Erkek İnfertilitesi eşi oligoastenoteratozosperm olanlar burada dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ikra_571

tek hayalim bebek
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
591
545
37
Merhaba eşim oligo sperm yani ölü çok az sayıda spermi var ve spermin başı 100/99 anomalili daha önce birçok tüp bebek denemem oldu sonu hep negatif sizde bu durumu yaşadınızmı yazarsanız sevinirim şimdiden taşekürler

Son düzenleme:
Ben yasadim.hamileyim 2
Denememde tuttu. Darisi.basina

Sizin eşinizdede oligomu vardı lütfen anlatın bizede umut olsun allah kucağına almayı nasip etsin

amin canim...
ne anlatayim bilemedim ki
esim oligospermdi Iste. Hala da oyle tabi. 100 bin sperm cikti. Sadece 100 tane saglikli sperm buldular spermleri yikamayla. bemde sorun yoktu Allahtan.
ilk denemede tutmadi. Ikinci de ozele yaptirdim. Izmirin bence en iyi dr.u. ve hemen tuttu. Sukurler olsun Rabbime ikizlerimi bekliyorim.
darisi sizlere olsun...
umudunu yitirme,tevekkul icinde Allaha yonel. O ol dediginde oluyor...

Hangi merkezde deneme yaptınız dondurulmuş embriyo transferimi yapıldı

hayir dondurulmus degil. izmirde irenbe tup bebek merkezinde yaptirdim. Dr. Israel Aruh'a yaptirdim. Sadece islemi hastanede yapiyor. Geri kalan muayeneyi falan muayenehanesinde yapiyor. Bence izmirde daha iyisi yok. Hatta Turkiyede. Ona guvendim. Kendimi biraktim ve oldu. Zaten basarisi da yuksek.

Kuzenimin eşinde de bu sorun vardı. 5 yıl çocukları olmamıştı. Şimdi ikizleri var :) özelde daha dikkatli oluyorlarmış

Geçmiş olsun. Hayatta ölümden başka her şeye çare var.
İnşallah doğru doktoru ve doğru tedaviyi en kısa sürede bulursunuz.

genetik tanılı tüp bebek denemeniz gerekiyor
yaptınızmı acaba

Eşime test yaptılar sıfır sperm dediler

microtese yapar; testislere açar ararız dediler

doktor muayenehanede fotoğrafları gösterdi; bakın bunlar da sizin gibi didi; şimdi bebişler sağlıklı diye

eşim kendince keçiboynuzu kürü yaptı; örnekte sperm yaptılar; 9 döllenmiş yumurta oluştu; biri kaliteli, diğerleri az kaliteli idi; 3 tane transfer ettiler

bir oğlum oldu

ilk denemem idi; sizde eğer genetik bozukluk varsa onu da irdeleyen merkezler var

umutsuzluğa kapılmayın; ilinizde bu alanda uzman ve tekniği gelişkin bir hastaneye başvurun

benim eşimdede aynı sorun var sperm çıkışı var ama tabi çok çok az hemde canlı değil. ilk tüp bebek denememzde 19 sperm çkmıştı bi tane yumurtam döllendi tutmadı ikincide dha çok yumurta döllendi sanırım dha çok canlı sperm vardı.bir embriyom sağlıklıydı çok şükür tuttu zeynep kamilde denedim darısı başına inşallah

Teşekürler oligo sıpermin baş yapısı 100 de 99 bozuk demektir bilmiyorumki allah sonumuzu hayırlı etsin

Amin canım 2008 de orda iki denememiz oldu sonuç negatif hayırlısı olsun hepimiz için allah kucağınızada almayı nasip etsin

Bende suleymaniye kadın doğum da tüp bebek yaptıracağım maddi problem lerden dolayı, devlet hastanesi ya boş yere mi denemiş olurum çok tereddutluyum bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…