Merhaba arkadaşlar...bu aralar eşim ile başım dertte.esim 33 yaşında.yaklasik 10 yıllık evliyiz.2 de kızımız var.ilk yıllar çok zorlu geçse de,sonrasında toparlayıp,gayet güzel bir birliktelik geçirdik bu zamana kadar.fakat esim,son zamanlar da tuhaf kıskançlık tepkileri vermeye başladı.bilgisayarda ve telefonda sürekli geçmiş kontrolü yapıyor.bir dizi oyuncusunun hayatına bakmıştım.niye baktin diyor?demek ki begeniyorsun diyor tartışıyoruz.instagramda önerilen kısmında bir tane erkek profili gördü.bunu niye sana öneriyor diyor.Kafayi yicem.saclarinda 1-2 tel beyaz çıktı.gitti saclarini boyattı.1-2 tel için boya yapılır mı dedim?getir makasla keselim dedim.yaşlı mi gozukmemi istiyorsun diyor.tartisiyoruz..günlerce konuşmuyor bazen.icine kapanıyor.zarar vermiyor ama çok düşünceli duruyor.balkonda sabahliyor bazen.cocuklar uyanıkken beraber oturuyor.cocuklar yattıktan sonra ayrılıyor.ozledim seni diyorum.kadinligini kullanarak bana bazı şeyleri unutturamazsin diyor.cok iyi biri aslinda.cocuklarini ve beni çok sever.buyuk kızımızın ödevlerini hep o yaptırır.ne istesek alır.ev temizliğine bile yardım eder.balkonlari yıkar.bulasik makinesini falan boşaltır.temiz ve titiz biri.ama böyle de tuhaflasmaya başladı.nedir bunun akıbeti?neden böyle oldu bu?:-(