Gebeliğe Hazırlık Eşi varikosel olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bayan07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2020
117
67
48
26
Yardımcı olurmusunuz eşimde varikosel vardi 3 sene olacak ameliyat olalı hala gebelik olmadı tup bebek denedik oda olmadı eşime keçiboynuzu pekmezi iciriyorum bol bol keçi boynuzunu kaynatıp iciriyorum kuruyemişler yediriyorum faydası olurmu bilmiyorum ama bi degisiklik yok yardımcı olurmusunuz 🤲😔😔🤲🤲

Degerlerinizi yazarmısın canım şuanki sperm sayınız ve hızınız nedir

En son 6 milyondu birdaha yaptırmadım en kısa zamanda tekrar yaptircaz

Yardımcı olurmusunuz eşimde varikosel vardi 3 sene olacak ameliyat olalı hala gebelik olmadı tup bebek denedik oda olmadı eşime keçiboynuzu pekmezi iciriyorum bol bol keçi boynuzunu kaynatıp iciriyorum kuruyemişler yediriyorum faydası olurmu bilmiyorum ama bi degisiklik yok yardımcı olurmusunuz 🤲😔😔🤲🤲
Merhaba. Benimde eşimde varikosel var ve gecen ay bunu öğrendik. 8 aydırda cocuk istiyoruz. Ve bu sabah hamile olduğumu öğrendim çok umutsuz olduğum bir anda 🙏🏻 Eşim daha amelıyat olmadı antıbıyocal diye bi ilaç verdi bunu kullandıktan sonra amelıyat olucak dedi. Ve ben o sıra hamıle kaldım testim pozitif az öncede kan testi vermeye gittim. Bakalım hayırlısı.. öncelikle sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir çay bardağı çakşır suyu içirdim. Akşamları ise kırkkilit otunu kaynatıp içirdim bir çay bardağı yine tekrar bir çay bardağı çakşır suyu ve yatmadan önce tekrar keçi boynuzu pekmezi yedirdim ve gün içindede bolca yaban mersini,fındık verdim. Ben bunlarla sonuc oldum belki sana bir katkım olur Allah isteyen herkese versin🙏🏻

Varikosel olduğu yalnızca testler ile mi belli oluyor belirti olmuyor mu kizlar testte mi çıkıyor

Varikosel olduğu yalnızca testler ile mi belli oluyor belirti olmuyor mu kizlar testte mi çıkıyor
Bizim şöyle oldu çocuk istiyordum kendiliğinden kalmadı bı gidelim dedim hem ben muane oldum hem eşim muane oldu eşimde varikosel olduğunu öğrendik doktor muane ediyor öğle ogreniyorsunuz sonra ameliyat falan oldu üzerinden 2 sene geçti olmadı tup bebek denedik tutmadı bende neler icirdim neler yaptım çok düşük eşimin sonuçları hiç yükselmesi sonuçları bize tuo bebek diyorlar sürekli yinede bı gidin muane olun derim gecikmeden

Bizim şöyle oldu çocuk istiyordum kendiliğinden kalmadı bı gidelim dedim hem ben muane oldum hem eşim muane oldu eşimde varikosel olduğunu öğrendik doktor muane ediyor öğle ogreniyorsunuz sonra ameliyat falan oldu üzerinden 2 sene geçti olmadı tup bebek denedik tutmadı bende neler icirdim neler yaptım çok düşük eşimin sonuçları hiç yükselmesi sonuçları bize tuo bebek diyorlar sürekli yinede bı gidin muane olun derim gecikmeden
Doktorunuz ilac vermedi mi? Benim esim gecen ay ameliyat oldu 3,6 ve 9. Aylar kontrole gidip tekrardan testlerine bakilicak, 3. Ayda bir duzelme olmamasi halinde doktor ilac vericegini soylemisti bize

Yedirdiğiniz içirdiğiniz keçi boynuzu ve kuruyemişlerin katkısı olur da sonucu görmek ve elde objektif bir şey olması için eşinizin sperm testine bakmak lazım. Ameliyat sonrası 3 yıl olmuş, korunmasız cinsel ilişkide bulunuyorsunuzdur, hamile kalamadıysanız spermleri değerlendirip ona göre konuşulabilinir. Endişeye de mahal yok, gebelik için çok sayıda yol-yöntem var.

Varikosel spermlerin içinden geçtiği kanalın etrafındaki damarların genişlemesidir. Elle muayene ve Doppler ultrason ile testis ve kanal etrafı damarlar değerlendirilerek tanı konur. Varikosel nedeniyle sperm sayı ve kalitesi etkilenir. Dölleyemeyecek kadar sayı ve kalite yetersizliği durumunda ameliyat yapılır.

Back
X