• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi, sevgilisi polis ya da komiser olanlar...

Su an heryer cok karisik sizin atandiginiz yerde bir ise girer mesela lcw tarzi yerlerde. Yavas yavs yukselir ya da spor salonunda ozel hocalik vs olmaz mi?
Ben büyük ihtimalle doğu illerinden birine atanırım evli olmadığımız için yanıma gelip kalamaz ev tutacak durumu da yok ailesiyle kalıp onlara yardımcı oluyor. Küçük bir ilçede yaşıyorlar

Arkadaşlar kesinlikle polis olmasını istemiyorum. Korkuyorum şehit olur diye veya tehlike içinde başına her an bi iş gelir diye daha çok genciz çok seviyoruz birbirimizi kavuşup yaşayamadan onu kaybetmekten hep korkuyorum. Bir yandan da biran evvel hayırlı bir işe sahip olsun evlenelim istiyorum. O da diyor seneye kpss ye girsem yine garantisi yok diye. Sanki yoluna taş koyoyorum gibi kendimi de kötü hissediyorum açıkçası. Çünkü çok çalışmasına rağmen sınavı kötü geçti hayırlısı buymuş dedik. Hayırlı bir iş istiyoruz belki polislik hayırlıdır onun için diyorum ama yorumlar beni çok ürkütüyor...

Arkadaşlar kesinlikle polis olmasını istemiyorum. Korkuyorum şehit olur diye veya tehlike içinde başına her an bi iş gelir diye daha çok genciz çok seviyoruz birbirimizi kavuşup yaşayamadan onu kaybetmekten hep korkuyorum. Bir yandan da biran evvel hayırlı bir işe sahip olsun evlenelim istiyorum. O da diyor seneye kpss ye girsem yine garantisi yok diye. Sanki yoluna taş koyoyorum gibi kendimi de kötü hissediyorum açıkçası. Çünkü çok çalışmasına rağmen sınavı kötü geçti hayırlısı buymuş dedik. Hayırlı bir iş istiyoruz belki polislik hayırlıdır onun için diyorum ama yorumlar beni çok ürkütüyor...
Ne kadar yanlis dusunuyorsunuz. 20 gunluk evliyken esim catisma yasadi. Ve araba mermiyle dolu olmasina ragme 4 poliste sag çıktı. Onlar o catismada olecegiz kurtulusumuz yok diye dusunmusler. Bu sekilde kurtuldular hicbbirsey olmadi burnu bile kanamadi bin şükür. Kimiside zirhli aracin devrilmesiyle sehit oluyor. Bu takdir i ilahi. Boyle dusunurseniz omrunuz heba olur. Polis olan polisle evlenen bunu dusunuurse psikolojisi bozulur. Ne para ne can. Vatan sagolsun.

Back