Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim eşim varikosel diye bir hastalık belirdi. Bu kısırlığa yol açıyormuş. Ameliyatı öneriyorlar. Bu gibi durumda olanlar varmı aranızda.
benim eşimde de iki taraflı varikosel vardı sperm sayısını düşürüyor kalitesini bozuyor ve doğal yollarla hamile kalma şansın azalıyor benim eşim ameliyat oldu kolay bi ameliyattı herhangi bir sıkıntısı olmadı sadece 15 gün cinsel ilişki yasaktı sperm sayısı yükseldi fakat sonra yine düştü ben bu arada hamile kalamadım ve aradan 5 yıl geçti şu an tüp bebek tedavisi görüyorum cuma günü transfer yapılacak eğer sayı çok düşükse tüp bebek öneriliyor ama hiç bir şey imkansız değildir asla olmaz demiyor doktorlar normal yolla da olabılır ama şans düşük diyor biz daha fazla beklemek istemedik sizde en güzeli bir sperm analizi yaptırın ve sayıya hareketliliğe göre durumu doktorunuz değerlendırsın bu durum eşinizin psikoljisini de bozabılır ona destek olun sevgiler.............
Kızlar benim eşim varikosel diye bir hastalık belirdi. Bu kısırlığa yol açıyormuş. Ameliyatı öneriyorlar. Bu gibi durumda olanlar varmı aranızda.
merhaba benim eşimde de varmış nişanlıyken doktora gitmiş 6 sene önce falan demiş sperm sayısı az çocuğun bi iki sene içinde olur demiş daha sonrada bi sorun olcanı sanmıyorum demiş bizim evlendikten bir sene sonra çocuğumuz oldu şimdi tekrar istiyorum ama 8 aydır deniyoruz olmuyo bilmiyorum sebebi bumu