Eşim 2 yıl önce TESE ameliyatı oldu

GEL PC PC

can oglum, bal oglum
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
240
41
98
İzmir
MERHABA
EŞıM 2 YIL ÖNCE ÖZEL HASTANEDE TESE AMELıYATI OLDU. 6 TÜP SPERM BULUNDU. 2 KEZ TÜP BEBEK DENEDıK. ıLKı 3 EMBRıYOY DU TUTMADI. 2. CıSı TEK EMBRıYO VE TUTTU. AMA 8 HAFTALIK MıSSED OLDU. SORUNUMUZ EMRıYO OLUŞMUYOR. 20 YUMURTADAN 10 NORMALMıŞ 4 Ü EMBRıYO OLMUŞ TRANSFER GÜNÜNE KADAR 1 TANESı YAŞAYABıLMıŞ. DOKTORUMUZA SEBEBıNı SORDUM SPERMLER LE ıLGıLı BıR DURUM OLDUĞUNU SÖYLEDı. EMBRıYOLOGLA GÖRÜŞTÜM. SPERMLERıNıN 1. KALıTE ÇOK GÜZEL FAKAT YUMURTALARIN YARISI KALıTESıZ DEDı. YANı SPERMLERıNıZ TÜP BEBEK ıÇıN ıDEAL DEDı. DOKTOR ıSE SPERMLERıN KALıTESıNDE BOZUKLUK OLDUĞU ıÇıN EMBRıYO OLUŞMUYOR DıYOR. KAFAM KARIŞTI. ŞıMDı BAŞKA BıR HOCAYLA GÖRÜŞTÜK. 2 KEZ TÜP DENEMıŞSENıZ SPERMLERıN KALıTESıNDE SORUN VARDIR YENıDEN TESE YAPALIM, AYNI ANDA SENıDE HAZIRLAYALIM DIYOR. DONDURLUMUŞ SPERMLERLE DENEMEYıN YAZIK OLUR DıYOR. KAFAMIZ ÇOK KARIŞTI
BENDE DONDURULMUŞ SPERMLERı ALIP SıZE GELMEYı ıSTıYORUM. SıZDE DENEMEK ıSTıYORUM 3. YÜ AMA BıRDE TEDAVıNıN BOSUNA GıTMESıNDEN KORKUYORUM. DOKTOR A MI ıNANAYIM EMBRıYOLOGA MI ŞAŞRIDIM.:gitme:

Son düzenleme:

merhabalar sizin anlatıklarınıza gore hemen tese yapılsın gibi bir gorusum yok zaten işlem yapıldgı gun spermler cozdurulur ve kalitesine bakılır eger gercekten iyi degılse tekrar tese dusunulebilir fakat diger yonden senin yumurtaların icn soylenen kalite ile ilgili sorunu bana daha detaylı anlatman gerekiyor acaba olgun degil mi ya da yumurtaların kendisi mi kalitesiz. ayrıca gebe kalmıs olman olumlu bir gelisme bu kalabilme potansiyelini gosterir fakat genetik alt yapınızın da incelenmesin de fayda var gibi gozukuyor kafanın cok karısmasına gerek yok hepsi halledilebilir seyler onlemını aldıktan sonra hicbirsey bosa gitmez sevgiler saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…