eşi veya kendi polis olup depremden sonra vanda doğu görevi yapanlar memnunmusunuz??

eslem4112

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
2.054
101
32
kızlar eşim ağustosda 3yılını doldurucak polislikte bu sene ilk şarkımız geldi ibgamızı verdik pek gitmek istemioruz bu sene ama yinede seçim yapmak zorundaymışız bizde ilk tercihe vanı yazdık büyük ihtimal çıkıcak orası çünkü kimse yazmamış deprem oldu diye herkes vanda deprem oldu lojman yok konteynırlarda kalıomuş polisler filan dediler orda olanlar polislik mesleği için nasıl bi yer lojmanı varmı şehir yaşanalısı bi yermi aktiviteleri varmı ben doğma büyüme izmitliyim eşimde öle ilk defa başka bi şehirde yaşıycazz

canım bir Vanlı olarak yazayım canım medya Vanı çok farklı anlatıyor ama gelen herkes çok şaşırıyor Vanımız güzel insanlarımızda iyi kimse depremden dolayı dışarda kalmadı ayrıca konteynırlarda kaldırılıyo artık herkes evlere yerleşiyor yani polis lojmanları var ve ayrıca bir sürü toki konutu yapıldı ve kiralarıda uygun 3+1 konutlar 250-350 o civarlar ayrıca şehrimiz yaşanılası bir yer merak etmeyin burda yaşayanlar nasıl yaşıyosa sizde yaşayabilirsiniz

çok teşekkür ederim cnm ilgilendiğin için başta şunu söyliyim yanaşısı biyer mi derken lütfen beni yanlış anlama tabiki heryer de insanlar yaşıo bende yaşarım benim orda kastettiğim dışardan gelen bi insan oranın kültürünü yaşayışını bilmeyen insan nasıl yaşayabilir bana görede izmit çok çok güzel bi yer ama dışardan gelen bi insana belki güzel gelmeyebilir umarım anlatabilmişimdir ben vanı araştırdım çok güzl bi yere benziyo ama bu deprem olayı kafamı karıştırdı kiralar çok yüksek 2+1 evler 500 600 filan diye okudum internetten eğer senin deiğin gibiyse çok çok iyi bide benim isteğim denizi olmasa bile ufacıkda olsa bi suyu olsundu çünkü ben evlenmeden öncede şimdi de sabah kalktığımda camdan baktığımda izmit körfezi ayaklarımın altında denize çok alıştımm sanki deniz görmezsem yapamam gibi gelioo vanı gölü olduğu için istedikk bakalım artık hayırlısı neyse o olur inş..

tamam yanlış anlamadım canım deprem olduğu zaman kiralar çok yüksekti fırsatçılık yaptılar biraz ama şimdi toki konutları yapıldı bir sürü oraların kiraları düşük olunca kimse bu fırsatçılık yapanların evini tutmayınca onlarda düşürdü tokiler ideal yani iki kişi için bende su olmayan bir yerde yaşayamam gölümüz deniz kadar nerdeyse yani merak etme hele ki edremitte tokilerde kalırsanız ordada göl manzaralı süper pişman olmayacaksınız inşallah

ayy saol cnm yaa içim rahatladı biraz inş. güzel bi ilçesi düşerde rahat ederiz mesela kocaeli çok güzeldir ama kocaelinin ilçesi gebze var polislik için çok zpr bi yer çok karışıkk orası doğu görevi gibi polisler için son olarak bişi daha soriyım cnm orda hangi partiden belediye başkanıı

canım yazdım ama gelmedi nedense net gidip geliyo ondan galiba gebzeyi biliyorum 10 gün orda kaldım eşim askerdi o sıralar izmitede geldik seka parka bayılmıştım belediye başkanı ne yazıkki BDP den

canım yazdım ama gelmedi nedense net gidip geliyo ondan galiba gebzeyi biliyorum 10 gün orda kaldım eşim askerdi o sıralar izmitede geldik seka parka bayılmıştım belediye başkanı ne yazıkki BDP den

hadi yaa bak bu bdp işi moralimi bozdu şimdi tühh
ayy bizim sekaparkımız çok güzeldir cnmm yaz gelsede gitsek die beklioruz valla eşimle nişanlıyken çok giderdik o zaman eşimin izmitte polis olucağı belli değildi tabi bizde tayin yerleri düşünüoduk bi akşam gittik sekaparka oturduk deniz kenraına eşim bi denize baktı bi bana baktı biz bu güzelim denizi bırakıp nasıl gidicez dedi o kadar kötü olmuştum ki ağlamamak için zor tutmuştum kendimi allaha şükür ilk görevimizi izmitimizde yapabildikk eşimin okulda dereceye girmesiyle ama şimdi yine gidicez allahım hakkımızda hayırlısını versin inş... insanın yaşadığı büyüdüğü yeri bırakıp gurbete gitmesi gerçekten çok zormuşşş

moralini bozma canım boşver sen onları biz öyle yapıyoruz evet canım gurbetlik zor tabi ama görev yapacak bişey yok eşimin kuzeni gebzede polisti bizde orda kalmıştık izmite de gelmiştik gezmiştik güzeldi yani Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah

aminn cnm aminn eğer kalmamız hayırlıysa kalalım ama gitmek hayırlıysa rabbim hayırlı bi yer nasip etsinn inş...

var canım havaalanı herbirşeyimiz var merak etme merkeze 15 dk falan

iyi bari gerçi şimdiye kadar hiç uçağa binmedim binebilirmiyim de bilmiorum acaip bi yükseklik korkusu var bende ama mecbur izmit nere van nere haritanin iki ucu nerdeyse otobüsle çekilmez uçağa mecburuz

eslemcim... hayırdır cnm şark göreviniz çıkmış...
ne zamndır uğramıyordun kk.ya merak ettim valla.
nasılsın....
yolculuk ne zman?

eslemcim... hayırdır cnm şark göreviniz çıkmış...
ne zamndır uğramıyordun kk.ya merak ettim valla.
nasılsın....
yolculuk ne zman?

ayy cnm yaa artık pek girmek istemiorum bizim topiğe çünkü sürekli aklımda bebek konusu oluyo ben artık bu konudan uzaklaşmak istiyorum kafamda olmasın istiyorumm ondan yani sen nasılsın mercimek nasıl baya büyümüş 8 haftalık olmuş ne güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inş...
cnmm doğu görevimiz geldi bu sene ibga verdik gitmek istemioruz ama belli olmaz kabul edilmeyebilirmiş eğere kabul etmezseler haziranda yolcuyuzz cnmm

En güzeli cnm uzaklaşmak ,fazla düşünmemek ama bu kadar da özletme kendini,arada bi merhaba de yani....
rüyacan da yok ortalıkta....dualarım sizinle, biz çok şükür büyüyoruz işte..
Rabbim hayırlı zaman da size de nasip etsin inşallah.....

canım benim hakkınızda hayırlısı olsun...
o görev öyle yada böyle mutlaka yapılacak, bence bir an önce gidin,bir an önce bitsin...

cnm biz rüyayla facede telde filan görüşüyoruz istersen sende özelden faceni yaz bana senlede görüşürüz arada
cnm evet er yada geç yapıcaz zaten bu sene olmazsa seneye gitmek istiyorumm çok ilerletmenin manası yokk

kuzum Allah gönlünüze göre versin inşallh. eş ile olduktan sonra heryer güzeldir canım benim. Allah mutluluğunuzu bozmasın.

kuzum Allah gönlünüze göre versin inşallh. eş ile olduktan sonra heryer güzeldir canım benim. Allah mutluluğunuzu bozmasın.

amin cnm çok saol tabiki öle bazen bunalıp keşke ibga vermeseydik demio değilim çünkü eşimin akrabaları ailesi benim ailem akrabalarım çok kalabalık yetişemiorumm eşimin akrabaları çok iyiler saolsunlar ama her gittiğimizde evlendikten sonra gelmiosun artık filan diolar sanki ben götürmüyomuşum gibi ben kendi halalarıma dayılarıma doğru düzgün hiç gidemiorum dayıma geçen sene ramazanda gittim halama bu ramazanda gittim amcamada yeni akraba günü var diye kendim gittim herkesin tribini çekmekten yoruldum akrabalara ailelere yetişmekten kendimize hiç vakit ayıramaz olduk o yüzden bazen gidiyimde kendimi dinliyom diorumm
baya dertliymişim bende hee

cnm benim face im yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…