- Konu Sahibi ogretmnhnm
Çok araştırdım sizin yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen yardımcı olun Kpss derdi bitmiyor sevgilimle sınava çok sıkı çalıştık benim umudum var ama erkek arkadaşımın bu yıl atanma umudu yok. Beden eğitimi öğretmeni olacakken polislik çıktı şimdi de. Ülkenin durumu bu haldeyken allah polisimize askerimize kuvvet versin derken sevgilimi polis olarak hiç düşünemiyorum. O benim gözümde beden eğitimi öğretmeni çünkü belinde silah olan biri değil Sırf mecburiyetten polisliğe başvuracak evlilik aile durumları vs. para lazım iş lazım. Yapamazsın pişman olursun polislik zor diyorum, bir yıl daha hazırlan bişey kaybetmezsin diyorum atanmanın garantisi yok her iş zor diyor. Yaparım ben çalışmaktan gocunmam diyor. Paem başvurusu varmış komiser yardımcılığı veya emniyet müdür yardımcılığı kafası o kadar karışık ki ne yapacağını bilmiyor. Birlikte araştırıyoruz paem ve pomem i. Öğretmen mezunu olup polis olanların yorumlarına bakıyorum çoğu pişman olup geri dönmek isteyenler. Sevgilimi vazgeçirmeye çalışsam bu sefer de belki hayırlısı budur öğretmen olup atandığı yerde şehit olanlar ölenler var diyorum. Ama polisler askerler daha çok tehlikenin içindeler. Bütün sitemim bu ülkedeki sisteme... Dört yıl öğretmen olmak için oku sonra ne iş yapacağın belli olmasın atanma garantin olmasın boşta kal.......