Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar eşi veya sevgilisi saç ektiren varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi carpediem_zeynep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
C

carpediem_zeynep

Ziyaretçi
benim sevgilim çok taktı dökülüyo saçları ektircem diyip duruyor fiyat olarak bilgisi olan varmı sevgilisi veya eşi ektiren varsa memnunmu ?

dayım ektirdi ama pişman oldu çünkü ektirdikten bir kaç hafta sonra döküldü hemde sadece 30 saç teli ektirdi saç telinin 10 tanesi 1 milyar ee dayım 30 tane eklettirdi 3 milyar ektirmesin derm bunlar ucuz fiyatı yani

benim de bir iş arkadaşım ektirmişti saçları epey dökülmüştü sadece tepesine ektirmeye parası yetti :) 4-5 milyar vermişti 2 sene önce epey bi acı çekti bandajlar falan ama daha kötü oldu kafasının tepesinde bi tüy yumağı gibi kaldılar çok komik görünüyodu valla saçı düz normalde ama ektirdikleri kıvırcık çıktı çok kaliteli yerlerde ektirmek gerekiyomuş gerçekten iyi araştırmak lazımmış

benim aşkımda ilerleyen yıllarda kel olacak gibi ektirmeyi düşünüyor o da söyleyimde ektirmesin barii.. hem bende istemiyorum zaten ben aşkımı kelde severimŞeniz

eğer kaliteli ve düzgün eken bir yerde olursa başarılı sonuç elde ediliyor

düzgün bir yerde ektirip olumlu sonuçlar alan arkadaşlar yok mu?

arkadaşlar peki kadınlarda görülen kellik için tedavi konusunda bilgisi olan ve doktor adı verebilecek olan var mı? yardımcı olursanız çk sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…