Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlareşi veya sevgilisi saç ektiren varmı?
Konu Sahibicarpediem_zeynep
Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
dayım ektirdi ama pişman oldu çünkü ektirdikten bir kaç hafta sonra döküldü hemde sadece 30 saç teli ektirdi saç telinin 10 tanesi 1 milyar ee dayım 30 tane eklettirdi 3 milyar ektirmesin derm bunlar ucuz fiyatı yani
benim de bir iş arkadaşım ektirmişti saçları epey dökülmüştü sadece tepesine ektirmeye parası yetti :) 4-5 milyar vermişti 2 sene önce epey bi acı çekti bandajlar falan ama daha kötü oldu kafasının tepesinde bi tüy yumağı gibi kaldılar çok komik görünüyodu valla saçı düz normalde ama ektirdikleri kıvırcık çıktı çok kaliteli yerlerde ektirmek gerekiyomuş gerçekten iyi araştırmak lazımmış
benim aşkımda ilerleyen yıllarda kel olacak gibi ektirmeyi düşünüyor o da söyleyimde ektirmesin barii.. hem bende istemiyorum zaten ben aşkımı kelde severimŞeniz