ben boğayım, erkek arkadaşım da yengeç, biz 4 yıldır birlikteyiz canım ben bizden uyumlusunu görmedim :) maşallah :)
bi çok yerde de boğa kadını-yengeç erkeği en uyumlu burçlardandır fln diye okumuştum. ben biraz özgürlüğümü seviyorum o da biraz(!) kıskanç ama iki taraf da anlayışlı olunca orta yol bulunuyor. ilk başlarda kıyafetime vb. karışmasına tahammül edemiyordum hatta çok fazla sorun yaşadık bu yüzden ama zamanla o şartları esnetti ben de tahammül etmeyi öğrendim ya da birbirimize alıştık diyeyim :). herkes aynı olmaz tabi ama eğer seninki de benim yengeçim gibiyse sadakati konusunda ona kendinden bile çok güvenebilirsin :) onu kendine bağladığın anda gözü başkasını görmez asla. ben ikimizde en çok karşılıklı anlayışlı olmamızı bir şekilde orta yolu bulup ikimizin de üzülmemesine çaba göstermemizi seviyorum. bu durum burçlara bağlıysa sizde de öyle olacaktır :) bi de boğa kadını tam olarak kabul etmese de erkeğinin güçlü olmasını ipleri biraz elinde tutmasını da seviyo sankim :) yengeçte bu da var. elimden geldiğince açıklamaya çalıştım işte galiba bi yengeçle evleneceğim demişsin bizim 4 yıl oldu ama daha o aşamaya gelemedik bazı engeller var malesef daha 1.5 2 yıl kadar beklememiz gerekicek, şimdilik hayaliyle yaşıyoruz :)