- 21 Haziran 2017
- 26
- 54
- 32
- Konu Sahibi Medyatikkk
Ne olur yardm edin kızlar.esım 32 yaşinda ve hıc tedawı olmamış.cıft taraflı ınmemiş testis.mikrotese yaptırp sonuç alan varmı boyle bi vakada ?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu konu hakkında bilgim yok boş olduğunda doktorlar ne diyor..Amin cnm ..Mikroteseyle sperm bulundu çok az bulunuyordu 4 5 adet falan .Embriyo oluştu ama tutmadı 4.ude tuttuKafam allak bullak. Bu konu hakkında en ufak umuta tutunacam.bu arada cok sevndm senın için rabbım bagslasn.nneden dort tup bebek.azosprm se.mikro tesede mı sperm bulundu???
Canım aynı sorun benim eşimde eşim 32 yaşında ve İnmemiş testis var bu zamana kadar indirilmemiş bizde şimdi indirip mikro tese yapacağız ama umut çok az dediler ama biz her yolu deneyeceğiz asla vazgeçmeyin ben inanıyorum olacakNe olur yardm edin kızlar.esım 32 yaşinda ve hıc tedawı olmamış.cıft taraflı ınmemiş testis.mikrotese yaptırp sonuç alan varmı boyle bi vakada ?????
Canım merhaba aynı sorun bizde var eşim 32 yaşında çift taraflı inmemiş testis hastası biz ameliyat olup indireceğiz sonra 6 ay ilaç tedavisine başlayacağız sonra mikro tese yapacağız inşallahhh sperm bulunur doktorlar şansımızın az olduğunu söylüyorNe olur yardm edin kızlar.esım 32 yaşinda ve hıc tedawı olmamış.cıft taraflı ınmemiş testis.mikrotese yaptırp sonuç alan varmı boyle bi vakada ?????
Benim eşim anlamamış canım biz de Yeni farkettikGecmis olsun kizlar
Konuyla ilgili bi bilgim yok ama meraktan soruyorum esiniz hic anlamamis mi testislerinin inmedigini ki bu gozle gorulen bisey
32 yasina kadar farkedip neden tedavi olmamislar ?
İnşallah canım hepimizinHadi ya
Rabbim yuzunuze bakar ins.
Çok ilginçBenim eşim anlamamış canım biz de Yeni farkettik
Noldu canım uzun zamandr gıremuıyırdum tedavuye basladnzmıCanım aynı sorun benim eşimde eşim 32 yaşında ve İnmemiş testis var bu zamana kadar indirilmemiş bizde şimdi indirip mikro tese yapacağız ama umut çok az dediler ama biz her yolu deneyeceğiz asla vazgeçmeyin ben inanıyorum olacak
Insallah hayırlı sonuclar almşssndr. Bnde durum sıfırr. .hıc testisi yokmus eşimin .inmemiş fılanda degıl hıc bulunmadı..moraller sıfırrrNoldu canım uzun zamandr gıremuıyırdum tedavuye basladnzmı
Ya benim kuzeniminde tek yumurtası varmış ve 3 tane oğlu var bu büyük sorunmuki öyle olsa onun nasıl olduInsallah hayırlı sonuclar almşssndr. Bnde durum sıfırr. .hıc testisi yokmus eşimin .inmemiş fılanda degıl hıc bulunmadı..moraller sıfırrr