Eşi varikosel ameliyatı olup hamile kalan var mı

mia5301

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2025
5
0
1
26
Merhaba bu siteye yeni kayıt oldum çünkü artık birileri ile konuşmam gerekiyor 2 yıldır uğraşıyorum fakat hala hamile kalamadım nişanlım sperm testi vermiyor ben sağlıklıyım diyor 5 sene önce varikosel ameliyatı olmuş eski sperm testini bulup doktora götürdüm ve ileri hareket 0 gebe kalamazsın dedi şimdi keçi boynuzu içiriyorum zorla lütfen yaşayanlar yardımcı olabilir mi

Hiçbirsey care olmuyor benim eşimde varikosel ameliyat oldu onunda 0 hareket tek çare tup bebek .biz öyle yaptık tup bebege başvurun özelde

Hiçbirsey care olmuyor benim eşimde varikosel ameliyat oldu onunda 0 hareket tek çare tup bebek .biz öyle yaptık tup bebege başvurun özeldey

Hiçbirsey care olmuyor benim eşimde varikosel ameliyat oldu onunda 0 hareket tek çare tup bebek .biz öyle yaptık tup bebege başvurun özelde
Yaşınız kaçtı ben kendim gittim doktora sağlıklı beslenme ve takviye ile düzelebilceğini söyledi ama hala bir gelişme yok

Ben 27 yim bütün kontrollerimi yaptırdım doktorum bana bugün istesen hamile kalırsın dedi ovülasyon testlerim çift çizgi eşim 31 yaşında doktor acele etmemizi söyledi yaşı ilerlerse daha zorlaşırmış

Oyalamak icin öyle söylüyorlar bende bekledim doğal gebelik olmuyor varikoselde tüp bebekle gebe kaldım. Bence mutlaka özele gidip tup bebek yaptiriin en azından 1 bebegi garantiye alın diğerlerini doğal olarak denersiniz.

Öncelikle geçmiş olsun. Benim eşim de varikosel ameliyatı olmuştu ameliyat sonrası 4-5 ay sonra hamile kalmıştım oğlum 13 yaşında şuan. Ameliyat sonrası keçiboynuzu pekmezi tüketti her gün.

Öncelikle geçmiş olsun. Benim eşim de varikosel ameliyatı olmuştu ameliyat sonrası 4-5 ay sonra hamile kalmıştım oğlum 13 yaşında şuan. Ameliyat sonrası keçiboynuzu pekmezi tüketti her gün.
Benim eşim varikosel ameliyat oldu bende sorun yoktu ameliyat üzerine yıl geçti genede dogal gebelik olmadı mecbur tup bebek ile gebe kaldim

Varikosel bizdede vardı tüp bebek tek çare dediler bizim sayımızda azdı morfolojimizde sıkıntıliydi ameliyat kesin çözüm değil dahada azalabilir yanıtını alınca direk tüp bebek yaptık biz yani eşiniz ameliyattan sonra dahada azalmista olabilir oyuzden tekrar bir test vermeli bir sorununuz var ve bu büyük bir sorun hamileliği engelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…