Ovulasyon günlerin eşinle görüştüğünüz günlere denk gelirse tabiki olur canımBenım eşim başka şehirde memur ve 4 ayda 15 gün izine gelebiliyo ve böyle olunca hamile kalmam zorlaşıyo benım gibi olupda hamile kalan varmı ve 3 senelik evliyim
Cok zor oluyor canm bende aynı durumdayım insallah en kısa sürede yanınızda olur sizin gideceğiniz bi yerde olur inşallahBenım eşim başka şehirde memur ve 4 ayda 15 gün izine gelebiliyo ve böyle olunca hamile kalmam zorlaşıyo benım gibi olupda hamile kalan varmı ve 3 senelik evliyim
Ebe nasıl korunuyosunuz diye sorduğunda cevap veremedim eşim çok uzun zamandır yok. Zor oluyo ama oluyo sadece stressiz ve beklentisiz olmak lazım. Ben pepapp diye bi program kullanıyorum adet takibi yapmak için hem ovulasyon günlerini de gösteriyo. Bazen öncesinde arayıp haftasonuna falan denk geliyosa kesinlikle gel diyodumBenım eşim başka şehirde memur ve 4 ayda 15 gün izine gelebiliyo ve böyle olunca hamile kalmam zorlaşıyo benım gibi olupda hamile kalan varmı ve 3 senelik evliyim
Ne kadar sürdü sizinEbe nasıl korunuyosunuz diye sorduğunda cevap veremedim eşim çok uzun zamandır yok. Zor oluyo ama oluyo sadece stressiz ve beklentisiz olmak lazım. Ben pepapp diye bi program kullanıyorum adet takibi yapmak için hem ovulasyon günlerini de gösteriyo. Bazen öncesinde arayıp haftasonuna falan denk geliyosa kesinlikle gel diyodumo gelemediği zamanlar ben ayarlayıp gidiyodum. Sırf o günleri değerlendirmek için. Şuan 13 aylık oldu oğlum
Canım bende pepapp kullanıyordum ama orda gösterilen yumurtlama günlerini değerlendirmeme rağmen sonuç alamıyordum. Bu siteye üye olduktan sonra ovulasyon testiyle tanıştım nasıl yapılıyor nerden alınıyor daha öncesinde bilmiyodum adını bile duymamıştım hattaEbe nasıl korunuyosunuz diye sorduğunda cevap veremedim eşim çok uzun zamandır yok. Zor oluyo ama oluyo sadece stressiz ve beklentisiz olmak lazım. Ben pepapp diye bi program kullanıyorum adet takibi yapmak için hem ovulasyon günlerini de gösteriyo. Bazen öncesinde arayıp haftasonuna falan denk geliyosa kesinlikle gel diyodumo gelemediği zamanlar ben ayarlayıp gidiyodum. Sırf o günleri değerlendirmek için. Şuan 13 aylık oldu oğlum
Siz gidebiliysnz benm eşim süriyede gitsem gidemiyorum gelse gelemiyor sıkıntı işte allah nasip edince demekki oluyor bakalım bu sefer şüphem var inşllh hamilymdirEbe nasıl korunuyosunuz diye sorduğunda cevap veremedim eşim çok uzun zamandır yok. Zor oluyo ama oluyo sadece stressiz ve beklentisiz olmak lazım. Ben pepapp diye bi program kullanıyorum adet takibi yapmak için hem ovulasyon günlerini de gösteriyo. Bazen öncesinde arayıp haftasonuna falan denk geliyosa kesinlikle gel diyodumo gelemediği zamanlar ben ayarlayıp gidiyodum. Sırf o günleri değerlendirmek için. Şuan 13 aylık oldu oğlum
İnşllh amin allah sizide kavuştursunCok zor oluyor canm bende aynı durumdayım insallah en kısa sürede yanınızda olur sizin gideceğiniz bi yerde olur inşallah
Hamile kalmam 6 ay sürdü mesafeler de hala devam ediyo.Ne kadar sürdü sizin
Benimki uygulamadan bir iki gün önce oluyo ama benimki o kadar bariz ki bişey kullabmama gerek kalmiyo anlamak içinCanım bende pepapp kullanıyordum ama orda gösterilen yumurtlama günlerini değerlendirmeme rağmen sonuç alamıyordum. Bu siteye üye olduktan sonra ovulasyon testiyle tanıştım nasıl yapılıyor nerden alınıyor daha öncesinde bilmiyodum adını bile duymamıştım hattaalıp ondan kullandım ve ovulasyon kullandığım ay hamile kaldım. Ayrıca uygulamayla ovulasyonu karşılaştırdım uygulamaya göre nerdeyse 1 hafta önce olmuştu yumurtlamam
Ah ah benim eşim de asker öyle canım isteyince gidemiyodum bende. Sizi çok iyi anlıyorum. Eşim denizci bu korona başlayınca hepsini gemilere hapsettiler aklıma ilk gelenler çocuk sahibi olmak isteyenler oldu .ben de aynı yollardan gectigim için. Allah yardımcınız olsun inşallah meleginiz sizinledirSiz gidebiliysnz benm eşim süriyede gitsem gidemiyorum gelse gelemiyor sıkıntı işte allah nasip edince demekki oluyor bakalım bu sefer şüphem var inşllh hamilymdir
Uygulamanın gösterdiği tarihte kasık ağrılarım oluyodu ama ovulasyon kullandığımda gördüğüm yumurtlama gününde herhangi bi ağrı felan olmadıBenimki uygulamadan bir iki gün önce oluyo ama benimki o kadar bariz ki bişey kullabmama gerek kalmiyo anlamak için
Sağlıkla kavuştursun inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsınızUygulamanın gösterdiği tarihte kasık ağrılarım oluyodu ama ovulasyon kullandığımda gördüğüm yumurtlama gününde herhangi bi ağrı felan olmadıhamileliğimin 3. Ayında kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım ve şu an regliyim biter bitmez ovulasyon testine başlayacam İnşAllah uygulamalarla takip edip işimi şansa bırakmak istemiyorum
İnşAllahSağlıkla kavuştursun inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsınız
Ah ah benim eşim de asker öyle canım isteyince gidemiyodum bende. Sizi çok iyi anlıyorum. Eşim denizci bu korona başlayınca hepsini gemilere hapsettiler aklıma ilk gelenler çocuk sahibi olmak isteyenler oldu .ben de aynı yollardan gectigim için. Allah yardımcınız olsun inşallah meleginiz sizinledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?