Gebeliğe Hazırlık Eşi varikosel ameliyati olanlar !!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tgcshn81

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
92
9
6
32
Merhaba esim bir bucuk ay once varikosel ameliyati oldu cift tarafli... bu ameliyati yasayanlar ne kadar zaman sonra hamile kaldiniz cok merak ediyorum yardimci olur musunuz ?

Bnm esimde yeni oldu 3 ay sonra bakcz bklm sonuclar ne olck ama genelde amelyttn snra 3 6 ay arasi hamile klnlari duydum

Ameliyattan en az 3 ay en fazla 9 ay sonra gebe kalınıyor yani tanıdığım çoğu kişide öyle oldu ama eşim çift taraflı ameliyat olmasına rağmen hala bebeğimiz olmadi 6.nci ayımıza gireceğiz doktor eşimi ameliyat ederken 4 ay sonra gebeyim diye geleceksin yanıma dedi ama gittigim her doktor gibi oda yanıldı inşallah sizler gebe kalırsınız

Onceki degerleri nasildi simdi nasil peki gelisme var mi
Bilmiyorum eşim gitmiyor hastaneye kafama taktiğim için olmadığını düşünüyor kendi doktoruna ameliyattan sonra gitti 1 kere doktor çok iyi dedi ama test yapmamıştı ultrasondan baktı eşime

Bz 5 aydr korunmadik ama olmadi bastan yptrdk kontrolleri bndede prolaktn yuksekligi cikmisti o dustu 3 ayda oyle denedik yine olmadi ve yumurtlamatesti fln kullnydum iste degerleri dusuk cikinca varikosel cikti grade 3 gittikce degerlr dustu iste yeni amelyt oldu

Bizde 3 yıldır deniyoruz olmuyor 1 tane kimyasalim oldu adetten önce öğrendim gebe olduğumu adet gününde de kanamam oldu öğrenmemiş olsam adet oldum sanardim şimdide ondan korkuyorum çalıştığım için hastaneye gidemiyorum sağlık ocağı benden bıktı zaten acaba diyorum gebe kalıyorum da yine mi kimsayal oluyor düşüyor evet benim eşimde microcerrahi oldu hakkımızda hayırlısı ama bizim pek normal ilişkimizde olmuyor zaten geçen ay sadece 3 defa ilişkiye girmişiz düşün yani o derece hoş 1 hafta şehir dışındaydı ama yine yetmez 3 hafta da 3 defa

Evet siklastrmak gerekyr bu varikosel isteksizliktemi ypyr acaba blmyrm total testeronuna baktrn esnzn yumurtlamatesti kullan cnm belki yumurtlama gunune denk glmydr

Evet siklastrmak gerekyr bu varikosel isteksizliktemi ypyr acaba blmyrm total testeronuna baktrn esnzn yumurtlamatesti kullan cnm belki yumurtlama gunune denk glmydr
Ovulosyon testine başladım geçen ay ama yakalayamadım köyü çizgileri bu ay bakalım ne olacak şuan adetliyim biter bitmez başlayacağım evet canım isteksizlik var eşimde bunu kabul ediyor doktora söyledik bildiği tüm ilaçları içti eşim dışardan ilaçlar aldık ama nafile işe yaramıyor hadi istediği geçtim bi şekilde yolunu buluyorum ayıptır söylemesi doktor bize sizin bebeğiniz sizin yüzünüzden olmuyor görev olarak yapıyorsunuz zevk almanız lazım dedi hıh işte bizde o yok en uzun ilişkimiz 10 dakika bile yok

Is birazda erkekte bitiyr iste erkek dedigin pesini birakmaz yani bizimde sinavimiz bu galiba varikosel geldi bizi buldu bzde 2 sene korunmustuk zaten korunmasatdikta olmucakti bizde mutlu haberi alirz ins

Amin inşallah tez vakitte sağlıkla öğrenirsin gebeliğini ben gebe olduğumu öğrendim 4 gün sonra kanamam başladı o duygu varya o 4 gün ya sadece 4 günlük duygu apayrı birşey allahım her isteyene yaşatsın o duyguyu inşallah :dua:

Amin inşallah tez vakitte sağlıkla öğrenirsin gebeliğini ben gebe olduğumu öğrendim 4 gün sonra kanamam başladı o duygu varya o 4 gün ya sadece 4 günlük duygu apayrı birşey allahım her isteyene yaşatsın o duyguyu inşallah :dua:
Benim esim de cift tarafli ameliyat oldu bugun 2 ay oldu bizde bekliyoruz insAllah olur cok istiyoruz 2 bucuk yillik evliyiz

Merhaba esim bir bucuk ay once varikosel ameliyati oldu cift tarafli... bu ameliyati yasayanlar ne kadar zaman sonra hamile kaldiniz cok merak ediyorum yardimci olur musunuz ?

Bizim 14 ay oldu ama hala bir değişiklik yok. Ameliyat kesin hamile kalacaksın demek değil . Biz yaşayarak öğrendik ..

Bizim 14 ay oldu ama hala bir değişiklik yok. Ameliyat kesin hamile kalacaksın demek değil . Biz yaşayarak öğrendik ..
Doktor da bize oyle dedi kesin bir sonuc degil ameliyat dedi 6 ay sonra bakicaz eger o zamana kadar olmazsa degerler de dusukse asilama yapicaz dedi... 2 ay oldu bugun daha bakalim bilmiyorum kafam cok bulanik.. siz tekrar degerlere falan baktirdiniz mi ? Ameliyattan sonra ise yaramis mi ameliyat degerler yukselmis mi

Doktor da bize oyle dedi kesin bir sonuc degil ameliyat dedi 6 ay sonra bakicaz eger o zamana kadar olmazsa degerler de dusukse asilama yapicaz dedi... 2 ay oldu bugun daha bakalim bilmiyorum kafam cok bulanik.. siz tekrar degerlere falan baktirdiniz mi ? Ameliyattan sonra ise yaramis mi ameliyat degerler yukselmis mi

Eşimin sperm sayısı 160 milyondu hala aynı . Biz ileri hızda düzelme olur diye yaptırdık ama hiçbir değişiklik olmadı. Son çare Kaan Aydos'tan randevu aldık DNA hasarı var mı yok mu diye .. Onun önerisine göre hareket edeceğiz . Ondan sonraki aşamamız tüp bebek olur sanırım (Aşılama ile daha fazla yıpranmak istemiyorum)

Tabi inş tüp bebeğe hiç gerek kalmadan nasip olur . Olmazsa da çabalamaya devam ..

Eşimin sperm sayısı 160 milyondu hala aynı . Biz ileri hızda düzelme olur diye yaptırdık ama hiçbir değişiklik olmadı. Son çare Kaan Aydos'tan randevu aldık DNA hasarı var mı yok mu diye .. Onun önerisine göre hareket edeceğiz . Ondan sonraki aşamamız tüp bebek olur sanırım (Aşılama ile daha fazla yıpranmak istemiyorum)

Tabi inş tüp bebeğe hiç gerek kalmadan nasip olur . Olmazsa da çabalamaya devam ..
Seninki yine cok iyiymis benim esimin ameliyattan once 3 milyondu ameliyat oldu 2 ay gecti daha baktirmadik yukselme var mi yokmu bilmiyoruz... bende ne yapacagimi sasirdim :-(

Back
X