Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum eşim gitmiyor hastaneye kafama taktiğim için olmadığını düşünüyor kendi doktoruna ameliyattan sonra gitti 1 kere doktor çok iyi dedi ama test yapmamıştı ultrasondan baktı eşimeOnceki degerleri nasildi simdi nasil peki gelisme var mi
Ovulosyon testine başladım geçen ay ama yakalayamadım köyü çizgileri bu ay bakalım ne olacak şuan adetliyim biter bitmez başlayacağım evet canım isteksizlik var eşimde bunu kabul ediyor doktora söyledik bildiği tüm ilaçları içti eşim dışardan ilaçlar aldık ama nafile işe yaramıyor hadi istediği geçtim bi şekilde yolunu buluyorum ayıptır söylemesi doktor bize sizin bebeğiniz sizin yüzünüzden olmuyor görev olarak yapıyorsunuz zevk almanız lazım dedi hıh işte bizde o yok en uzun ilişkimiz 10 dakika bile yokEvet siklastrmak gerekyr bu varikosel isteksizliktemi ypyr acaba blmyrm total testeronuna baktrn esnzn yumurtlamatesti kullan cnm belki yumurtlama gunune denk glmydr
Benim esim de cift tarafli ameliyat oldu bugun 2 ay oldu bizde bekliyoruz insAllah olur cok istiyoruz 2 bucuk yillik evliyizAmin inşallah tez vakitte sağlıkla öğrenirsin gebeliğini ben gebe olduğumu öğrendim 4 gün sonra kanamam başladı o duygu varya o 4 gün ya sadece 4 günlük duygu apayrı birşey allahım her isteyene yaşatsın o duyguyu inşallah![]()
Merhaba esim bir bucuk ay once varikosel ameliyati oldu cift tarafli... bu ameliyati yasayanlar ne kadar zaman sonra hamile kaldiniz cok merak ediyorum yardimci olur musunuz ?
Doktor da bize oyle dedi kesin bir sonuc degil ameliyat dedi 6 ay sonra bakicaz eger o zamana kadar olmazsa degerler de dusukse asilama yapicaz dedi... 2 ay oldu bugun daha bakalim bilmiyorum kafam cok bulanik.. siz tekrar degerlere falan baktirdiniz mi ? Ameliyattan sonra ise yaramis mi ameliyat degerler yukselmis miBizim 14 ay oldu ama hala bir değişiklik yok. Ameliyat kesin hamile kalacaksın demek değil . Biz yaşayarak öğrendik ..
Doktor da bize oyle dedi kesin bir sonuc degil ameliyat dedi 6 ay sonra bakicaz eger o zamana kadar olmazsa degerler de dusukse asilama yapicaz dedi... 2 ay oldu bugun daha bakalim bilmiyorum kafam cok bulanik.. siz tekrar degerlere falan baktirdiniz mi ? Ameliyattan sonra ise yaramis mi ameliyat degerler yukselmis mi
Seninki yine cok iyiymis benim esimin ameliyattan once 3 milyondu ameliyat oldu 2 ay gecti daha baktirmadik yukselme var mi yokmu bilmiyoruz... bende ne yapacagimi sasirdim :-(Eşimin sperm sayısı 160 milyondu hala aynı . Biz ileri hızda düzelme olur diye yaptırdık ama hiçbir değişiklik olmadı. Son çare Kaan Aydos'tan randevu aldık DNA hasarı var mı yok mu diye .. Onun önerisine göre hareket edeceğiz . Ondan sonraki aşamamız tüp bebek olur sanırım (Aşılama ile daha fazla yıpranmak istemiyorum)
Tabi inş tüp bebeğe hiç gerek kalmadan nasip olur . Olmazsa da çabalamaya devam ..