• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim 30 yaş sendromu mu yaşıyor?

Bildirim geldiği için baktım, takip ya da taciz ettiğimi düşünmeyin, yazıp çıkacağım zaten. Birincisi paylaştığınız makale bi magazin makalesi, hiç bir bilimsel dayanağı yok. İkincisi okudunuz mu? Benim bahsettiğim gibi yaşadığı hayattan tatmin olmamaktan kaynaklandığını söylüyor.

Burclariniz ne esiniz bana balik yengec gibi geldi ama akrepte olabilir .Esinizle sizon burcunuz ne sizde sanki oğlak gibi

Bildirim geldiği için baktım, takip ya da taciz ettiğimi düşünmeyin, yazıp çıkacağım zaten. Birincisi paylaştığınız makale bi magazin makalesi, hiç bir bilimsel dayanağı yok. İkincisi okudunuz mu? Benim bahsettiğim gibi yaşadığı hayattan tatmin olmamaktan kaynaklandığını söylüyor.
Size katılıyorum bu sendroma girmek için hayatında iyi gitmeyen şeyler olması lazım, mesela ben kariyerimden çok mutsuzum ve 30 dan sonra bunu çok sorgulamaya başladım . İş, aile, çocuk istemediği gibi gitmeyen, içine sinmeyen bişi olabilir adamın

Size katılıyorum bu sendroma girmek için hayatında iyi gitmeyen şeyler olması lazım, mesela ben kariyerimden çok mutsuzum ve 30 dan sonra bunu çok sorgulamaya başladım . İş, aile, çocuk istemediği gibi gitmeyen, içine sinmeyen bişi olabilir adamın

Aslında arkadaşın bahsettiği şeyler 30 yaş sendromu belirtilerinden çok andropoz belirtilerine uyuyor. Ama 33 yaşında gencecik bir insanın 50 yaşında adamlar gibi andropoza girmesi pek olası değil. Hormon düzeylerinde bir problem de olabilir. Her halükarda bir doktor görmeli bence.

Merhaba arkadaşlar...bu aralar eşim ile başım dertte.esim 33 yaşında.yaklasik 10 yıllık evliyiz.2 de kızımız var.ilk yıllar çok zorlu geçse de,sonrasında toparlayıp,gayet güzel bir birliktelik geçirdik bu zamana kadar.fakat esim,son zamanlar da tuhaf kıskançlık tepkileri vermeye başladı.bilgisayarda ve telefonda sürekli geçmiş kontrolü yapıyor.bir dizi oyuncusunun hayatına bakmıştım.niye baktin diyor?demek ki begeniyorsun diyor tartışıyoruz.instagramda önerilen kısmında bir tane erkek profili gördü.bunu niye sana öneriyor diyor.Kafayi yicem.saclarinda 1-2 tel beyaz çıktı.gitti saclarini boyattı.1-2 tel için boya yapılır mı dedim?getir makasla keselim dedim.yaşlı mi gozukmemi istiyorsun diyor.tartisiyoruz..günlerce konuşmuyor bazen.icine kapanıyor.zarar vermiyor ama çok düşünceli duruyor.balkonda sabahliyor bazen.cocuklar uyanıkken beraber oturuyor.cocuklar yattıktan sonra ayrılıyor.ozledim seni diyorum.kadinligini kullanarak bana bazı şeyleri unutturamazsin diyor.cok iyi biri aslinda.cocuklarini ve beni çok sever.buyuk kızımızın ödevlerini hep o yaptırır.ne istesek alır.ev temizliğine bile yardım eder.balkonlari yıkar.bulasik makinesini falan boşaltır.temiz ve titiz biri.ama böyle de tuhaflasmaya başladı.nedir bunun akıbeti?neden böyle oldu bu?:-(
30 yas sendromu diye bir sey mi var duymadim hic.. bence depresyona girmis. veya kendi aldatma egilimi yasamissa sizden de suphe etmeye baslamis olabilir.

Muadili var mı onu arastiriyorum...hamile kaldigimizda,hamilelik tecrübesi yaşayanlarla konuşmak istemez miyiz?
Muadili tabiki tek tük çıkar , neden olmasın , biz bilmiyor olabiliriz , çevremizde görmemiş olabiliriz ve evet erkekte 30 yaş sendromunu ilk kez sizden duydum .
Şahsen kimseyle gebelik tecrübesi muhabbeti yapmam , kişiye özel olduğunu öyle geliştiğini , düşünürüm böyle şeylerin .

Muadili tabiki tek tük çıkar , neden olmasın , biz bilmiyor olabiliriz , çevremizde görmemiş olabiliriz ve evet erkekte 30 yaş sendromunu ilk kez sizden duydum .
Şahsen kimseyle gebelik tecrübesi muhabbeti yapmam , kişiye özel olduğunu öyle geliştiğini , düşünürüm böyle şeylerin .
Pardon ama bu platformdaki varlık sebebiniz nedir peki?yani kadınlar kulübünde ne konuşmayı amacladiniz?maç yorumu falan mı bekliyorsunuz?yani sizin için özel olmayan şeyi her yerde konuşabilirsiniz sonuçta...

Okudum ama dediğiniz gibi kaynagina bakmadım..eğer bilimsel bir dayanağı yok ise sizin teorinizde,bu makale gibi çöp bilgi demek ki...eşim 30 yaş sendromu yaşamıyor o zaman.yasadigi psikolojik bir buhran olabilir.

Pardon ama bu platformdaki varlık sebebiniz nedir peki?yani kadınlar kulübünde ne konuşmayı amacladiniz?maç yorumu falan mı bekliyorsunuz?yani sizin için özel olmayan şeyi her yerde konuşabilirsiniz sonuçta...
Yalnız benim dediklerimi siz çok yanlış anlamışsınız 🤷‍♀️ Çok alakasız bu yazdıklarınız benim yorumuma , neyse .

Neyi unutturamayacakmışsınız ne kabahatiniz oldu acaba? Bence eşinize bir kaç gün hiç bir şey söylemeyin. Sevgi dolu olun ve ne eksiklik görüyorsanız ona göre davranın. Balkona mı geçti direk gidin yatın sizde. Ailesine bağlı biri gibi yazmışsınız. Öyleyse bi süre sonra çözüm için o adım atacaktır. Erkekler bir süre susup çekilmek istiyor maalesef :110:

Eşiniz aşık olabilir mi acaba birine? Platonik gibi. Sizde kabahat arıyor sanki kendi vicdanını rahatlatmak için. Hani beni buna karım itti der gibi.

babam geldi aklıma.
o daa 30 lu yaşlarında sac boyamalara slimfit gömlek giymelere başlamıştı.
hiç takmadı annem o dönemde
geçti gitti

Back
X