• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi suskun olan,sohbet etmeyen,gerekmedikçe konuşmayan var mı?

cok haklisiniz !

bardagin dolu tarafini kimse hic gormez, akil fikir bos kisminin bir an once doldurulmasindadir.. Ama hayat her zaman dolu bir bardak sunmaz insanlara..

NOT: konu ile alakasiz, genel olarak dogru bir tespit yapmis arkadas..

Ben başka bi yorumun üzerine yazmıştım :27: evet konuyla alakasız ama içimden geliverdi :51:

Konu dışı,alakasız yorumlar yapılmazsa daha iyi olur!

bende yeni evliyken buna benzer biçok şeyi takardım sorun ederdim ama evlilikte belli bir zaman geçince bunlar aşılıyor bir arkadaşta demiş bebek yok sanırım die bebek olunca öncelikler değişince insan bunları sanırım sorun etmekten vazgeçiyor meşguliyetiniz eşiniz değil bebğiniz oluyor yada bebkte şart değil tabi evliliğin bisüre oturması gerekiyor o size uymaya başlıyor sizde ona boşuna bunları dert etmeyin kesinlikle geçicektir o değişmese bile siz sorun etmekten vazgeçiceksiniz farkında olmadan

bende yeni evliyken buna benzer biçok şeyi takardım sorun ederdim ama evlilikte belli bir zaman geçince bunlar aşılıyor bir arkadaşta demiş bebek yok sanırım die bebek olunca öncelikler değişince insan bunları sanırım sorun etmekten vazgeçiyor meşguliyetiniz eşiniz değil bebğiniz oluyor yada bebkte şart değil tabi evliliğin bisüre oturması gerekiyor o size uymaya başlıyor sizde ona boşuna bunları dert etmeyin kesinlikle geçicektir o değişmese bile siz sorun etmekten vazgeçiceksiniz farkında olmadan

Bu konuda haklısınız evlilik oturunca ve zaman aşımına ugradıgımızda bazı şeyleri sorun etmekten vazgeçiyoruz.

Yeni evli olduğum sıralarda üzüldüğüm ağladığım zırladığım konuların hepsişuanda bana eften püsften sorunlar geliyor...

Ama muhabbet etmek,sohbet etmek eşle iletişim kurmak farklı şeyler diye düşünüyorum.

Bunun zaman aşımından etkilenmesi mümkün gözükmüyor bende,

eşler arasındaki ileşimsizlik sonlarını getirir...

Benim en büyük korkumda bu olduğundan ve hayat boyu mutsuz olmaktan korktuğum için ,

ne yapabilirim düşüncesiyle ve aynı durumu yaşayan kişiler şuan ne durumdalar neler hissediyorlar

Bunlar benim için önemliydi...

Bebek olması demek eşlerin sohbet etmeyeceği,paylaşımlarının azalacağı anlamına gelmiyorki.

Ben bebeğin eşler arasındaki önceliği değiştirmesine karşıyım...

Tabii ki herkesten önce bebeğin gelecek ama bu benim hayatımı etkileyecek diğer tarafı yarım bırakacak şekilde olmamalı...

Merhaba canım ben uzuun zamandır burada değildim yeni girdim sorununu okudum. Bence sorun sende veya eşinde değil yapı meselesi. Bunu aşabilmek için tamamen değişiklik yapabilirsin. Yaz geldi tatile gidebilirsiniz, akşam yemeğe çıkabilirsiniz, sinemaya gidebilirsiniz. Kısacası flört ettiğiniz dönemlerdeki durumuna tekrar döndürebilirsin onu. Bu değişiklik işe yarar belki :/

Merhaba canım ben uzuun zamandır burada değildim yeni girdim sorununu okudum. Bence sorun sende veya eşinde değil yapı meselesi. Bunu aşabilmek için tamamen değişiklik yapabilirsin. Yaz geldi tatile gidebilirsiniz, akşam yemeğe çıkabilirsiniz, sinemaya gidebilirsiniz. Kısacası flört ettiğiniz dönemlerdeki durumuna tekrar döndürebilirsin onu. Bu değişiklik işe yarar belki :/

Merhabalar hoşgeldin;

eşimle geçen hafta konuştum önceki yorumlarımda belirtmiştim.

Yaklaşık 1 haftadır herşey yolunda,eskisi gibi değil.

Değişmesin diye dua ediyorum sadece :)

önerilerini aynen yapıyoruz,işe yarıyor bu defa...

Eskiden bunları yapsak bile sonuç aynıydı.

Şuanda eskiden eser yok:nazar:

Bunun çok fazla bir açıklaması yok aslında. Eşiniz ya sizden, ya üslubunuzdan ya da hayattan sıkılmış. aNLATTIKLARInız ya da anlatış tarzınıza ilgisini yitirmiş.

Kolaylıklar...

Bunun çok fazla bir açıklaması yok aslında. Eşiniz ya sizden, ya üslubunuzdan ya da hayattan sıkılmış. aNLATTIKLARInız ya da anlatış tarzınıza ilgisini yitirmiş.

Kolaylıklar...

Hadi ya öyle mi olmuş gerçekten...

Allah akıl fikir versin size.

Daha yeni ceza süresi bitti ya yeni sataşacak kişiler ve geçmişten gelen kuyruk acısını çıkarmaya çalışıyor ama yanlış yerde ve yanlış kişiyle uğraştığının farkında bile değil...

canım ne yaptınız da nasıl değişti kaçırdım sanırım orayı?
açıkcası ben de benzer bir sıkıntı yaşıyorum; zaman zaman eşime de bahsettim fakat çok üstüne düşmedim çünkü sıkıntımı dile getirdikten sonra her cümleme usulen bir cevap vermeye başlamıştı ve çok yapmacık geliyordu.
çok garip; karı kocalar birbirleriyle sohbet edemedikten anılarını paylaşamadıktan gün çinde başlarına gelenleri konulamadıktan sonra geriye kalan paylaştıkları şeyler yemek yatak vb şeyler değil mi?
ben bu sorunu çözemezsem diye çok korkuyorum çünkü hayat iletişimdir ve eşimle iletişimim olmadıktan sonra evli olmanın gözümde hiçbir anlamı kalmıyor :S
o kendi akrabalarından ya da işinden bahsettiğinde büyük bir ilgiyle dinliyor ve anılarıyla eğleniyor/ üzülüyorum ama ben anlatınca yaa, hmmm, tamam, doğru gibi kelimelerle konu kapanıyor...
yazdıkça ne kadar yalnız hissettiğim geldi aklıma böyle zamanlarda :S

Daha yeni ceza süresi bitti ya yeni sataşacak kişiler ve geçmişten gelen kuyruk acısını çıkarmaya çalışıyor ama yanlış yerde ve yanlış kişiyle uğraştığının farkında bile değil...

Siz böyle ısıtıp ısıtıp masaya koyarsanız aynı akıbet sizide bekliyor zannımca.

Kötü içerik butonu sizin ekranda gözükmüyor mu kuzum ? Cevap vermek zorundamısınız insanlara kötü içerik butonuna neden basmıyorsunuz ? Ceza alıncada bize yükleniyorsunuz sizin hiç suçunuz yok

canım ne yaptınız da nasıl değişti kaçırdım sanırım orayı?
açıkcası ben de benzer bir sıkıntı yaşıyorum; zaman zaman eşime de bahsettim fakat çok üstüne düşmedim çünkü sıkıntımı dile getirdikten sonra her cümleme usulen bir cevap vermeye başlamıştı ve çok yapmacık geliyordu.
çok garip; karı kocalar birbirleriyle sohbet edemedikten anılarını paylaşamadıktan gün çinde başlarına gelenleri konulamadıktan sonra geriye kalan paylaştıkları şeyler yemek yatak vb şeyler değil mi?
ben bu sorunu çözemezsem diye çok korkuyorum çünkü hayat iletişimdir ve eşimle iletişimim olmadıktan sonra evli olmanın gözümde hiçbir anlamı kalmıyor :S
o kendi akrabalarından ya da işinden bahsettiğinde büyük bir ilgiyle dinliyor ve anılarıyla eğleniyor/ üzülüyorum ama ben anlatınca yaa, hmmm, tamam, doğru gibi kelimelerle konu kapanıyor...
yazdıkça ne kadar yalnız hissettiğim geldi aklıma böyle zamanlarda :S

Canım aslında bu eşimle yapmış olduğum konuşma değil...

Milyon kere konuşmuştum daha öncede ama işe yaramamıştı...

önceki yorumlarımda anlatmıştım son konuşmamı...

Buraya konu açtıktan sonra eşimle dışarı çıkmıştık.

Gittiğimiz mekanda kararlı ve net şekilde bunun böyle olmayacağını

düşüncelerimi,hissettiklerimi aynen buraya sizlere yazdığım gibi anlattım.

Bana tek kelime cevap bile vermeden dinledi...

Bende neden cevap vermiyorsun,boşa mı konusuyorum vs. gibi sözler etmeden

konuşmamı sürdürdüm...

İlk defa sakindim ama bunları konusurken,ses tonumu hiç değiştirmedim.

O gün bugün eşim istemediğim davranışlarından çok uzak davranıyor.

Bilmiyorum gecici bir mutluluk mu bu yaşadığım,yoksa gerçekten eşime kendimi daha iyiifade ettim oda beni anladı mı şuan bunun ayrımını yapamıyorum....

Zaman bu soru işaretinin cevabını bana verecek.

İnşallah sende düzeltirsin,üzülme...

Siz böyle ısıtıp ısıtıp masaya koyarsanız aynı akıbet sizide bekliyor zannımca.

Kötü içerik butonu sizin ekranda gözükmüyor mu kuzum ? Cevap vermek zorundamısınız insanlara kötü içerik butonuna neden basmıyorsunuz ? Ceza alıncada bize yükleniyorsunuz sizin hiç suçunuz yok

Buyrun ceza verin ozaman aynı akibet benide bekliyorsa!

Farkında mısınız bilmem ama KK'da huzur kalmadı!

Rahatca yazışamıyoruz bile,birileri geliyor kışkırtıyor konumunuzun kapanması için elinden geleni yapıyor

Konular kapanıyor,insanlar ceza alıyor birilerinin hoşuna gidiyor...

Kısır döngü haline getirdiler...

100 küsür cevap var konumda hiç biri gelipte daannnn diye o şekilde yazmadı!

Tek amacı konu kapansın,ceza alalım rahatlasın...

Bu ne ya her kelimeme uyarı ,ceza , alıyorum...

Bu konuda haklısınız evlilik oturunca ve zaman aşımına ugradıgımızda bazı şeyleri sorun etmekten vazgeçiyoruz.

Yeni evli olduğum sıralarda üzüldüğüm ağladığım zırladığım konuların hepsişuanda bana eften püsften sorunlar geliyor...

Ama muhabbet etmek,sohbet etmek eşle iletişim kurmak farklı şeyler diye düşünüyorum.

Bunun zaman aşımından etkilenmesi mümkün gözükmüyor bende,

eşler arasındaki ileşimsizlik sonlarını getirir...

Benim en büyük korkumda bu olduğundan ve hayat boyu mutsuz olmaktan korktuğum için ,

ne yapabilirim düşüncesiyle ve aynı durumu yaşayan kişiler şuan ne durumdalar neler hissediyorlar

Bunlar benim için önemliydi...

Bebek olması demek eşlerin sohbet etmeyeceği,paylaşımlarının azalacağı anlamına gelmiyorki.

Ben bebeğin eşler arasındaki önceliği değiştirmesine karşıyım...

Tabii ki herkesten önce bebeğin gelecek ama bu benim hayatımı etkileyecek diğer tarafı yarım bırakacak şekilde olmamalı...

erkekler bizler gibi değil biraz daha kendilerini dinlemeyi seviyorlar benim eşimde böyle
eğer gerçekten aranızda iletişimsizlik gibi bir sorun olduğunu düşünüorsanız cidden bunu eşinizle paylaşmalı ve çözüm aramalısınız ama benimde ilk evlendiğim dönemler neden konuşmuyoruz neden tv izliyor die düşündüğüm olmuştur yazınızda bunu hatırladım ama zamanla bunlar geçti şimdi süperiz tv kapatırız ilk zmanlar kapatammaıza rağmen bebğimiz yıkarız misal birlikte ne bileyim yemekten sonra parka çıkarız o oyununu oynarken biz sohbet ederiz kastım buydu benim

bebekten sonra o sorunları düşünecek vakit kalmaması beni asla teselli etmez;
ben eşime deli gibi aşık olarak evlendim ve çok hoş sohbetli zamanlarımız oldu ama bu aralar çok durgun; neden bilmiyorum işyernde mi birşey oluyor diye soruyorum ama iyi olduğunu söylüyor; bense eminim ki normal değil; kafası dalgın benimle eskisi gibi sohbet etmiyor; çok özledim :(

yaa seni cok iyi anliyorum. kendimi degersiz hisediyorum dedin yanlisim yoksa. bende nisanliyim ve nisanlimla normalde her aksam msnde konusuruz (uzagiz birbirimizden) ama bu bi haftadir aramiz hic iyi degil. konusmuyo, sohpete girmiyoo, ne oldu diyorum yok bisi diyip duruyo. ben susunca oda konusmuyo, artik beni sevmedigini dusunuyorum yavas yavas:14:

Benim eşim hem hiç konuşmaz hep surat asar hem de cinsel hayatımız hiç yok hem de 6 aylık evliyiz

ayni benim esim bi yerden sonra patliyorum ben 10dk duzeliyo sonra yine ayni

Back
X