesine gittik doktor baktı dişinde kis var bu doğru ama kistin önunde birde bi tabaka var o ne oldugu ancak ameliyatla anlaşılşır dedi profersör yapabilir bizim yapabilcemiz bişi değil dedi neyapcamızı bilmiyoruz istersen burdakinden haber bekle istersen capaya gitt dedi istanbul capa fakültesi nasıl bilen varmı başka hangı hastanelere gidebilirz lütfn bize yardımcı olun

GECMIS OLSUN...ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN...INSALLAH BIRSEY YOKTUR IYILESIR...AMIN:nazar:

canım gecmiş olsun, sağlık ötelemeye gelmez 1 sene nedir yaa yazıklar olsun

ben ankaradayım kocaelindeymişsin eğer bu tarafı düşünürsen burda Ankara diş ve hacattepe diş baya iyi ikisinde de 20lik diş ameliyatı oldum, tabi burda da tanıdıgın yoksa randevu biraz sıkıntılı ama süre 1 ay falan oluyor buralaarı arastırmanda da fayda var, çapa için birşey diyemiycem

ankarada y-teryzem var da eşim uzak dio gitme taraftarı değil bugun tekrar gittik doktora profesörle görüştük narkozlu ameliyat olcakmış ama ameliyattan sonra felc olma ihtimali varmış tümör sinirdeymiş şiniri esicegi için hissetmeye bilirsin demiş napcaz bilmiyorum

doktorumuz ameliyat olmanın şart oldugunu eger ameliyat olunmassa kötü olucagını söledi bizi düşündüren ameliysttan sonra felc olma ihtimali sinirler kesilirse his kaybı olur dedi tedavisi okmayabilir dio

geçmiş olsun istanbulda tanıdın varsa okmeydanını egitim ve araştırma hastanesı var onu araştır internetten dişle ile ilgili cok iyi diye duyuyorum ama randevulu orasıda ama ordan bır doktor bulursan özel gıdersın randevu belkı alırsın.

slm arkadaşlar 3 hafta öncesi eşimle beraber diş doktoruna gittik onun dişi agrıyodu biz curuk diş die biliyoruz rntgen istedi doktor baktı iki tane gömülü dişin var bırı butun diğeri parcalanmış dedi bizi kocaeli diş fakültesine yönlendirdi gittik ordaki doktor baktı bitane gömülü diş parcalanmış olanda timör dedi tedavisi ameliyatmış ameliyatla timörü temizleyecekmiş ama randevu vermediler bu sene doluymuşlar biz sizi ararız dediler şimdi çok agrısı vart bugun tekrar başka bi hastaneye gittik kocaeli köseköy diş hastanesine gittik doktor baktı dişinde kis var bu doğru ama kistin önunde birde bi tabaka var o ne oldugu ancak ameliyatla anlaşılşır dedi profersör yapabilir bizim yapabilcemiz bişi değil dedi neyapcamızı bilmiyoruz istersen burdakinden haber bekle istersen capaya gitt dedi istanbul capa fakültesi nasıl bilen varmı başka hangı hastanelere gidebilirz lütfn bize yardımcı olun

Geçmiş olsun canım :5:

öncelikle çok geçmiş olsun çapa hastanesi bir numaralı hastanedir doktorları alanlarında çok başarılı memmun olan arkadaşlarım ve akrabalarım var yengem kötü hastalık sebebiyle ameliyat geçirdi şimdi çok şükür çok sağlıklı
acil şifalar diliyorum.

Back