Eşim 10 gündür benimle konuşmuyor

en basta esınız sızınle me bılım arkadas arkaba ortamına gırmıyor sandım
pekı ya sızı neden soyutluyor
hastamı bu adam

ayrıca o boşanmak istemez ben dirayetli durup onu terapiye ikna etmeye çalışacağım artık denemediğimiz birtek onun tedavi edilmesi kaldı. ya tedavi ya boşanma diyeceğim sanırım

biliyor musunuz, bende size merhamet ettim simdi. elimde bir degnek olsa keske diyorum bazen.:KK69:

esinizi belki sevmiyor istemiyorsunuz ama, buraya gelip esini binbir turlu rezil edenlerden ne kadar farklisiniz.
ayrilmak isterken bile esinize hak veriyorsunuz. boyle bosanilamaz ama maalesef:cry:

en basta esınız sızınle me bılım arkadas arkaba ortamına gırmıyor sandım
pekı ya sızı neden soyutluyor
hastamı bu adam

sanırım hasta evet. ben bir yere gideceksem onun gönlünü yapmadan şirinlik yapmadan gitmem onu strese sokuyor, bende her seferinde ondan izin alıp minnoşluk yapıp gitmeyi kendime yediremiyorum çünkü bunu hakedecek bir durum yok

Cok mutlu bir cocugunuz oldugunu soylemissiniz. Cocuklar ebeveynlerinin yasadiklari sorunlari cok iyi hissederler. O nedenle cocugunuz icinde sizin mutsuzlugunuzu yasiyordur.
Sorunlu bir kisilik ve artik aliskanlik halini almis bir evlilik. Siz ici icine sigmayan hayat dolu bir insansiniz ve esiniz sizi bastirarak karakterinizi torpulemeye calisiyor bu cok yanlis.

Anne babaniz vefat etmis Allah rahmet eylesin. Kiz kardesinizle de gorusmenize engel oluyor. Anne baba kardesler cok degerlidir onun travmalari yuzunden ailenizdn ÷uzaklasmamalisiniz.

Tedavi icin ikna etmeye calisin. Onun sevdigi kisilerden yardim isteyin onlar ikna etsin. Ailesi ile arasi nasil

sanırım hasta evet. ben bir yere gideceksem onun gönlünü yapmadan şirinlik yapmadan gitmem onu strese sokuyor, bende her seferinde ondan izin alıp minnoşluk yapıp gitmeyi kendime yediremiyorum çünkü bunu hakedecek bir durum yok
benım eşimde çok gitmek istemez
bende sizin gibi seviyorum hatta eski adetleri gündeme getirip topluca gün yapıyoruz yaşlısı genci.
ama bana karışmaz sadece onla iligli bir plan varsa ona o karar vermek istiyor.
zor ne diyebilirim

biliyor musunuz, bende size merhamet ettim simdi. elimde bir degnek olsa keske diyorum bazen.:KK69:

esinizi belki sevmiyor istemiyorsunuz ama, buraya gelip esini binbir turlu rezil edenlerden ne kadar farklisiniz.
ayrilmak isterken bile esinize hak veriyorsunuz. boyle bosanilamaz ama maalesef:cry:

teşekkür ederim zaten sorun da biraz bende ben hep iyi niyetli olmaya çalıştım o benim sınavım dedim ama bir süre sonra dayanılmaz oluyor çare aramaktan başka çarem kalmıyor.

Cok mutlu bir cocugunuz oldugunu soylemissiniz. Cocuklar ebeveynlerinin yasadiklari sorunlari cok iyi hissederler. O nedenle cocugunuz icinde sizin mutsuzlugunuzu yasiyordur.
Sorunlu bir kisilik ve artik aliskanlik halini almis bir evlilik. Siz ici icine sigmayan hayat dolu bir insansiniz ve esiniz sizi bastirarak karakterinizi torpulemeye calisiyor bu cok yanlis.

Anne babaniz vefat etmis Allah rahmet eylesin. Kiz kardesinizle de gorusmenize engel oluyor. Anne baba kardesler cok degerlidir onun travmalari yuzunden ailenizdn ÷uzaklasmamalisiniz.

Tedavi icin ikna etmeye calisin. Onun sevdigi kisilerden yardim isteyin onlar ikna etsin. Ailesi ile arasi nasil

ailesi ile kendi de görüşmüyor son bir yıldır, geçen yılki kriz sonrası herkesin kirli çamaşırları döküldüğü için ortaya annesi ve ablası ile de arası bozuldu çünkü ben onların bana yaptıklarını içime attıklarımı bir bir anlattım. zaten biraz da bu yüzden onun ailesiyle görüşülmüyor ise benimkilerlede görüşülmemeli gibi bir psikoloji çıktı ortaya .
olan ablamla bana oldu son bir yıldır 4-5 kez görüşebildik yüz yüze

arkadaşları ile bu kadar ayrıntılı konuşamam onu ikna etmeleri için çok rencide olabilir çünkü herkesten saklıyor içini açtığı bir ben varım. dediğim gibi tek kozum boşanma tehdidi bu da işe yaramazsa ayrılırız zaten tehdit olmaktan çıkar

Merhamet devreye girdiyse aşk ve sevgiye benzer duygular ya çok azalmıştır ya da hiç kalmamıştır. Bence çözümü düşünmeden önce sorunu kafanızda netleştirmelisiniz. Eşinize olan duygularınızdan emin olmalısınız. Eğer sonuç sevgi değil de merhamet veya alışkanlık çıkarsa zaten bugün olmazsa yarın mutlaka boşanırsınız. Ama sevginiz bitmediyse size evliliğinizi toparlamak için güç verecektir. Eşinizin de bunu istemesi lazım tabi.

sanal ya da reel ortada aldatma söz konusu ve eşinizin psikolojik problemler var ve okuduklarıma göre çok zıt karakterlersiniz çocuğunuz için bile olsa bu evliliği yürütmek pek mantıklı gelmedi bana yoksa bir ömür düzelmesi için vs bir ton şey için ömrünüzü ona adayacaksınız değmez..

ben en çok boşanırsam bundan daha büyük sorunlarla boğuşursam diye korktum. anne babasını yakın zamanda kaybetmiş biri olarak hayat zaten anlamsız geliyor sınav dünyası sürekli sınava tabi tutuluyoruz. daha zor bir sınav mı acaba boşanmış anne olmak

ayrı yaşamayı denediniz mi?

geçen yıl 15 gün kadar ayrı kaldık ben ablamda kaldım oğlumla o evde.
bu hiç istemediğim bir durum başkasının evinde değil kendi düzenimde olmak istiyorum ama o hiçbiryere gitmiyor. geçen yıl ondan evden gitmesini istedim gitmedi o yüzden ben gitmek zorunda kaldım.
ayrı olmak zor geldi ikimize de çünkü 8+6 yılımız beraber geçti. özledi özledim yine geldik bir araya terapiler vs ama değişemedik ikimizde.

ayrı yaşamayı denediniz mi?

geçen yıl 15 gün kadar ayrı kaldık ben ablamda kaldım oğlumla o evde.
bu hiç istemediğim bir durum başkasının evinde değil kendi düzenimde olmak istiyorum ama o hiçbiryere gitmiyor. geçen yıl ondan evden gitmesini istedim gitmedi o yüzden ben gitmek zorunda kaldım.
ayrı olmak zor geldi ikimize de çünkü 8+6 yılımız beraber geçti. özledi özledim yine geldik bir araya terapiler vs ama değişemedik ikimizde.

yanlış anlaşılmasın oğlum benim yanımdaydı

Oncelikld 10 gundur neden konusmuyor bilemedigim icin bu konuda bir yorum yapamam
Ama adam sizi aldatmis be kardesim. Karsidaki de insandi. Robotla konusmadi ya.keşke buna izin vermeseydiniz

ben en çok boşanırsam bundan daha büyük sorunlarla boğuşursam diye korktum. anne babasını yakın zamanda kaybetmiş biri olarak hayat zaten anlamsız geliyor sınav dünyası sürekli sınava tabi tutuluyoruz. daha zor bir sınav mı acaba boşanmış anne olmak
Ben de yakın zamanda annemi ve babamı kaybettim. Allah sabırlar versin, halini tahmin edebiliyorum. öncelikle bu acıyı biraz sindirdikten sonra bir karar vermeni öneririm. Şu an karar vermek için doğru zaman olmayabilir, daha büyük bir sıkıntı olabilir senin için. Şartların dışarıdan boşanmayı gerektiriyor gibi görünse bence boşanmaya hazır değilsin ve zamanlamayı bir kez daha gözden geçir.
Gelecek kaygısı hepimizde var. Klişe der ki: en kötü karar, karasızlıktan iyidir.
Hakkında hayırlısı canım, Allah yardımcınız olsun.

Oncelikld 10 gundur neden konusmuyor bilemedigim icin bu konuda bir yorum yapamam
Ama adam sizi aldatmis be kardesim. Karsidaki de insandi. Robotla konusmadi ya.keşke buna izin vermeseydiniz

konuşmama sebebi benim ondan izin almadan altlığını hazırlamadan ablama gidiyorum demem. onun için takıntı konusu bu. beni aldattığı için ve tavırları için eniştem onun istemedi evlerinde. o zamanın kızgınlığıydı bu bugün gitse ablama yine misafir eder ablam da eniştemde. o yüzden sürekli benim istenmediğim yere sen neden gidiyorsun ve oğlumuzu götürmek istiyorsun diyor. anlamıyor ki başka kimsem yok .

konuşmama sebebi benim ondan izin almadan altlığını hazırlamadan ablama gidiyorum demem. onun için takıntı konusu bu. beni aldattığı için ve tavırları için eniştem onun istemedi evlerinde. o zamanın kızgınlığıydı bu bugün gitse ablama yine misafir eder ablam da eniştemde. o yüzden sürekli benim istenmediğim yere sen neden gidiyorsun ve oğlumuzu götürmek istiyorsun diyor. anlamıyor ki başka kimsem yok .

Enisteniz zaten kotu bir sey oldugi icin degil ALDATILDIGINIZ icin istememis evine. Esiniz saglikli düşünemiyor galiba..

merhaba,
biz 8 yıllık evliyiz ve evlendiğimiz günden beri hep sıkıntılar yaşıyoruz. 7 yaşında bir oğlum var mutlu bir çocuk, öyle olması için ikimizde elimizden geleni yaptık yapıyoruz. ama sorun şu;
biz başka insanlarız ben mantıksal o duygusal, mutsuzuz çünkü ikimizi mutlu eden şeyler birbirinden çok uzak, onun için 3 kişilik ailemiz yeterli başka insanlara gerek yok benim için kalabalık bir yaşam mutluluk veriyor...

herşeyi bu kadar farklı iki insan evliliği paylaşmıyor sadece katlanıyor. oğlumuz için katlanıyoruz ama bu beni bunalıma sokuyor.. ayrılmaya cesaretim yok ama mutsuzluktan öleceğim, kocam travmatik bir kişilik çocukluk travmaları var ama bir türlü doktora gitme konusunda ikna edemedim. ona göre herşeyin en iyisini o biliyor benim düşüncelerim hep yanlış.
annem babam vefat etti bir ablam var ve onunla da görüşmeme kendince nedenler uydurarak engel oluyor daha doğrusu hiç gitmesem görüşmesem çok iyiyiz. gideceğim dediğimde tersi dönüyor gidebilirmişim ama oğlumu götüremezmişim. bütün arkadaşlarımla uzaklaşmama neden oldu. geçen yıl beni sanal olarak aldattığını öğrendim ona göre bu aldatma değil fiziksel bir aldatma yok diye ancak benim ona hiç güvenim kalmadı. hep suçlu beni yapıyor. olanları kabul ediyor ama sorumlu beni tutuyor ona arkamı dönünce ne yapacağını şaşırıyormuş. vs vs...
boşanmak istiyorum ama merhametim bana engel oluyor, ev arkadaşı olmak mı doğru seçenek oğlum için bilemiyorum. sizce ne olur en düzgünü??

Eşinizi degilde birlikte bi evlilik terapistine gitmelisiniz bence.

Enisteniz zaten kotu bir sey oldugi icin degil ALDATILDIGINIZ icin istememis evine. Esiniz saglikli düşünemiyor galiba..

sağlıklı düşünemediği aşikar. normal değil düşünceleri ama ona göre normal. terapiste gittiğimizde kendi değildi olması gerekendi. hiç kimseyle dertleşmiyor çünkü kimseye özünü açamıyor.

X