Gebeliğe Hazırlık Eşı uzakta çalışıpda hamile kalanalar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ksmtms

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
46
21
3
26
Benım eşim başka şehirde memur ve 4 ayda 15 gün izine gelebiliyo ve böyle olunca hamile kalmam zorlaşıyo benım gibi olupda hamile kalan varmı ve 3 senelik evliyim

Benım eşim başka şehirde memur ve 4 ayda 15 gün izine gelebiliyo ve böyle olunca hamile kalmam zorlaşıyo benım gibi olupda hamile kalan varmı ve 3 senelik evliyim
Ovulasyon günlerin eşinle görüştüğünüz günlere denk gelirse tabiki olur canım

Cok zor oluyor canm bende aynı durumdayım insallah en kısa sürede yanınızda olur sizin gideceğiniz bi yerde olur inşallah

Ebe nasıl korunuyosunuz diye sorduğunda cevap veremedim eşim çok uzun zamandır yok. Zor oluyo ama oluyo sadece stressiz ve beklentisiz olmak lazım. Ben pepapp diye bi program kullanıyorum adet takibi yapmak için hem ovulasyon günlerini de gösteriyo. Bazen öncesinde arayıp haftasonuna falan denk geliyosa kesinlikle gel diyodum o gelemediği zamanlar ben ayarlayıp gidiyodum. Sırf o günleri değerlendirmek için. Şuan 13 aylık oldu oğlum

Biz de aynı durumdayız.. hafta sonuna doğurganlık günü atınca bilet alıyoruzhenüz hamile kalmadım gerçekten çok zor geçen ay ovulasyon yaptım meğerse telefondaki programla hiç örtüşmüyormuş yumurtlama günüm. Valla hamile kalan varsa bizim durumumuza buraya yazarsa bende çok sevinirim.

Ne kadar sürdü sizin

Canım bende pepapp kullanıyordum ama orda gösterilen yumurtlama günlerini değerlendirmeme rağmen sonuç alamıyordum. Bu siteye üye olduktan sonra ovulasyon testiyle tanıştım nasıl yapılıyor nerden alınıyor daha öncesinde bilmiyodum adını bile duymamıştım hatta alıp ondan kullandım ve ovulasyon kullandığım ay hamile kaldım. Ayrıca uygulamayla ovulasyonu karşılaştırdım uygulamaya göre nerdeyse 1 hafta önce olmuştu yumurtlamam

Siz gidebiliysnz benm eşim süriyede gitsem gidemiyorum gelse gelemiyor sıkıntı işte allah nasip edince demekki oluyor bakalım bu sefer şüphem var inşllh hamilymdir

Cok zor oluyor canm bende aynı durumdayım insallah en kısa sürede yanınızda olur sizin gideceğiniz bi yerde olur inşallah
İnşllh amin allah sizide kavuştursun allah sizede hayırlı evlat nasip etsin

Benimki uygulamadan bir iki gün önce oluyo ama benimki o kadar bariz ki bişey kullabmama gerek kalmiyo anlamak için

Siz gidebiliysnz benm eşim süriyede gitsem gidemiyorum gelse gelemiyor sıkıntı işte allah nasip edince demekki oluyor bakalım bu sefer şüphem var inşllh hamilymdir
Ah ah benim eşim de asker öyle canım isteyince gidemiyodum bende. Sizi çok iyi anlıyorum. Eşim denizci bu korona başlayınca hepsini gemilere hapsettiler aklıma ilk gelenler çocuk sahibi olmak isteyenler oldu .ben de aynı yollardan gectigim için. Allah yardımcınız olsun inşallah meleginiz sizinledir

Benimki uygulamadan bir iki gün önce oluyo ama benimki o kadar bariz ki bişey kullabmama gerek kalmiyo anlamak için
Uygulamanın gösterdiği tarihte kasık ağrılarım oluyodu ama ovulasyon kullandığımda gördüğüm yumurtlama gününde herhangi bi ağrı felan olmadı hamileliğimin 3. Ayında kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım ve şu an regliyim biter bitmez ovulasyon testine başlayacam İnşAllah uygulamalarla takip edip işimi şansa bırakmak istemiyorum

Sağlıkla kavuştursun inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…