- Konu Sahibi herseygizlisakli
-
Ben eşime tek git desem suratıma tuhaf tuhaf bakar yani ne yapcak tek başınahadi bi arkadaşı yanında gitsin deseniz, uçak bileti isim değişikliği olmaz zaten o yandı gitti, sadece oteller odendiyse orda ortak kalırlar. Yine de gerek var mı yani? Bizim sevmediğimiz şeyler bunlar.
Ay bu da hiç aklıma gelmedi, gerçekten biraz yanlis tercih tek gitmek icin, paris barselona falanYani yani zaten Barceleona atesli bir sehir, her yerde ciftler olacak adam sap gidip ne yapsin
O aylarda doktorundan izin alarak sende gidebilirsinGünaydın herkese,
Dert sayılmaz ama başlık bulamadım kendime :) Aylar önce, gebelik düşüncesi olmadan vize başvurusnda bulunduk. Yılbaşına doğru bir seyahatimiz olacak, normalde bunun ardından bir seyahat daha yapacaktık ancak gebeliği öğrenince iptal ettik. 7-8 aylık iken benim gitmem zor elbvet. Ancak eşimi gönderelim istiyorum, o da benim 7-8. aylarım oldığundan istemiyor. Siz olsanız kocanızı gönderir miydiniz 2 3 günlük bir tatile bu durumda
Ay bu da hiç aklıma gelmedi, gerçekten biraz yanlis tercih tek gitmek icin, paris barselona falanBen sıkılma üstünden değerlendirdim hep, yani tek başına gezmek benim için aşırı saçma ve sıkıcı. Bir şeyler görüp üstüne yorum yaparak geziyorum çünkü. Tur falan olsa hadi neyse gitsin de yine de gitmez de işte en azından daha mantıklı olurdu bizim için
Biz kedimizi bırakamadığımızdan ayrı tatil yapmaya alışkınız benim için anormal değil ancak gebelik o kadar ilerlemişken yalnız kalmanız doğru değil bence. Yakınınızda anne, kv gibi birileri varsa düşünülebilir ancak tamamen yalnız olacaksanız göndermeyin. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşGünaydın herkese,
Dert sayılmaz ama başlık bulamadım kendime :) Aylar önce, gebelik düşüncesi olmadan vize başvurusnda bulunduk. Yılbaşına doğru bir seyahatimiz olacak, normalde bunun ardından bir seyahat daha yapacaktık ancak gebeliği öğrenince iptal ettik. 7-8 aylık iken benim gitmem zor elbvet. Ancak eşimi gönderelim istiyorum, o da benim 7-8. aylarım oldığundan istemiyor. Siz olsanız kocanızı gönderir miydiniz 2 3 günlük bir tatile bu durumda
Bırak gitsin,dönerseee senindir. :))Günaydın herkese,
İstemiyorsa adamın aklına zorla düşürme işte karışmaGünaydın herkese,
şu karikatür annene gelsin o zaman:)Ben bunun en önemli örneğini kendi anne babamda gördüm. Sürekli dipdibe olmaktan annemin Boguluyorum artık patlamaları olmuştu. Bir yere gidiyorlar beraber giderlerdi, evde beraberler bir de aynı yerde çalışıyorlardı. Annem çok ciddi psikolojik problemini çekti bunun kendine özel alanı olmayışının
niye be , camp nou'yu falan gezer iste :)Yani yani zaten Barceleona atesli bir sehir, her yerde ciftler olacak adam sap gidip ne yapsin
İyi de öyle tadı olmaz ki, hem beraber planladığınız için hem de tek başına napacak ki?
Tabi ki. Gezsin aşkımsuGünaydın herkese,
Gonderırım tabı kiGünaydın herkese,
durumu nasıl idare edeceğimi görmek istedim cümleniz bana biraz abartı geldiHayat neler getirir bilmiyoruz ve insan evlense dahi cocuk olsun olmasın tek basına herşeyin üstesinden gelebilmeli,size katılıyorum.Şöyle bir durum geçti basımdan.Bir operasyon icin sehir dısına gitmem gerekti ve yanımda gelen arkadasim son dakika golü atıp ameliyata gireceğim vakit beni tek bırakmıstı,ameliyattan sonra kendime geldigimde esimle konusurken bana; ne yapabileceğini görmek istiyorum, ben olmasam bu durumun üstesinden nasıl gelirdin? Baktın olmuyor ucakla 2 saatte yanındayım suan gel dersen yine gelirim sen nasıl istiyorsan ona göre hareket edelim dedi.Düsündüm ve gercekten durumu nasıl idare edecegimi görmek istedim,1 hafta sonra tek basıma döndüm evime.Kendime olan özsaygım ve güvenim daha da arttı asırı iyi hissettim kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?